Како шишати сукњу у бубњем својим рукама | pangudownloads.com
Ручно направљен

Како шишати сукњу у бубњем својим рукама

Сукња са оковима - класика, која је увек у моду без обзира на дужину или боју производа. Ако имате мало искуства у игрању, шивање одјеће неће бити тешко. Следећи низ радова треба да се уради следеће.

Како започети

Како шишати сукњу у бубњем својим рукама

Пре свега, одлучите о облику, дужини производа и врху зуба (кружног, бројача и прамца).

Да бисмо израчунали потребну количину ткива, величина кука обим (ОБ) се множи са 3. Дакле, ако шивење људски кука гиртх 100 цм ће захтевати 300 + 10 = 310 цм, ширине тканине од 160 цм2 потребну дужину.

Да бисте израчунали материјал испод сукње са наглавцима, можете користити формулу:

Ди + Вн * 2 + 2 цм + 3 цм

Где: Ди - дужина производа, Шп - ширина појаса, 2 и 3 цм - допуштења за шавове.

Сада можете директно приступити резању и шивању производа.

Припремите потребне материјале и алате:

 • Тканина;
 • Тхреадс;
 • Игла;
 • Пинс;
 • Маказасте шкарје;
 • Зиппер или дугме;
 • Синтетичка трака;
 • Креда.

Сукња са наглавцима у кругу

За овај модел немојте направити образац. Све неопходне ознаке се наносе директно на тканину помоћу креде или сувог остатка.

Резање

Пре наношења линија, уверите се да тканина лежи правилно, на ивици творнице, оставите страну дужине сукње. Исеците равну траку на каишу са врха.

Пошто је ширина тканине 3 метра, немогуће је пронаћи цијели комад, производ ће се састојати од 2 или 3 дијелова.

За сваки детаљ додајте допуштења на линији - 1-2 цм.

Добијена ширина је постављена на равној површини и, наоружана са ланцем, настави са обележавањем. Прорачун је следећи: да би се направио један бубањ, тканина треба преклопити у 3 слоја. Ширина 1 је обично од 3 до 7 цм, дужина је 6-14 цм.

Количина се израчунава према формули: (Об + 4): 4 = 26 ком.

Напишите следеће. Од ивичног повлачења за 2 цм, ово је на шавовима. Надаље, одложени дубина половину пута, за овај модел је 8 :. 2 = 4 цм Ширина набора и 4 цм и потпуну дубину - 8 цм, преко 4 и 8. У овој секвенци расцхерцхиваетсиа цела сукња, на крају си дошао са 4 - 4 - 2.

Како се шије:

 1. Са врха мерења линија бокова (18-20), покривај дно производа, само једва стиже до ивица и гвожђа. Сада морамо формирати супротне зглобове.
 2. Са врха и до линије бутина, притискају се преклапања, са овог места и од дна се шишу шивом шива.
 3. На линији струка, вишак ткива равномерно се уклања у дубине преклопа. Сада, од врха и до стражње стране, шијете шивом шавом, а затим га гвожђе и можете писати. Сукња је сшијена одоздо.
 4. Сада можете у потпуности да одете до појаса, копча и дна. Тканина на каишу спојеном на пола, због крутости у средини, можете уметнути посебну траку. Рукујте ивицама, затим померите на врх и шивајте.
 5. Мала тајна. Убацује се на шав, узгаја појас. Остаје уклањање ориса, гвожђа и може се носити.

Дуга сукња са оковратницама

Како шишати сукњу у бубњем својим рукама

За шивање вам треба ствар произвољне ширине, пожељно више од једног и по метара. Модел ће бити са једним шавом, ременом за резање и причвршћен са тајним затварачем.

Израчунавање и сечење

Пошто желимо дугу сукњу, измеримо растојање од линије појаса до зглобова. Ако планираш да носиш са врло високим штиклама, а онда на под.

Са горње стране исечите траку на појасу. У дужини ће бити једнак обиму струка (ОТ) + 2 цм на шавовима, дуж ширине 5 * 2 + 2 = 12 цм. За ову лепљиву траку остављамо за сада.

Настављамо да израчунавамо и означавамо преклапања.

Рецимо да их је 8 (4 испред и позади). Са ширином ткива 160 цм и струјом од 75 цм, израчунавање ће изгледати овако: 160 - 75 - 2 = 83 цм. Ова дужина ће се пребацити на преклопнике. Последња слика је потребна дубина кривине: 83: 9 = 9,2 цм.

Направљамо ознаке на тканини.

Материја је постављена на равној површини, укупна ширина је подељена на 9 једнака дела, од ивица је одузета за 1 цм до шавова. Од примљених марки одложимо у обе стране на пола дубине (4,6 цм).

Како се шије:

 1. Почните да се савијате од екстремних ознака до централне, штипатећи зглобове са затичима.
 2. Затим причврстите с урезаним шавом и гвожђем.
 3. Сада морате направити линију на врху сукње и можете да шијете шав, убаците зиппер и шијете дно.
 4. Појас је први напуњен изнутра, а затим са предње стране. Тајна муња мора да га ухвати и сакрије у шавовима.
 5. На крају свог рада, дизајн је уклоњен, производ се пеглио и може се носити.

Сукња са наглавцима

Како шишати сукњу у бубњем својим рукама

Израђени су на исти начин као и они који долазе, они изгледају само са погрешне стране.

Да бисте израчунали ширину преклопа, потребно је поделити струк (од) у њихов број: 75/8 = 9.38. Дубина се израчунава на следећи начин :. шије узети ствар 120 цм, неопходно је за ободним делом 2., а укупна ширина 120 * 5.2 = 235 цм Потрошња обим струка (235-75 = 160) и подела по броју (160/8 = 20).

Имајући све податке, можете наставити са изгледом тканине.

Прво, спакујемо 2 крпице заједно и добијемо укупну ширину. Затим, од ивице, повуците 2,5 цм до шава и измерите четвртину укупне дубине преклопа (20/4 = 5). Следећа је ширина лука, ½ дубине и опет ½ дубине. Након тога, ознака ће изгледати овако: 9 - 10- 10- 9. На крају ће бити 2,5 цм на шаву.

Баци се постављају на исти начин као и супротне зглобове, али лук је споља. Даље радње су сличне шивању претходног модела.

Сукња, која је ушла с властитим рукама - није само штедња новца, већ и манифестација индивидуалности. Ризик за упознавање особе у истој одјећи сведе се на минимум. Модерна и модерна решења за вас!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 13 = 20