De ce poate fi periculoasă pierderea de virginitate târzie? | pangudownloads.com
Sănătatea femeilor

De ce poate fi periculoasă pierderea de virginitate târzie?

Pierderea virginității - o chestiune destul de intimă, dar fără a da odihnă majorității reprezentanților sexului echitabil. Toată lumea știe că deprivarea timpurie este rea, dar ce spun doctorii despre întârziere? În unele cazuri, acest fenomen poate deveni o sursă de probleme psihologice.

Când își pierd virginitatea?

De ce poate fi periculoasă pierderea de virginitate târzie?

Fetele moderne nu se grăbesc să înceapă o viață sexuală. Doar 15% își pierd virginitatea la începutul adolescenței. Cu toate acestea, în acest caz, sexul este prezentat ca un fel de experiment care nu aduce plăcere.

Adesea, prima experiență este necesară pentru a vă simți sexy, a atrage atracția, capabilă să-i placă. După prima dată, există, de obicei, o perioadă de relaxare în această sferă, deoarece fetele nu s-au maturizat încă pentru a începe o viață sexuală. În ceea ce privește tinerii, ei, după prima dată, sunt suspendați de la partenerul lor.

Conform rezultatelor cercetărilor psihologice, majoritatea tinerilor încep relații sexuale la vârsta de 17-20 ani, după absolvire, în primul și al doilea an al institutului.

Ce poate fi periculos virginitatea târzie?

Locuitorul mediu de la vârsta de 22 de ani are deja experiență sexuală și are mai mulți parteneri obișnuiți. Dar aproximativ 20% dintre fete sunt cu pierdere de virginitate până la 25-27 de ani.

Dacă vă bazați pe studiul medic-sexolog, putem spune că după viața intimă a sensibilității acestor femei a fost mai lent decât cei care au rupt cu virginitatea la o vârstă mai tânără. De obicei, sexul nu aduc acești oameni o deosebită plăcere și bucurie pentru încă 2-3 ani.

De multe ori se întâmplă că "mai târziu"Femeile sunt lăsate singure. Din nou, potrivit statisticilor, doar 18% dintre cei care se căsătoresc în viitor. Un model similar este observat în multe țări. Prin urmare, într-un fel, contactele sexuale târzii sau absența lor la maturitate lasă consecințe neplăcute.

În plus, bărbații, din anumite motive, simt o neîncredere față de cei care au început să facă sex la vârsta adultă. În mod conștient sau nu, astfel de femei sunt suspectate de prudență, viclenie și răceală.

Conform rezultatelor unei cercetări efectuate sub hipnoza, a devenit cunoscut faptul că majoritatea oamenilor nu vor să se conecteze viața cu aceste femei, deoarece acestea sunt suspectate de necinste și nesinceritate.

Este demn de remarcat faptul că sexul masculin încearcă în orice fel să evite orice fel de comunicare cu acele femei care sunt considerate non-sexuale. Pentru majoritatea bărbaților, sexul joacă un rol foarte important, prin urmare, cei care sunt detașați la el sunt percepuți pentru creaturi incomprehensibile și de nedescris.

Mai târziu, privarea de fete a virginității a fost considerată drept asexualitate, și se presupune că a rămas singură din acest motiv.

Fetele care au început să trăiască sexual de mult după ce colegii lor ar putea avea unele dificultăți psihologice asociate cu presiuni uneori imperceptibile, dar perceptibile de la alții, prietene. Când virginitatea este strânsă, o tânără doamnă poate cădea în depresie pe acest pământ. Psihologii spun că aceasta este o problemă foarte frecventă.

Pierderea ulterioară a virginității

De ce poate fi periculoasă pierderea de virginitate târzie?

Unele femei care încep să se dezvolte din punct de vedere sexual se dezvoltă din punct de vedere psihologic și hormonal mai lent, dar în cele din urmă ajung la o normă. Cu toate acestea, unele dintre ele, începând cu perioada de adolescență, au o atracție sexuală puternică.

Asemenea persoane sunt foarte senzuale și înțeleg bine, dacă încep o viață sexuală, le vor capta în întregime, nu vor putea să studieze în mod corespunzător, să lucreze. De aceea, ei preferă o tactică de abstinență completă până când vor decide că sunt suficient de maturi pentru a-și controla sexualitatea puternică.

Probleme întâmpinate de "mai târziu"Din Fecioara:

 • Oamenii din jur sunt suspectați dacă văd că o persoană nu are nici o legătură conjugală, nici altă legătură intimă;
 • Uneori apare întrebarea cum să găsești o persoană aleasă și apoi să-l informezi despre fecioria ei;
 • Scăzut în respectul de sine. Societatea modernă presează asupra psihicului, sugerând că o astfel de personalitate este defectă. Foarte adesea, este dificil să supraviețuiești presiunii, fără a pierde încrederea în succes, stima de sine și chiar interesul față de viață;
 • În unele cazuri, o vizită la un ginecolog nu este momentul cel mai plăcut. Acest lucru se datorează tactului și rudenței medicilor;
 • Împărtășește-ți secretul nu e cu nimeni, pentru că cel mai mult condamnă virginitatea târzie.

