Tecken på äktenskapsbrott hos hennes man | pangudownloads.com
psykologi

Tecken på äktenskapsbrott hos hennes man

Eftersom det inte är svårt att acceptera och oavsett hur mycket männen nekar detta faktum, men var tredje av fyra ändras.

Varför förändras män?

Tecken på äktenskapsbrott hos hennes man
 • För det första, irrepressible temperament, vissa män räcker inte med att en kvinna ger.
 • För det andra, en patologisk tendens att förråda - min mamma tyckte inte om att klara sig i barndomen, toli är svag i karaktär och kräver konstant bekräftelse på närvaron av sin egen libido, men det är uppenbart att mentalavvikelsen är uppenbar.
 • tredje, överbefolkning av Moder Jord av individer av det kvinnliga könet, föredraget uppmärksamhet redan "odlas" av andras händer, snarare än personlig "odling" av sin egen man.

Och för att locka nätet, gör dessa damer mycket ansträngning, inte generad av en legitim make och ens barn. Nå det sista påstådda ögonblicket, det här är situationen när konan slutar försöka för sin älskade att vara den bästa, vackra och omtänksamma.

Allt på en gång eller var och en individuellt, trycker dessa tecken på mannen att förråda, och detta manifesterar sig omedelbart i förändringen av hans livsstil och vanor. Vanligtvis lär hustrun att hennes man går, med uppriktighet litar på sin älskade.

Och vad ett oväntat slag kommer att vara de nyheter som en infödd och nära person lämnar för en annan, för att det finns "Kärlek!". För att behålla familjen och utmärkta relationer, överväga de första tecknen på en svek av hennes man för att förhindra oönskade konsekvenser.

Arbeta framåt

Varje kvinna känner till hennes mans vanor och behov, och vi har också en unik gåva för att känna våra män, deras humör, förändringar i attityd, utseendet av problem på jobbet.

Men ibland sker dessa förändringar av en anledning, och är bara en skärm för anslutningar på sidan.

Om din intuition börjar ge varningssignaler, inte rusa omedelbart eld anklagelser och klargöra förhållandet, prova listas först presenterade sin mans otrohet motbevisa eller nöjda i sin egen misstänksamhet, och först därefter vidta åtgärder.

