Sănătatea femeilor

Cum să facem față amețelii și umezelii urechilor?

Nu vă faceți griji, atunci când amețit, bolnavi, găinile urechile lui după echitatie carusel, pe un plan sau atunci când călătoresc cu viteză mare în mașină, chiar și în cazul în care un copil se plimbă cu cea mai riscantă a adus doar plăcere. Cu vârsta, vasele își pierd elasticitatea, aparatul vestibular este mai sensibil la schimbările de presiune.

Dacă aveți amețeli și apelați frecvent la urechi, trebuie să vă gândiți la propria sănătate. Cu această simptomatologie, încep multe boli ale sistemului nervos central și cardiovascular.

Cauze de amețeli

Cum să facem față amețelii și umezelii urechilor?

Ceea ce ridică periodic urechile și amețitul este un semn de perturbare a aparatului vestibular. Dintre motivele care provoacă această afecțiune, puteți evidenția mai ales sări în tensiunea arterială.

Simptome suplimentare pot include:

 • pacientul este bolnav;
 • muștele apar înaintea ochilor sau întunericului;
 • După ce simțiți că sunteți într-o tăcere completă, urechile încep să sune.

Condiția este tipică pentru osteocondroza cervicală de gradul II și III și pentru distonia vegetativ-vasculară.

Lăute sau inele în urechi cu otită, care pot fi însoțite de amețeli. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că echilibrul nu este numai cerebelul responsabil, ci organul care se află în corpul urechii interne - Corti. Otita medie acută a urechii medii afectează patologic starea generală a corpului, în urechea umedă cu conținut purulent, zgomotul este audiat în mod constant, echilibrul este perturbat.

Orice traumă a craniului și a urechii interne, boli infecțioase - toate acestea pot duce la dezechilibru.

O condiție în care capul se rotește și sună în urechi este unul dintre principalele simptome ale bolii lui Meniere. Cu această boală în urechea interioară, presiunea fluidului crește. Până în prezent, factorii care provoacă această boală nu au fost clarificați. Acestea includ: introducerea florei patogene, tulburările vasculare, traumatismele craniocerebrale.

Unul dintre simptomele apariției sclerozei multiple și a epilepsiei este, de asemenea, o condiție caracteristică a slăbiciunii.

Este imposibil să se diagnosticheze boala într-o imagine clinică, este necesar să se efectueze examinări speciale, care includ: radiografie, teste generale și specifice, EEG și tomografie.

Nu poți să te duci la doctor și să-ți ceri să arestezi amețeli. Sindromul neplăcut poate fi eliminat numai după aflarea motivelor.

Cauze suplimentare ale unei stări neplacute

Nu este întotdeauna amețit și există un zgomot în urechi cu boală.

Toate aceste simptome pot apărea în astfel de condiții:

Cum să facem față amețelii și umezelii urechilor?
 • în timpul sarcinii;
 • după o stare stresantă sau cu o frică puternică, din cauza unei îngustări strânse a vaselor;
 • când nu dormi suficient;
 • ca efect secundar după administrarea anumitor medicamente;
 • în timpul unei diete, mai ales în cazul celor care refuză complet carbohidrații, alimentația și rațiile de proteine.

Fenomenele neplăcute în timpul sarcinii pot indica toxicoză, tulburări vasculare temporare. Asigurați-vă că spuneți medicului despre ce se întâmplă. Există preparate speciale pentru femeile gravide, care ajută la scăderea picăturilor de presiune. Trebuie să fii foarte atent să nu te rănești și să nu-i dai bebelușului viitor.

Amețeli cauzate de o condiție stresantă vor scădea treptat. Dacă amintirile returnează un simptom neplăcut, este necesar să consultați un psihoterapeut sau un neurolog. Este posibil să aveți nevoie de sedative sau chiar de tranchilizante.

Cu lipsa cronică de somn, trebuie doar să normalizați regimul zilei. Nu descurajați un loc de muncă permanent și nu vă duceți la epuizare prin muncă. Simptomele neplăcute care apar inițial periodic și apoi cresc, indică evoluția patologiei în organism. În viitor, pentru a îmbunătăți sănătatea, este necesar să se sacrifice nu numai timpul, ci și banii.

Amețeli, întunecare în ochi și urechi înfundate indică declanșarea comăi hipoglicemice. Nicio figură subtilă nu merită o asemenea suferință. Dacă continuați să vă bateți, corpul poate fi schimbări ireversibile.

Acțiuni cu amețeli

Ce se întâmplă dacă capul începe brusc să se rotească și apare tinitul?

Poți să pierzi conștiința, să te rănești. Acest lucru este deosebit de periculos dacă sunteți într-o stare de sarcină:

 • Trebuie să găsiți suport pentru a restabili echilibrul. Acasă sau în interior poate fi o masă, un scaun, o canapea, pe stradă - o bancă, un post, un copac, un perete al unei case.
 • Nu puteți să vă alăturați și să vă închideți ochii - va fi și mai rău.
 • Normalizați respirația. Nu trageți convulsiv aer cu gura, dar respirați-vă nasul și mențineți-vă capul drept. Se pare că atunci când simțiți amețit, nu vă puteți controla.
 • Dacă simțiți în prealabil apropierea de o stare de slăbiciune, trebuie să slăbiți centura strânsă a fustei sau a pantalonilor.
 • Văzând că este rău pentru cineva din apropiere, trebuie să încercați să-i oferiți un aer curat.
 • Dacă faceți ceva lucru sau sunteți în mișcare, trebuie să vă opriți. Timp de 10-15 secunde și zgomotul din urechi dispare, respirația se normalizează.
 • Este recomandabil să beți apă când apare atacul. Deoarece amețelile pot fi cauzate de deshidratare.
Cum să facem față amețelii și umezelii urechilor?

De multe ori se întâmplă asta "Plecați"Începeți într-o cameră înfundată, la o întâlnire, prelegeri. Pentru a nu pierde conștiința, este necesar să fii scuturat - să-ți schimbi atenția. "Prinde-teVorbitorul va avea timp mai târziu.

Urechile umplute în transport, capul a început să se rotească, a vomit - adevăratul simptom care se mișca. Este necesar să vă apropiați de fereastră, să faceți o mișcare de înghițire, să vă relaxați, dacă este imposibil să ieșiți la prima oprire.

Nu vă fie teamă de o amețeală. Pentru a le elimina poate ajuta chiar și bomboana de aspirație - sugele comută atenția. Dar chiar dacă ați învăța să vă ajutați, aflați de ce există convulsii periodice în mod necesar.

Corpul dă astfel un semnal că există probleme de sănătate. Dacă semnalul este decodificat corespunzător, nu vor exista consecințe neplăcute.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 43 = 52