Како продужити фармерке: идеје за одрасле и дјецу | pangudownloads.com
Ручно направљен

Како продужити фармерке: идеје за одрасле и дјецу

Често се дешава да када купујете фармерке у куковима и струку, савршено седе и не уклапају дуж дужине. Или је дете брзо расло и његове фармерке су постале кратке. Ситуација је лако поправити својим рукама. У овом чланку ћете добити детаљна упутства о томе како продужити фармерке код куће.

Универзални начини продужавања џинса

Без обзира на коју врсту фармера изаберете, биће вам потребно:

Како продужити фармерке: идеје за одрасле и дјецу
 • сет ручних игала и шиваће машине;
 • Нити у зависности од боје јеанса;
 • снипер (алат за резање навоја);
 • маказе;
 • остатке или креду;
 • владар;
 • Трака за полагање доњих џинса;
 • чипка као орнамент (опционо).

Ускладите све што вам је потребно одмах, тако да ћете бити бржи и погоднији за рад.

Наставимо са процесом.

Опција 1

Ова опција је погодна за старе фармерке, које волите са свим срцем и не желите да се делите с њима. Дно панталона је већ изгубило своју привлачност, али то није разлог за бацање у смеће.

 1. Гурну хем шав на дну ноге, савијте рез на минимум динара, додати чипке мотив за децу и женских модела или прошивени ногавицама било ког другог материјала, који ће бити у комбинацији са фармеркама или панталонама;
 2. Да се ​​ослободи дно ногавице шав и руба на панталона плетенице, тако да је неопходно утврдити на врху декоративног ститцх, нит пицк у тону;
 3. Одсечите део ногу и изводите чипку, ова опција је погоднија за жене и децу.

Опција 2

Како продужити фармерке: идеје за одрасле и дјецу

Чини се да су фармерке седеле док пере. Тада можете користити следећи метод:

 1. Да бисте започели, покрените завршну линију на дну фармера, уклоните све струне које ће се извући.
 2. Пожељно је обрађивање реза. Да бисте то урадили, користите преклопни шав на машини за шивење.

Ако продужавате сужене кавбојке, онда преклопни шав треба причврстити и обложити линију за причвршћивање. Наравно, ова опција је погодна за преобликовање женских модела. Ако успете да изаберете прелепу траку из квалитетне базе, онда ће ремен фризуре изгледати врло модерно. На исти начин, можете обрађивати ствари за мале девојчице које су одрастале од својих омиљених панталона.

Опција 3

Како продужити фармерке: идеје за одрасле и дјецу
 1. Наоружани са макизерским маказама, снајпером или ножем за писање. Уз помоћ било којег од ових алата, потребно је нежно бацити завршну линију на дну панталона.
 2. Затим извуците савијену и гвождје преклопите са гвожђем од парове.
 3. Затим морате мерити колико желите повећати дужину производа и извући глатку линију креде. Ова ознака ће указати на то где ће бити новог аспекта издужене ноге.
 4. Затим морате одлучити како ћете обрадити дно. На пример, када користите појас за панталоне, не морате да обрађујете резове са оверлоцк-ом. На резу на врху тканине причврстите одабрану траку на ногу. Размак од ивице ноге до плетива треба да буде око пола центиметра, поставити линију.
 5. Завршна фаза рада окреће плетеница на погрешној страни и обавља завршну линију на дну панталона.

Како продужити мушке фармерке

За конверзију мушких џинса и панталона за дечака, урадиће се издужење помоћу манжетне. Манжет се може припремити из материјала који личи на поновљене џинсове или, обратно, у супротности са фармеркама. То може бити сјајна контрастна тканина, цвјетни мотив, дјечја фигура или шарени образац – не ограничавајте своју машту.

Секвенца акција:

 1. Измеримо обим хлачака на дну и додамо до настале дужине од 2 центиметра на бочним шавовима;
 2. Затим, одлучите о ширини манжете. Изрезати исти детаљ из неткане.
 3. Причврстите манжетну на погрешну страну ногавице.
 4. Затим манжета мора да се направи скраћеним шавом.
 5. Други део маске треба притиснути 0,5 мм или 1 цм, тако да је ивица манжете на предњој страни равномерна и уредна.
 6. Затим треба поставити манжетну на предњој страни ногу и направити шав.
 7. На крају, требате извршити топлотну обраду, а ваше омиљене фармерке поново спремне да вас задовоље.

Како продужити женске фармерке

Како продужити фармерке: идеје за одрасле и дјецу

Коришћење чипке је погодно за продужавање кациге за девојку или жену. Може се користити за моделе који се носи у прољеће и љето.

При избору чипке обратите пажњу на симетрију ивица и густину материјала ваших панталонама.

Не купујте плетене чипке. Ширина чипке треба да буде једнака издужењу. Поставите уметање чипке коју изаберете, може бити на дну панталона, на колену или испод колена.

Секвенца:

Пресекли смо ногу за панталоне на месту где треба да шијемо чипку. Један од бочних шавова ноге (пожељно унутрашњег) је мало слабији за 3-4 центиметра. Робови панталона и резани дел се обрађују великим цикцаком на машини за шивење.

Затим, треба да шијемо чипку, то се може учинити на два начина:

 • 1. метод: окренути ивицу ногу 5 мм на погрешној страни, пеглање или ручно руковање, коме је погодно. Са врха намећемо чипке, али се тканина не може проширити у супротном чипка ће лежати у зглобовима. Резултат је веома уредан, али будите спремни да је шав густи;
 • Метод 2: У овој варијанти, ивица не треба да се потискује, тако да се шава испоставља да је танка и уреднија. Одмакните се из ивице циркуса на пола центиметра и подесите чипку у цикцак. Имајте на уму да, у зависности од чипке коју изаберете, шава која се обрађује цикцаком може се видети кроз чипку. Размислите о овој нијанси приликом одабира чипке.

У зависности од методе коју изаберете, шути дно чипке. Немојте истегнути текстил. Поново поставите бочне шавове панталона. За већу поузданост, третирајте бочни шав зикцаг.

То није све начине да продужите панталоне. Повезивањем фантазије, можете вратити своју омиљену ствар која је пала у лоше стање или купила сличне хлаче, ако су кратке. Овладавање описаним једноставним операцијама је и за младе мајке. Бебе расте тако брзо да понекад купују ствари које су недавно постале мале.

Ако су гаћице вашег детета у струку и куковима у праву, али кратке дужине, немојте журити да купите нову ствар. Старе панталоне могу вам пружити добру услугу ако искористите наш савет. Осим тога, у циљу продужавања дечијих џинсова, не морате имати посебне вјештине. Имајући машину за шивење код куће и жељом да спасите мало, можете створити јединствену ствар за своје дијете.

У закључку, још један савет: ако нисте потпуно сигурни у тачност својих акција, урадите цео процес ментално, а да не користите кардиналне акције. Када сте сигурни да сте све размишљали на најмањи детаљ, онда наставите да преправљате!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 6 = 7

Adblock
detector