Tecken på äktenskapsbrott hos hennes man
 1. Favoritarbete. Om din make plötsligt började stanna länge på jobbet, förklarar detta med en stark sysselsättning och arbetsdagens ont, är detta den första klockan. Naturligtvis kan detta mycket väl vara, men om här också lagt oplanerad resa som aldrig hänt förut, eller kan inte bero på den valda inriktningen, bör du tänka och diskret att dubbelkolla detta faktum;
 2. Förändringar i utseende. Tidigare märkte du aldrig att den älskade mannen snurrade i närheten av spegeln, och den två dagars stubben störde honom inte alls, och nu gör han ingenting annat än upptar badrummet. I sin garderob uppträdde moderna och snygga saker - tvättas och strykas, men innan du tar bort din favorit T-shirt efter en veckas slitage, var det nödvändigt att göra en insats;
 3. idrott. Visade inte något intresse för sport, din man blev plötsligt en ivrig fläkt av barer och en löpband. Det kan finnas två alternativ, antingen en ung älskarinna, för vilken du vill se stilig ut, eller en ursäkt för att glida ur huset under förevändning att studera i gymmet. Ställa dig frågan om hur du exponerar din man för att förråda, föreslår att du ser ut som simulatorer tillsammans, då kommer du ta reda på vad som är, och samtidigt dra upp dina problemområden;
 4. Personliga relationer. Om hans inställning plötsligt förändrats och inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt - det är dags att tänka. Kanske, med älskling och gåvor, försöker den älskade att rensa sin skuld för dig för hans förräderi, då är sannolikheten för ett gynnsamt resultat för att klargöra förhållandet tillräckligt stort.
 5. intimitet. Ditt sexliv har upphört att existera som sådan, även om innan det hände en gång i veckan eller ens en månad, men nu helt kommit på skam, är detta en mycket alarmerande signal. Ingen människa kan gå utan sex under en lång tid, utan någon uppenbar anledning. Så är det dags att ta reda på vem maken uppfyller deras behov. Ett annat scenario i intimsfären av familjelivet, är det oväntat för din konservativa eller lata mannens förändringar i smak möta konsten av sexuell lust, till exempel den nya sexig pose, annan typ av kyssar, smekningar uncharacteristic platser. Vårt råd - slappna av, ha kul, och kanske till och med, och ingår i spelet, spela upp rival, lägga till något sånt för egen räkning;
 6. Förändringar i beteende. Ofta ändrar män inte sitt beteende och etablerade vanor utan allvarlig anledning. Då är han omtänksam och irriterad, då ödmjuk och mild i kommunikation. Han slutade plötsligt att tycka om vissa saker, irriterade mycket, förändrade sitt sätt att bete sig - allt detta ger anledning att tänka på det möjliga yttre inflytandet i hans sinne. I det här fallet inte röra maken, försök att inte klippa och inte upprörd, försöker få allt tillbaka på sin plats, det kommer bara att öka avståndet mellan dig och låta honom för att rättfärdiga deras svek din motbjudande karaktär;
 7. Ögon i ögat. Han började nyligen att undvika att se rakt i ögonen, ständigt gömma dem, började ofta prata med sig själv. Försök att fråga honom om kärlek, och om han svarar att han älskar, tittar rakt i ögat, tvekar inte, det här är verkligen så, och frågan om hur man känner igen förräderi av mannen kommer upphöra att vara relevant för dig.
 8. Mobiltelefon. När man talar i telefon, din starka halv gömd på balkongen eller i badrummet, om du ställer in ett lösenord på SMS läsning, gjorde en ringande tyst när telefonen är ständigt med honom, även när den är i toaletten, kan du tro det, har han något emot dig dölja ;
 9. Tecken på äktenskapsbrott hos hennes manInternet. Din man erkänner inte dig till datorn och vänder snabbt alla fönster när du kommer till honom, ändrade han sina gamla lösenord? Tja, kanske kommunicerar han med sin passion på detta sätt. Försök att be honom att snabbt köra till affären för något mycket nödvändigt och därmed skära av datorunderhållning, troligen kommer det inte alla att stängas, för att fortsätta på sin återkomst, och du vid denna tid kommer att kunna dra nytta av sin distractedness att studera historia korrespondens;
 10. Bilen. Tänk på frågan om hur man fångar en man på förräderi, välj sin bil som ett föremål för forskning. I sin favoritbil kan det förbli spår av motståndarens vistelse, såsom glömt läppstift, hår, örhänge, damer cigaretter. Den lilla smutsiga lukten av andra kvinnors andar, ger anledning att tänka, och till och med prata hjärtat mot hjärtat med de troende.
 11. anmärkningar. Och det sista steget, som tydligt anger kylningen av mannen och större sannolikhet för hans kärleksaffär på sidan, missnöje med ditt utseende, beteende, matlagning, rengöringskvalitet och andra små saker. Han gör ständigt onda anmärkningar, reprimander, scoffs och smärtor sarkastiskt och försöker skada din självkänsla. Och om du inkluderar här långt frånvaro, som inte ens avser att förklara något, är det här ett säkert tecken på förräderi;

Var och en av dessa funktioner sig innebär inte nödvändigtvis en förändring, men om du märker en hel del av dem, och sedan allt på en gång, då är det dags att ändra något i ditt liv, kan relateras till sin hustru, eftersom återuppliva kan även de mest avancerade fall , och kanske mannen själv.

Och kom ihåg att kvinnan som inte buktar emot känslomässig vrede och besvikelse vinner, hon kan lugnt ompröva situationen, spela upp en möjlighet på egen väg och fatta rätt beslut!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

75 − = 66