Како промијенити кожну јакну и добити нову стилску ствар | pangudownloads.com
Ручно направљен

Како промијенити кожну јакну и добити нову стилску ствар

Кожни производи су врло практични и издржљиви. Они се могу пренети од старије генерације до млађег, једина невоља је што кожа има својство абразије и излазак из моде. Ако желите да удјете нови живот у вашу вољену или родитеље, можете променити кожну јакну и урадити то сами.

Да бисте то урадили, бит ће вам потребан минимум импровизованих алата, што је најважније - да имате образац жељеног производа. Са довољним вјештинама резања и шивања, можете сами учинити, ако их нема - идите у атеље.

Аидс

Не можете радити без следећих материјала:

Како промијенити кожну јакну и добити нову стилску ствар
 • сам кожни производ - јакне;
 • гумени лепак;
 • Игле и шапе за рад са природном кожом;
 • шиваћа машина, способна за обраду таквог материјала;
 • ножеви ваљака или оштре маказе;
 • неткана тканина намењена за кожу;
 • дрвени чекић.

Како промијенити кожну јакну својим рукама

Када започнете рад, пратите следећи план:

Како промијенити кожну јакну и добити нову стилску ствар
 1. Урадите образац. Извуците све детаље кожног производа, симулирајте их према вашем облику.
 2. Сада је време да срушите стару јакну. Користите скалпел или бријач да бисте исечили зглобове. Па, ако морате да промените кожни огртач у јакну - тада ће се детаљи узорка слободно постављати на материјал и шавови се уопште не могу додирнути. У супротном, ако немате огртач, већ мању вањску одјећу, морају их добро проширити, а ако су лепљени, гвожђе са гвожђем кроз тканину од газе, али само на погрешној страни.
 3. Поставите образац производа на кожу и кружите сваки појединачни део. Немојте заборавити да оставите додатке на шавовима, око 1-2 цм. Од дна, више - 2,5-3 цм, а за врат и ролне довољно је 0,5-1 цм. На исти начин, резати руно, који ће се користити као облога;
 4. Како могу да променим јакну код куће? Сада је време да се од коже исече детаљи оштрим маказама или ножем за ваљак. Ојачали их нетканим тканином, на крају су их стегнули уобичајеним папиром. Скините кожу ни у ком случају, пошто ће бити рупе од игле;
 5. Сада је потребно опремити машину ваљком или тефлонском шапом, уградити дебљу троугласту иглу и наставити да брушите делове код куће. Шит је најбоље постављен на 3 мм како би се спречило прекомерно перфорирање материјала.
 6. Шиве кожног производа морају бити закачене дрвеним чекићем. Покушајте уредно направити шавове машина.
 7. Сада можете окренути производ на погрешној страни и гвожђе са гвожђем. Користећи лепак за повезивање ивица додатака, сачекајте док се не осуши. Шчите огрлицу, шиштите рукаве, шијете свој патентни затварач.
 8. Преклопите и залепите дно, остављајући врх врха слободан. Стави делове облоге и повежите га са базом. Исеците дно и рукаве.

Како повратити презентабилан изглед производу

Како промијенити кожну јакну и добити нову стилску ствар

Како можете да промените кожну јакну, коју већ знате, али како вратити материјал свом бившем сјају и лепоти? Ако имате видљиве недостатке - оштрице, резове и друге, онда се производ може обојити посебном бојом.

Други начин је украшавање оштећеног подручја или га обновити течном кожом. Веома модерна и модерна комбинација коже са кашмемом, крзном, завојем и осталим тканинама.

Овај приступ је препоручљив у случају да стара ствар има исту величину као и она која се планира да се добије као резултат. Присуство дефеката компликује процес.

Због тога детаљи који су исечени из другог материјала не могу решити само проблем, већ ће такође бити украс нове јакне, њеног љуштура.

Као резултат промене, можете промијенити боју коже, покупити сјенку у тону тканине, или можете, напротив, играти супротно. Све зависи од ваше маште. Сретно!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 43 = 51