Ми вршимо суспензију сопственим рукама | pangudownloads.com
Ручно направљен

Ми вршимо суспензију сопственим рукама

Дуго времена, дани када су накит носили само жене ниже друштвене имовине изгубљене су због недостатка могућности да купе скупи накит. Креирање савремених колекција таквих орнамената чине познати дизајнери света и они су по величини већи од уобичајених производа од племенитих легура.

Ми вршимо суспензију сопственим рукама

Данас је накит израђен од широког спектра материјала – дрвета, метала, стакла, перлица, пластике, керамике, коже итд. Као што је већ поменуто, многи од њих не могу приуштити модерне модне жене, а шта да радите ако увек желите да изгледате добро?

Наоружани специјалним алатом, материјалом и започните стварање ремек-дела ваших снова.

Привјесци од перлица

Прва ствар коју можете учинити својим рукама су привјесци од перлица. Довољно је купити обичан ланац у било којој штанду и висити перле на њој у различитим количинама и бојама. Ако сте са плетивим иглама и предивом на “ти“, Можете их везати памучним нитима различитих боја.

У зависности од ансамбла са којим планирате да их комбинујете, оне се могу изводити у одређеном предмету – на пример, у облику воћа или животиња.

Ако имате пуно ствари које се чувају у вашем дому које су ваша мама или баба наслеђивали, можете их дишити и надокнадити разблажењем своје гардеробе уз винтажну хаљину или комплет. А од преосталих комада тканине чине перле.

Да бисте то урадили, једноставно морате да шијете дугачак комад коже из сваког појединачног комада и убаците дрвене перле исте величине у њих један по један. Да би се перле чврсто сједиле у покривачу, њихове ивице морају бити везане чвором или потегнуте у чипку. Крајеви се једноставно склапају заједно.

А ако говоримо о суспензији, онда је направљена дугачка, шивајући се на крајеве жица, на пример, од сатенске траке. Наруквице са привесцима направљене ручно израђене од тканине савршено допуњују љетну торбу, сјечану из истог материјала.

Можете направити привјесак од обичног шал-а на врату, на њему се нанијети велики перли неправилног облика с широком рупом, а такођер и омотавање округлих аналога. У овом случају, главни образац треба прецизно да буде центриран.

Данас на тржишту можете пронаћи стаклене перле, добијене стаклеником у ватри плинског горионика. Из ове јединствене и јединствене боје и облика, можете креирати дивне привјеске својим рукама, као и наруквице и орнаменте за сатове.

Ми вршимо суспензију сопственим рукама

За производњу суспензије, чија ће улога бити изведена дрвеном споолом за навоје, требаће вам калем, украсни материјал, ланац, пин са петљу, бравом, два прстена, ланац и равна дељива.

Поред тога, потребно је купити било какву суспензију или направити суспензију зрна својим рукама, а такође припремити клешта, лак за нокте и лепак.

Фазе израде:

  • обмотите колут декоративним материјалом – папиром, платном или нечим другим и поправите га лепком;
  • навучите пин у рупу намотаја, окрените га према доле;
  • Преко врха пин-а, пролазите на дистанцу равног облика тако да се налази на врху калема. Затим остатак мора бити завртан клештима и ставити у формирану петљу прикључни прстен;
  • покривајте декоративни материјал са лаком за нокте;
  • на доњу петљу пин-а за причвршћивање суспензије коју руке припреме, могуће је да се осети, кожа, перлица и све што ће доћи у вашу главу;
  • оставио да заврши накит на ланцу са бравом. Ова суспензија не може бити боље прилагођена стилу винтаге.

Привјесци од других материјала

Перле и перле могу се направити с баублесима, које су врло честе међу младима. Није свима познато да је од перлица лако наћи и тродимензионалне украсе – корде и плетенице на руци или врату.

Стил земље и западне сусреће костимски накит од семиша и коже. Како направити овај материјал најједноставнији украс? Узмите маказе и исеците оштрице различитих облика са коже. Пролазеци кроз њих кабл помешан са перлама, добијамо једноставну и једноставну огрлицу или наруквицу.

Љубитељи кожних торбица сигурно леже негде непотребне дугачке траке које прелазе на комплет за додатак. Од овога, можете рукавати пигтаил и носити на руци као наруквицу.

А ево како можете направити привезак са коже сопственим рукама:

Ми вршимо суспензију сопственим рукама
  • за производњу суспензије требају се два комада коже у различитим нијансама. Од тамнијег мора се одрезати горњи део “долазе“Са женским профилом. Посути га златном бојом, залепити на дну светлеће коже;
  • Морам рећи да доњи део таквог медаљона може имати било који облик – округли, овални, правоугаони, итд. Када се лепак исуши, на врху медаљона мора бити пробушена рупа за висење;
  • по жељи, медаљон се може залупити око периметра са ланцем исте светле коже. Да би привјесак изгледао уредно, може направити облогу од картона или преостале коже. Додавање чипке у рупу, медаљон се може носити око врата.

Варијанте производње декоративних носача ослањања властитим рукама – тежина! Уз одређену количину изучености, можете направити орнамент од импровизованих алата који су већ дуго били у фиокама ормара или зида и припремали се за улазак у смеће. Било би жеља и могућности – да не рачунате!

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 7