Учите да шијете предмет спектра сопственим рукама | pangudownloads.com
Ручно направљен

Учите да шијете предмет спектра сопственим рукама

Свака особа која носи наочаре зна колико је лако изаћи из свог система. Чак и ситне огреботине и благи деформације доводе до неугодности приликом ношења. Да бисте продужили животни тачкови, потребно је водити рачуна о квалитету. Можете да изаберете готови поклопац, али неће бити индивидуалности.

Боље је да направите поклопац самог себе – онда ћете бити сигурни да је ваш прибор ускладиштен у сигурном и елегантном “кућа“. Али не сви знају како направити торбу за наочаре својим рукама.

Торбица

Учите да шијете предмет спектра сопственим рукама

Понекад се случај за наочаре треба брзо ручно изводити, на пример, пре службеног путовања или забаве у природи. Али шта ако нема прикладних ткива?

Да би случај био поуздан, боље је да га закрпи синтепоном или другим меком али густим материјалом. Ако немате такве тканине код куће, урадиће се конвенционална тканина или тканина.

Пре него што наставите директно у процес, припремите материјале:

 • Картон дебљине 2 мм;
 • Памук;
 • Вхатман;
 • Лепак «Тренутак“И”ПВА»;
 • Адхезивна трака;
 • Магнет који се користи у врећама;
 • Алати: маказе, оловка, четке и друго.

Са ножевима, исеците све потребне комаде картона. Параметри бирају према величини наочара, остављајући на сваку страну пар центиметара.

Из папира скратите два прозора са обе стране. Ивице страна морају бити закачене диском или клерикалним ножем. Ово је неопходно тако да се углови не међусобно мешају. Причврстите стране до базе. Морају бити окомите према подножју – подесити са ланцем са оштрим углом. Бевелирана страна гледа унутра. Боја са лепком на свим угловима радног комада.

Учите да шијете предмет спектра сопственим рукама

Исеците тканину, остављајући додатке да лепе све стране. Лепак нанијети у танак слој, а затим нежно уредити тканину, нивелисати га стаклом. Искључите све непотребне и покријте углове.

У унутрашњости направите жљеб – постојаће први дио магнета. На супротној страни, урадите “димпле“За други део магнета. Брава “биљка»На лепак«Тренутак“.

Украсите слуцај цртицама, сецкањем или обрасцима од навоја. Такву врећу за чаше могуће је сипати својим рукама за 15 минута.

Кожна торбица

Предност овог материјала је његова снага и практичност. Случај за чаше од коже, израђен од себе, изгледа изврсно и поуздано штити вашу опрему од оштећења. И шивање није тешко.

За производњу ће вам требати:

Учите да шијете предмет спектра сопственим рукама
 • Кожа средње дебљине;
 • Ротацијски перфоратор;
 • Кожни кабл;
 • Стеге.

Причврстите наочаре са остацима коже и узмите мерења, остављајући додатке. Да бисте формирали будући случај, поравнајте доњу и горњу ивицу, одрежите вишак. Да би кућиште изгледало елегантно, благо округлог дна.

Преклопити материјал на пола и осигурати са стезаљкама. Уз малу бушилицу пробајте рупице дуж ивица на истој удаљености један од другог. Исеците комад кабла – његова величина би требала бити двоструко већа од периметра кућишта. Да бисте олакшали чипкање, користите шл. Прозирите рупу на крају кабла, након везивања чвор, и убаците пин тамо.

Обуците се око периметра, а када стигнете до друге ивице, везите још један чвор. Оставите крајеве жељене дужине и одрежите остатак.

Памучни покривач

Тканина се може узети у било којој боји, елегантно изгледа поклопац беле боје. Можете га украшити штампаном речем на лепљеном папиру – то ће бити шаблон. Подигните комад белог памука одговарајуће величине и пребаците натпис на тканину. Пажљиво исећи сечиво.

Учите да шијете предмет спектра сопственим рукама

Направите обрасце о детаљима плашта и исеците их из тканине. На предњој страни, поставите натпис и поправите га са игле, а затим га зашијите.

На врх, причврстите змију – брава мора бити окренута доле. На врху задњег елемента кућишта. Обезбедите све делове сигурносним затварачима. Стави на машину, а затим прикључите други део змије на кућиште.

Направите облогу – она ​​би се лако налазила у поклопац. Тканина је боље густити, тако да се не раствара. Повуците два дела дуж контуре и окрените их на “лице“. Ако постоје боре и туберкулози – направите резове и шавове. Пажљиво проширите облогу унутар кућишта и поставите неколико фиксирајућих шавова. Да би производ изгледао још боље, гвожђе га гвожђе.

Случај за чаше од крпе, направљен сопственим рукама, лако се брише, трајно је и квалитетно. Дакле, ваше наочаре ће увек бити поуздано заштићене од оштећења.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 4 = 1

Adblock
detector