psykologi

Stor aldersforskjell

I den moderne verden har syn på forholdet i et par blitt mer demokratisk enn noensinne. Og selv om de fleste ektefeller tilhører samme generasjon (forskjell på 10 år eller mindre), blir få overrasket av den store forskjellen i parets alder. Dette emnet fører til konstant offentlig interesse og diskuteres ofte i sirkelen av psykologer, i magasiner og på snakkeserier.

Et glimt inn i fortiden

Stor aldersforskjell

For noen få århundrer siden var forholdet mellom par fra en generasjon til de med en forskjell på 20 år eller mer akkurat det motsatte av dagens situasjon.

Normer ble ansett som ekteskap der ektemannen kunne være egnet for ektefellen i fedrene, og noen ganger også for bestefaren. Det pleide å være at forskjellen er 30 år gammel!

For å beholde en familie ble ansett som et stort ansvar, derfor, først etter at mannen levde et anstendig liv, tjente en viss kapital og omdømme i samfunnet, tok han beslutningen om å bli gift. I denne situasjonen var valget til fordel for unge bruder, som var i stand til å føde sunne barn.

Når du velger en mann eller kone så først og fremst ikke på kompatibiliteten av aldersforskjellen, men på levedyktighet og status av brudgommen, samt skjønnhet, helse og thriftiness av bruden.

Positive aspekter

Hva finner par ulik i løpet av modenhet? Menn, som regel, tiltrekker seg skjønnhet, munterhet, ungdom av jenta.

Mot hennes bakgrunn føles en mann sunnere og yngre. I tillegg spiller en viktig rolle for hver mann en status i samfunnet. En ung kone kan oppfattes som et trofé, et status høydepunkt for mannen sin.

I sin tur tiltrekker de modne følgesvennene av jenter intelligens, livserfaring, økonomisk uavhengighet. Psykologer mener at en kvinne i sin valgte kvinne kan se ukjent sitt bilde av sin far, spesielt når det er forskjell i en alder av 30 år. Men en slik overføring er mulig og i et mindre aldersområde.

Det virker, foreningen bør være ideell på grunn av at partnerne utfyller hverandre. Faktisk, skjønnhet og intelligens, modenhet og litt lyshårende ungdom, erfaring og drømmer - skape sammen et utmerket bilde.

Men ikke alt er så enkelt, det er også fallgruver som ved første øyekast kan ødelegge en vakker fremtid.

Undervannsrev

Hvorfor i vår tid har slike motsatte mennesker, som har en forskjell i en alder av 20 eller mer, en tendens til å være sammen? Psykologer prøver å vurdere de underliggende motivene til dette valget.

Hvis en moden mann søker å finne seg selv en ung jente, kan det være en eller flere skjulte motiver:

Stor aldersforskjell
  • han vies med vennene sine (hvem kjæresten er yngre - vinneren, den sterkeste mannen);
  • infantile mann, ønsker han å knytte liv med sin ledsager under det, håper at det vil bli kontrollert av det i det hele tatt (hvis aldersforskjellen på 10 år eller mer vanskelig for kvinner å motsette seg ønskene til den oppfatning av sin mann);
  • Partneren ønsker å lage et perfekt bilde for seg selv, for å re-utdanne den utvalgte;
  • På bakgrunn av en ung kone ser en moden mann yngre og sunnere ut.

De samme motivene kan være tilstede hos kvinner. I vår tid har ekteskapene økt, der kvinnen er mye eldre enn hennes valgte.

Ill-wishers kan si at elskeren fungerer som en sønn eller en gigolo, bruker en partner for legosoldatmotiver. Kvinner blir som regel beskyldt for infantilisme, et ønske om å forynge på bekostning av den utvalgte, å skjule tegn på aldring.

Det er vanskelig for par å bo sammen lenge. På den ene siden, kan paret møte det faktum at hans kone ikke kan føde en sønn eller datter til den unge mannen, på den annen side vil en kvinne føler et økende ubehag med det faktum at det gradvis mister sin appell.

Frykt for at det vil bli forlatt, kan ektefellen bli ekstremt sjalu, mistenkelig og til og med hysterisk. Situasjonen forverres av skrå blikk av medfølende kjærester og kolleger, og korte kommentarer fra slektninger.

Stor aldersforskjell

Hva skjer hvis paret ikke fullt ut forstår de skjulte motiver som er tilstede i forholdet?

