Ручно направљен

Дрвена вјенчања – годишњица после 5 година брака

Традиција прославе годишњице вјенчања у свијету постала је распрострањена крајем 19. и почетком 20. вијека. Практично за сваку живу годину настала су имена која симболишу различите фазе породичних односа. Дан прославе се назива "зелено венчање", Младенци не знају ништа о животу заједно.

Прва годишњица - цалицо, тк. у првој години се прворођени обично појављује у породици, други - папир, материјал је густ, али и даље крхак, праћен кожом и ланом или конопом. То јест, однос из године у годину "постаје јачи". А након што живите заједно 5 година, која венчања прославити?

Првих пет година заједно - славимо прву годишњицу!

Дрвена вјенчања - годишњица после 5 година брака

Током првих година партнери постепено "Навикни се"Једни другима: рјешавају свакодневне проблеме, стичу заједничку имовину, имају дјецу. Петогодишњица је први прекретница, којом супружници могу сагледати прве резултате заједничког живота. Зове се "дрвени", Што је врло симболично.

Дрво је симбол живота, цветања и плодова. Овај материјал се често користи за изградњу и декорацију кућа и станова. Од њега се производи намјештај, посуђе и украси. До петог века скоро било које дрво је тешко "стоји на ногама"И воће - почињу да дају прву жетву.

Дакле, младенци, који су живели заједно 5 година, постепено "полиран"Њихов однос, уклањање храпавости и чворова. «Роотед"И"носити воће", Стицање заједничке имовине и деце. Они више нису почетници у породичном животу и имају мало искуства.

Дрвена вјенчања славе се заједно са рођацима и пријатељима. Ово је прва годишњица, па би требало да буде забавно.

Прослављамо годишњицу венчања 5 година

Први који су обиљежили датуме брака постали су корисни грађани, временом се ова традиција укоријенила у све остале слојеве становништва у различитим земљама. На овај дан је организована гозба, прославе и комеморација "медени месеци". Поздрави и поклони су унапред одабрани. Они су одговарали имену јубилеја.

Сада прослава годишњице подсећа на скраћени програм самог венчања. Неки позивају тостмастера, наручују барове и дворане свечане регистрације.

Програм има све:

  • Поклони;
  • Честитам;
  • Версес;
  • Цртежи;
  • Данцинг;
  • Тоаст;
  • Криви "горко!".

Од венчања је дрвено, породично стабло би требало да буде присутно на прослави. На то све позване могу да чувају своје честитке и песме. Дрво може бити стварно, ако младенци живе у својој кући, и декоративни. Дакле, може лако заменити велики затворени цвијет или вештачко дрво живота из продавнице поклона.

Песме и честитке су написане на сјајним тракама и везане на гранчицама. На крају вечери или сутрадан, пар мора нужно да их прочита, покушавајући да погоди аутора.

Вјенчање поезије 5 година може се писати самостално или пронаћи нешто погодно на интернету. Веома дирљиво ће звучати нове заклетве супружника, јер су током тог времена стекли искуство и знали шта да траже од партнера. Оригиналне честитке ће задовољити не само починиоце прославе, већ и све госте. Можете их наћи на различитим сајтовима са честитљивом темом.

И које венчање за 5 година без поклона? Њихов избор треба пажљиво приступити.

5 година заједно, шта да пружимо?

Дрвена вјенчања - годишњица после 5 година брака

Изводећи аналогију са именом празника, постаје јасно да су дрвеним супругама за венчање добили различите производе од дрвета. Учење Фенг Схуи-а говори да је овај материјал топло и углавном носи позитивну енергију у кућу.

Чак и мала, али корисна ствар, стављена на право место, помаже у додавању места удобности и хармонији у породичним односима. Дакле, поклони и честитке за вјенчање у 5 година требали би одговарати прилици.

Предност се даје не само лепим, већ и корисним. Може бити оригинални дрвени посуђе, плоче за сечење поврћа и меса, ваљкасте или обојене кашике. Прекрасне стихове или породичне фотографије у дрвеним оквирима, цаскетама или интересантним занатима направљеним од властитих руку.

Ако можете себи приуштити новац, можете нам дати сет намјештаја или врбовања из винске фотеље. Поздрави ће бити допуњени и дрвеним фигурама амулета или веселих лутака са лицима чланова породице наређених.

Поклони једни другима

После 5 година брака, супружници се већ добро познају, тако да поклањање поклона за другу половину неће бити тако тешко. Супруг може дати својој жени кутију од накита, куглама, ваљком или тањом за сечење меса, а на задњем делу су спаљене стихове-признања.

Супружници могу бити представљени пепељару или пушачем, скупим напитком у дрвеном кућишту. Врло добро ако има хоби, онда поклон може бити тематски: дрвени модел једрилице или авион, уклесан шах, преклопна кутија за алате или прибор за риболов. Најважније је да поклон треба да буде оригиналан и користан.

Пошто су весело прославили празник у бучној дружби рођака и пријатеља, супружници ће се дуго времена моћи упамтити на овај догађај. И како направити весели одмор - сви одлучују по сопственим преференцама.

Које венчање ће бити запамћено?

Схватили смо које венчање се слави после 5 година брака. Са поклоном, чини се да је све јасно, али како направити одмор незаборавним? Целу организацију венчања могу преузети рођаци и пријатељи "медени месеци", Можете веровати и професионално.

Дрвена вјенчања - годишњица после 5 година брака

Скрипте или занимљиви предлози могу се наћи на различитим сајтовима, ту су и песме и занимљиве тостове. Прибор и додатни предмети за одржавање прослава могу се израђивати од импровизованих материјала или купити у специјализованим продавницама.

Сви ће бити задовољни са празником, ако унапред планирамо такмичења и шале. Препоручљиво је укључити све госте, онда ће годишњица вјенчања бити забавна и за познате личности и за госте.

Обавезно питајте некога да преузме одговорност за снимање догађаја, за снимање најзанимљивијих ствари на филму, онда можете сакупити смешне колаже слика, монтирати видео или направити јубиларни албум.

После неколико година "вредност"Од ових кадрова значајно ће се повећати, јер ће постати део историје ове породице!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 5