Како украсити кутију својим рукама: занимљиве идеје | pangudownloads.com
Ручно направљен

Како украсити кутију својим рукама: занимљиве идеје

Изаберите неку оригиналну и корисну поклон за вољену особу – то је довољно тешко, али још је теже да се лепо паковање. Нису сви људи мисле о томе, и заправо поклон паковање – важан атрибут. Присутан у необичном и шарене кутије ће задовољити примаоца, јер ће се осетити, да се не купују први добио ствар, и све спаковао са душом. Због тога, ми поред говоримо о томе како да украсите свој поклон кутију.

Једноставно и брзо

Како украсити кутију својим рукама: занимљиве идеје

Најлакши начин за оне који желе да знају како брзо декорирати свлачионице. Узмите кутију жељене величине, испод ње, одаберите лист папира за омот, тако да можете обмотати целу кутију.

Ширите папир на равну површину, ставите кутију у центар, након што га лепите двостраном траком, тако да се не клизи.

Сада је обмотати папиром за завијање. За удобност, направите резове на папиру од својих углова до углова кутије. Преко кутије, можете лепити срца, кругове, цвијеће, уклесане од вишебојне лепенке.

Било би врло необичног изгледа, ако се узме дебелу нит и на њој случајним како би се поправио звезде или неке геометријске облике, а потом добио венац завој кутију. Ево како можете лепо можете украсити кутију код куће.

Паковање за меморију

Најчешћи поклони које људи купују својим најдражим су фото оквири, албуми, књиге, шоље са нежним натписима и другим додиривима. Али задржавање топлих сећања у срцу примаоца не може само представити, већ и паковање за њега.

Међутим, да бисте импресионирали поклон, морате знати како можете сами декорирати кутију. Да бисте задржали пакет у меморији примаоца, ви желите да га чувате већ дуги низ година, можете да користите следећи метод.

Заложите таквим предметима:

  • Кутију у којој ћете поклонити;
  • Слике примаоца поклона, одштампане на листићима А 4 у црно-белој боји;
  • Фотографије примаоца поклона у добром квалитету, направљене на фотографском папиру;
  • Листа обојеног папира;
  • Веома танак прозирни папир (трацинг папир);
  • Лепак;
  • Обојана шкотска трака.

Прво, изаберите кутију коју желите украсити. Вриједно је рећи да је препоручљиво да се на овај начин украсе велике површине, тако да ће амбалажа изгледати спектакуларно. Дакле, када је кутија изабрана, лепите га са стране са фотографијама одштампаним на канцеларијском папиру. Можете их организирати како желите, они су само позадина. Да бисте сакрили углове фотографија, затворите дно кутије обојеним папиром.

Како украсити кутију својим рукама: занимљиве идеје

Затим морате лепити целу кутију папира за праћење. То ће одвојити пажњу са самих фотографија, чинећи их замућеном позадином. Када се лепак исуши, можете поставити на периметру кутију са фотографским картицама направљеним на добром папиру.

Ако је потребно, можете залијети више различитих фигура из обојеног папира, на примјер, звезде, срца, цвијећа. По истом принципу украсите и покривајте. Пре него што ставите поклон у кутију, погледајте унутра. Тамо, највероватније, видећете службени папир, пажљиво га затворите бојама.

Ово ће пакету дати завршни изглед. Поклон је спреман. Као што видите, украшавање саме кутије није уопће тешко. Потребно је само мало стрпљења и маште, на сличан начин можете претворити било коју кутију из ципела.

Деликатни декор

Ако желите да декор ваше кутије буде мекан и мекан, онда га можете украшити тканином.

Да бисте завршили идеју која вам је потребна:

  • Картонска кутија;
  • Шарене тканине;
  • Љепило.
Како украсити кутију својим рукама: занимљиве идеје

Спреад крпу на равној површини, ставила кутију и извући га у оловка првом спрату, а затим све остале руку, што је додатак од неколико центиметара, да би могли да обезбеде тканину. Исеците предформе материјал.

Руковати кутијом лепком и полако лепити делови тканине, нарочито пажљиво израдити углове. Слично томе, украсите поклопац кутије. Да би све изгледало савршено, можете лепити комаде крпе или сатенске траке до ивице.

Сада можете декорирати кутију. За декоративне сатенске траке, кукичане цвијеће, танке чипке и друге елементе су добри.

На неколико начина научили сте како украсити кутију својим рукама, све остало директно зависи од ваше маште и жеље. Уношење креативног процеса у душу можете направити необичне и лепе пакете за поклоне. Главна ствар је твоја жеља. Сретно!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 6

Adblock
detector