Selvfølgelig er det umulig å utdanne en annen. Du kan heller ikke uendelig øke selvtilliten på bekostning av en partner. Young kone kan klandre henne mann at han ikke går med henne til danser og fester, og mannen kan prøve uten hell å re-kone, stadig lære henne "god følelse" for å vurdere det blåser.


Psykologisk moden mann eller kvinne vil være mer behagelig og interessant, hvis mindre enn 6 års aldersforskjell - deretter et par mer generelle temaer for kommunikasjon, nærmere posisjon i livet gjennom tilhører samme generasjon.

Seksuell bakgrunn

Topper av seksuell aktivitet hos menn og kvinner faller på forskjellige år. Menn er mest aktive i 19-22 år, kvinner - i 28-30 år. Noen ganger velger eldre kvinner ubevisst unge og aktive gutter.

I dette tilfellet viser det seg 6 år gammel aldersforskjell - ideell fra synspunkt av seksuell temperament. Unge jenter og modne menn kan også falle sammen i seksuelle forespørsler, fordi partnernes behov ikke er høye, og hennes valgte har allerede bestått toppen av sin aktivitet. Det skal forstås at problemer i ektefelles soverom i løpet av tiden kan oppstå når kvinnen når sin modenhet.

Stor aldersforskjell

Kompatibilitet for aldersforskjellen avhenger ikke bare og ikke så mye på seksuell appetitt, hvor mange er fortsatt på forholdet i par.

Bare med et oppriktig ønske om å gi, og ikke bare motta, investere energi i relasjoner, lytt og forstå en partner, er lange, lykkelige forhold mulig.

Så snart egoistiske motiver og manipulative strategier begynner å dominere i forholdet, blir parrets fremtid truet.

Hva du trenger å huske for å bevare forholdet

For at partnere som tilhører forskjellige generasjoner for lenge å holde forholdet sitt, er det først og fremst å stole på hverandre og ikke høre på uønskede. Vi må skape lykke med egne hender. Her er bare noen tips om hvordan du opprettholder et forhold med en aldersforskjell.

1. Ikke bli hengt opp på tall

Det er nødvendig å glemme tallene og oppføre seg tilstrekkelig til situasjonen. Noen ganger kan en 20 år gammel jente oppføre seg ganske moden. Den magiske relasjonen er hos partner, deres holdning her og nå.

2. Kjenne den tilhørtes tilhørighet til en annen generasjon

I en situasjon der, for eksempel en forskjell i en alder av 20 år, kan man ikke avvise at partene tilhører forskjellige generasjoner med sine egne mentale egenskaper. Å vokse opp på forskjellige tidspunkter, på bestemte filmer, i ulike politiske epoker, har mannen og kone dype psykologiske forskjeller, som i det minste må realiseres.

Hvem er varslet er bevæpnet. Å forstå forskjellene gjør at et par er forelsket i å tilpasse seg hverandre.

3. Finn felles interesser

Hvis en mann og en kvinne i lang tid sammen, så har de felles interesser. Det er verdt å forstå hva som forener paret, å konsentrere seg om felleshetens syn og hobbyer, for å forene, glemme illviljen til uønskede.

4. Kamp for et forhold

Stor aldersforskjell

Den store forskjellen i alder gjør at du lurer på hva parets motiver er. Det er verdt å ta en nykter titt på situasjonen, for å analysere dine følelser og tanker. Hvis kjærlig hengivenhet er basert bare på det faktum at mannen er rik, gir den bakre, så er det urettferdig for ham å fortsette denne forbindelsen.

Før eller senere vil situasjonen komme ut av kontroll, hemmeligheten blir åpenbar. Hvis tankene er rene, og følelsene er veldig sterke, er det verdt alt for å bevare kjærligheten.

5. Se etter støtte

Det er mye lettere å holde forholdet, dersom et par støtte kjære - venner og familie. Hvis du finner likesinnede, som vil være følsomme for det faktum at de elskende er en betydelig forskjell i alder, er det mye lettere å tåle de uunngåelige kriser og hverdagslige konflikter.

6. Hold din tillit

Uten tro på ens egen styrke og høy selvtillit er det lett å gi opp når de første friksjonene vises. Ikke vær flau for at en partner er mye eldre eller yngre. Så livet har utviklet seg og hjertet kommandoer, noe som betyr at valget er berettiget.

Det er mange måter å holde kjærlighet der de forskjellige generasjonene har slått seg sammen.

Mest sannsynlig vil det for en stund være vanskelig nok å motstå den offentlige mening og utjevne intern ruhet i kommunikasjon med den valgte. Men kjærlighet virker underverk, oppriktige følelser overvinne eventuelle hindringer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 4 = 1