Lektioner av förförelse: pratar om hur man bjuder in en kille på ett datum | pangudownloads.com
psykologi

Lektioner av förförelse: pratar om hur man bjuder in en kille på ett datum

I vårt samhälle är det så etablerat att det är människornas privilegium att göra det första steget i att älska relationer. Därför lider fattiga kvinnor ofta och häller tårar i kudden, eftersom syftet med deras sympati inte tar det första steget, och damarna själva är generad för att ta initiativet. Men är det värt att vara blyg? Den stora frågan. I själva verket kan en sådan osäkerhet ibland bli den största besvikelsen i livet.

Så är det värt att vänta på vädret vid havet? Förmodligen inte. Trots allt försöker kvinnor runt om i världen att bevisa sin jämlikhet med män. Den vackra hälften av mänskligheten driver aktivt bilar, upptar höga inlägg och tjänar ibland mycket mer än män, varför varför inte delta i kampen för ens egen lycka? Det är dags! Så låt oss prata idag om hur man bjuder in en man ute på ett datum.

Komma igång

Lektioner av förförelse: pratar om hur man bjuder in en kille på ett datum

Så, du verkar vara mogen att bjuda en kille till ett första datum, för att göra ett steg framåt.

Vad ska jag frukta i den här situationen? Visserligen en ung mans vägran. Ingen av oss är beredd att bli avvisad, men glöm det här att händelserna inte är värda det. Och även om du hör av en stilig man “Nej”, behöver inte gå in i hysterik och börja förolämpa honom, acceptera vägran med värdighet.

Många tjejer i förberedande skede plågas av frågan om var man bjuder in en man till ett datum. En plats är bättre att välja så att det skulle vara intressant för dig och killen du bjudit in. Godkänn, om en ung man gillar att cykla, och du vet inte hur man rider den, då kommer mötet sannolikt att misslyckas.

Inget annat än frustration, du kommer inte att uppleva.

Dessutom är det bättre att föredra inte mycket bullriga och trånga platser, så att du har möjlighet att kommunicera med en ung man. Ett besök på en biograf är till exempel en mycket bra idé, men bara om en resa till ett mysigt café planeras efter visningen, annars kan det inte vara möjligt att prata normalt.

Om du har funderat på var du ska gå på ett datum med en kille, är det dags att bjuda in honom. Det bästa alternativet är att prata i en välbekant miljö, utan vittnen, så är tittare i ett sådant fall inte nödvändigt, de kan skämma bort både dig och syftet med din sympati.

Vi flytta till offensiven

Så om mötesplatsen är vald och du är fast besluten att bjuda in en kille, försök inte saken i den långa rutan. Samla med styrka – och framåt.

Och så att en man inte kunde vägra dig, följ följande rekommendationer:

Lektioner av förförelse: pratar om hur man bjuder in en kille på ett datum
  • Försök att se perfekt ut. Att många självförtroendeflickor ger ett oklanderligt utseende. Därför per dag “X” Försök att se bra ut, välj en vacker bild, gör en snygg frisyr och smink. Om du har en glad blus ska du klä dig i den. Sådana lilla tricks kan du övervinna rädsla och få självförtroende.
  • Låt dig samtala. Om du verkligen bestämde dig för att bjuda in mannen först, sätt sedan in samtalet. Det är väldigt viktigt under inbjudan att titta på den unga mannen i ögat och le. Ögonkontakt har en samtalsman och detta är ett faktum. När du uttrycker fraser klart, mumla inte. Om du omedelbart inte kan gå på offensiven frågar du först om något obetydligt, men fördröja inte samtalet.
  • Om du inte har visat något speciellt intresse för den unge mannen innan, så är det dags att börja etablera kontakt med honom, en fläckdroppe här gör inte ont alls: ett litet halvt leende, en blick riktad mot honom, allt detta kommer att ha en positiv effekt. Samtidigt försök att inte vara för påträngande, eftersom aktiva handlingar, som har startats plötsligt och med en pounce, kan skrämma killen bort. Allt ska vara måttligt, flirta är ett enkelt spel, inte kämpar, glöm inte det;
  • Kom ihåg att det inte finns någon magisk fras för att bjuda in en man till en date. Därför är det inte meningsfull att memorera lite text. Och du kan glömma de krossade fraserna från spänning och falla i en dumhet, bättre beter sig naturligt, tala från hjärtat, uppriktighet uppskattas alltid. Passar även den mest banala frågan i kategorin: “Hej, om du inte är upptagen idag kan vi gå till ett café / biograf mm?”. Klart, helt enkelt, från hjärtat – det här är nyckeln till framgång.

Lite mer användbar information om hur man bjuder in en man till ett datum

Lektioner av förförelse: pratar om hur man bjuder in en kille på ett datum

Om du inte kan få modet och direkt ringa en trevlig kille på ett datum, kan du försöka utnyttja en rondellväg.

För att göra detta, köp två biljetter, till exempel en konsert av hans favoritband, en film, en intressant prestanda, generellt var som helst, där ämnet för din sympati blir intressant.

Därefter nämner du i en konversation med en man att du har två biljetter till evenemanget, och en flickvän (syster, mamma, farmor etc.) kommer inte att kunna gå.

Bjud in en ung man att gå med dig. En sådan inbjudan ser lätt och lugn ut och kommer inte avskräcka killen, om han är naturligt blyg.


Om du är med en ung man som gillar dig, kommunicera i ett företag, så är det ganska möjligt att ordna ett möte i privat, men ett möte med vänner. Det är sant att du inte behöver bjuda in en stor folkmassa och 1-2 par älskare. I denna situation kan du enkelt och utan tryck kommunicera med en stilig ung man och ha en bra tid. Förresten är det här alternativet lämpligt för tjejer som inte vet hur man bjuder in en manlig kollega till ett möte. Till exempel, efter en dags arbete, ring kollegor att dricka kaffe tillsammans, viktigast av allt, till killen som du gillar, “Hackade” till överklagandet, och företaget var ännu inte flickor och hävdade hans uppmärksamhet.

Det borde genast sägas att bjuda in någon att gilla en kollega, det finns en risk att skämma bort med honom, inte bara vänligt, men också affärsrelationer. Om något går fel och du inte hittar ett gemensamt språk, kommer det att bli mycket svårt att arbeta tillsammans senare.

Om du tillhör kategorin av mycket blygta tjejer kan du bjuda in en ung man till ett möte genom att skriva en anteckning. Visst, det här alternativet är inte lämpligt för alla, här behöver du bygga på karaktärens karaktär. Till exempel, romantiker kommer definitivt uppskattar en sådan inbjudan.

Vissa tjejer undrar hur man bjuder in en man via SMS på ett datum?

Lektioner av förförelse: pratar om hur man bjuder in en kille på ett datum

I princip, precis som med den vanliga noten, bara för att använda kommunikationsmedel måste du få tag i telefonnumret på mannen. Om kontakten du har kan det vara bättre att inte ringa via SMS, men bara ringa? Även här löser varje skönhet självständigt.

Det finns tider då flickor och killar verkligen öppnar sig endast i korrespondens och lever hela kärlekshistorier, skriver SMS eller e-postmeddelanden.

Därför är användningen av moderna kommunikationsmedel inte så dålig idé.

I allmänhet spelar ingen roll hur du bjudade in en man på ett datum, viktigast av allt, att han kom överens, och du höll det första mötet perfekt. Lycka till och var inte rädd för att ta det första steget!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

77 − 75 =

Adblock
detector