Ønsket om å forandre fortiden: detaljert analyse og verdifulle anbefalinger | pangudownloads.com
psykologi

Ønsket om å forandre fortiden: detaljert analyse og verdifulle anbefalinger

“Jeg ville ha visst hvor jeg skulle falle – straws ville ha spredt seg” – denne gamle og triste visdommen har minst en gang dukket opp i hver av oss. Når vi ser tilbake til fortiden vår og analyserer listen over dødelige feil som er gjort av mangel på verdslig visdom, begynner mange å forkaste seg selv og drømme om å komme tilbake til en tid der de kunne ha handlet annerledes. Men dessverre har tidsmaskinen ennå ikke blitt oppfunnet, noe som betyr at vi bare kan gå videre uten å se tilbake til tidligere hendelser.

Hvorfor ikke gå tilbake?

Men det skjer at en person desperat ønsker å forandre sitt liv, som om å slette alt han snublet fra sin plate. Hvordan forandre fortiden, og viktigst, hvorfor trenger du det?

Faktum er at vår fortid er en slags katalysator for nåtiden og fremtiden. Alt vi har gjort før (eller noen begått mot oss), danner ikke bare “Fornyelse” vår bevissthet og omstilling av den psykomotiske bakgrunnen på en ny måte, men også ansvarlig for våre handlinger i fremtiden.

Ønsket om å forandre fortiden: detaljert analyse og verdifulle anbefalinger

Fortiden og fremtiden har et nært forhold, og dette kan forstås i et enkelt, mest banalt eksempel. En person er født og begynner å utvikle seg som en person, komme inn i den første og viktigste habitat i livet – familien.

Men dessverre, i dette miljøet er han ikke innstilt av styrke og majestet, men tvert imot er han undertrykt og undertrykt. Så kommer han inn i et enda mer lumsk, fremmed miljø – samfunn. Han er helt hensynsløs og nådeløs mot en mann.


Resultatet av denne banen er svakheter, komplekser og en masse synder som forårsaker lidelse og anger i livet.

Fortiden kan endres, men du må angi et bestemt mål og lover deg selv for ikke å slå av denne banen. Alt er ekte, og alt er i dine hender. Så hvis du ikke vil “Skjul hodet i sanden” og unngå “Potensielt farlig” situasjoner som har ekko med ditt tidligere vesen, begynner korrigerende arbeid på din fortid.

Ønsket om å forandre fortiden: hvor kommer det fra

En psykolog citerte som et eksempel en enkel og forståelig hverdagssituasjon: “Når jeg var opptatt med mine saker på kjøkkenet og tilberedt en familie middag. Så viste det seg at jeg ved å være uoppmerksom, droppet pekefingeren til min høyre hånd i arbeidsmatprosessoren. Etter det i tre dager måtte jeg gå med armen min oppe – det var så vanskelig å stoppe blødningen.

Flere år har gått siden da. Smerten ble glemt, og det som skjedde, minner om arret, som knapt har blitt merkbart i løpet av denne tiden. Men jeg la merke til et interessant mønster: Jeg bruker nesten aldri denne fingeren. Selv når jeg tar ut en kniv eller tar et glass vann, beveger jeg slags det bort fra de andre, som om det fortsatt gjør vondt. Generelt er det en normal, instinktiv reaksjon av en person – det ubevisste unngåelse av ubehagelige situasjoner som fant sted i et tidligere liv.

Men hva om jeg forteller deg det som ligner på mitt eksempel med en finger, unngår du smertefullt
situasjoner som fant sted bak deg?

Ønsket om å forandre fortiden: detaljert analyse og verdifulle anbefalinger

Kvinnen, den elskede kastet, velger ensomhetens vei for frykt for menn. En mor som har mistet et barn, mister sitt sinn og blir et despotisk monster i forhold til et annet barn, så lenge ingenting skjer med ham.

Fyren som “Pecking” i skolen for fullstendighet og ungdoms akne, sitter i fire vegger ved datamaskinen og unngår all kontakt med samfunnet. Og det spiller ingen rolle at han fra en stygg duckling lenge har blitt til en vakker svane … “.

Nå forstår du hvor mye fortiden endrer folks fremtid?

Og noen ganger forandrer det seg ikke bare, men bryter og ødelegger bokstavelig talt, nådesløst slår en lykkelig skjebne i klager med klager, skuffelser og ødeleggende holdninger! Du kan forandre deg selv hundre ganger, stoppe dine negative karaktertrekk, bli nesten hellig og syndløs. Men i hodet vil nå og da dukke opp den opplevelsen som dannet “Syk” personlighet. Hvordan virkelig forandre fortiden? Først av alt er det verdt å forstå hva dette ønske er relatert til.

Ønsket om å endre den tidligere er indirekte delt inn i to grupper:

  1. Angre. Disse ønskene er knyttet til en tørst for å gjenvinne tapt / tapt – muligheter, ting, mennesker (død eller forlatt deg), osv.
  2. Motivasjon. Disse ønskene er knyttet til ønsket om å kvitte seg med ødeleggende følelser og følelser (klager, frykt, bekymringer, komplekser, sinne og skyld) som plager sjelen, sinnet og samvittigheten. De stopper deg på vei for å oppnå indre harmoni og suksess, gifteksistens og hindre deg i å flytte i den produktive, nødvendige retningen.

Som du kan forstå, er det den andre gruppen av begjær som virkelig er effektive i denne saken. Tross alt, vil du ikke ha mulighet til å falle ut for fem år siden, vil du ikke møte de menneskene som forlot deg for et år siden, du vil ikke oppreise de døde og du vil ikke finne en elsket en “Mobiltelefon”, stjålet fra deg nylig. Men du kan kvitte deg med interne plager forbundet med det som skjedde, og derfor rense din ånd og sinn, forberede det på det normale livet i det fremtidige livet.

“Tåre” fortiden i detalj

Hvorfor spør du deg selv om du kan endre din fortid? Hvis du befinner deg i ønsket-angrer kolonne, er psykologer klare “Sober up” du og send i riktig retning akkurat nå.

Ønsket om å forandre fortiden: detaljert analyse og verdifulle anbefalinger

V.: Jeg vil returnere tapt / stjålet ting!

A.: Ak, for øyeblikket er dette umulig, noe som betyr at problemet ikke er verdt det “Plukk opp” med misunnelsesverdig entusiasme. Dessuten, hvis denne tingen fremdeles forårsaker så mye angst i deg, så var du for knyttet til den. Og materialisme, som du vet, fører ikke til gode.

Konsentrere deg om de åndelige aspektene i livet ditt: forstå, de er mye viktigere enn noe materiale som kan komme og gå hele tiden. Og det er mulig, når du slipper ut denne situasjonen og slutter å kaste bort energien din på det, vil du plutselig bli returnert den!

V.: Jeg vil returnere den savnede muligheten!


A.: Her er det nyttig å huske visdom: “Alt som er gjort – alt er for det beste”. Hvis du savnet denne muligheten, så var det ikke din. Så, i det øyeblikket fortjente du ikke det. Så du var ikke klar til å motta det hun lovet deg. Men dette betyr ikke at det nå er verdt “Ligge på komfyren” og stole på skjebnen. Tvert imot, arbeid på deg selv og prøv å gå fremover, uten å angre på hva som ikke kan endres. Og vær sikker – i dette tilfellet, lik, men “Optimalisert” mulighetene vil slippe ut til deg enda mer enn en gang.

V.: Jeg vil returnere en avdøde / avdøde person!

A.: Hvis du tror på karma, bør du vite at folkene som forlot deg allerede er “Har tjent” leksjonene for deg. Du har flyttet til et nytt karmisk nivå og er klar for testene som er forbundet med deres fravær. Ta det for gitt og prøv å ikke bryte veien med tomme og ubrukelige tårer. Å returnere til de døde er helt uakseptabelt fra esoterisk synspunkt. Uendelig sorg gjør “Død” ikke bare den avdøde elsket en, men også ditt nåværende liv. Tror du at han ønsker å se deg ødelagt, sliten, trist og ubarmhjertig å leve sin ødelagte personlighet? Og hva kan du oppnå ved permanent slitasje av sorg?

Ønsket om å forandre fortiden: detaljert analyse og verdifulle anbefalinger

Å endre din fortid betyr å virkelig forandre deg selv. Arbeid på klager og følelser av skyld – tilgi mennesker, tilgi deg selv, tilgi skjebnen og omstendighetene. Hvis du ikke kan gjøre det selv, går du til kirke eller esoterisk praksis – avhengig av hva du tror på og hva som er nærmere deg. Ikke skjul klager – husk at vi er alle bare dødelige, og vi alle kan gjøre feil. Hvis du hadde galt, la det være på samvittigheten til de som deltok i den. Du trenger ikke å tygge deg selv. Dette gjelder spesielt for forbrytelser mot foreldre.

For alltid glem å sammenligne. Opplær deg selv “Isness” – Godta hva du har for øyeblikket. Elsk ditt liv og lær å trekke ut bare det beste fra det. Tro det selv “Black bars” bære i tankene dine svært viktige og verdifulle leksjoner som vil hjelpe deg i fremtiden. Ikke angre noe. Denne følelsen er den mest ødeleggende av alle negative følelser. Beklager, du tramper på stedet, tar ikke nåtiden og går tilbake fra fremtiden. Ikke angre noensinne og om noe.

Vær glad, og la ekte harmoni herske i din sjel!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

79 − = 75

Adblock
detector