Virginitatea târzie la bărbați

Această problemă este mai puțin deranjantă pentru sexul mai puternic. Principalul motiv este că ei nu au semne clare de virginitate, iar termenul "virgin"Se aplică numai celor care nu au avut experiență sexuală.

Este demn de remarcat faptul că, în unele societăți, acest statut este respectat și apreciat de reprezentanții ambelor sexe, în special în ceea ce privește opiniile privind comportamentul sexual înainte de nuntă.

Mituri despre virginitatea târzie

De ce poate fi periculoasă pierderea de virginitate târzie?
 • Există opinia că majoritatea tinerilor moderni își încep viața sexuală destul de devreme. Dar, așa cum am menționat mai sus, acest lucru este departe de a fi cazul. Ca exemplu: înainte de 16 ani primul contact sexual a fost la 1 din 4 copii de vârstă școlară; printre elevi - în fiecare secundă. Și vârsta așa-numitului debut sexual depinde de mulți factori: bunăstarea în familie, inteligența, educația, stima de sine;
 • Hymenul are capacitatea de a se îngroșa cu anii, astfel încât deflorarea târzie este dificilă și foarte dureroasă - este un mit. De fapt, structura sa anatomică, mărimea găurilor din ea și, de asemenea, densitatea - sunt foarte individuale. Aceste caracteristici nu depind de vârstă, ci numai de caracteristicile organismului. Dacă scuipatul era elastic la 18, atunci la 28, el va rămâne același;
 • Contactul sexual de la o vârstă fragedă este dăunător sănătății - este o realitate. Hymenul este o barieră care protejează împotriva infecțiilor într-un moment în care se formează microflora protectoare a vaginului. În medie, acesta din urmă se stabilizează doar la 18-19 ani. În plus, epiteliul pereților vaginali la adolescenți este foarte subțire, în cele din urmă se formează până la vârsta de 18 ani, astfel încât, în timpul actului sexual, acesta poate fi ușor traumatizat. Toți acești factori provoacă adesea dezvoltarea proceselor inflamatorii, care, în viitor, pot provoca aderări și infertilitate;
 • Anterior, se credea pe scară largă în rândul experților că efectele fecioresc prelungite mai tarziu se manifesta ca dureri de cap migrenoase, disfuncții ovariene, și acnee. Aceste fenomene și boala poate fi cauzata de dezechilibre hormonale depinde de viata sexuala de regularitate (sau, mai degrabă, orgasmul), dar acestea nu sunt legate de prezența himenului;
 • Cei care nu fac sex nu ar trebui să viziteze un ginecolog. Acest lucru este fundamental greșit. Acum, ginecologului pentru examene preventive, mamele ar trebui să-și aducă periodic fiicele. Și când începe menstruația, se recomandă să vizitați un specialist cel puțin o dată pe an. Este de remarcat faptul că astfel de examinări preventive din adolescență ajută la prevenirea și tratarea cu ușurință a bolilor existente;
 • Defilare este foarte dureros. Dacă se atinge un vas mare, poate apărea o cantitate abundentă de sânge. Dar atunci când fata este excitată și vaginul are un lubrifiant natural suficient, atunci acest proces poate să nu fie însoțit de durere și sângerare. Această situație poate fi periculoasă. Dacă durerea și sângele nu se opresc timp de 2 zile, trebuie să vizitați ginecologul pentru a exclude ruptura pereților vaginali;
 • Primul partener trebuie să fie în mod necesar mai experimentat. Este de dorit să fie așa. Un om senior experimentat va fi capabil să aducă cu răbdare partenerul la emoție;
 • Defilare în baie. Există o opinie că nu este atât de dureroasă ca de obicei. Merită menționat faptul că apa caldă ajută la relaxarea musculaturii și a nervilor, împiedică apariția de spasme, astfel încât senzațiile de durere încetează să fie atât de pronunțate. Dar lichidul clătește din vagin un lubrifiant natural;
 • Folosirea unui prezervativ face ca procesul să fie mai dureros. Dimpotrivă, contrariul este adevărat. Produsele moderne din această serie sunt acoperite cu un lubrifiant special, care facilitează alunecarea. În plus, ele nu interferează cu procesul de deflorare;
 • Prima dată când nu puteți rămâne gravidă este un mit. Este chiar posibil să rămâneți însărcinată. Femeile adulte pot începe să ia pastile contraceptive în avans sau să aibă grijă de prezervative.

Este demn de remarcat faptul că sexologii moderni consideră că virginitatea târzie este o patologie, deoarece este asociată cu schimbări în organele sexuale și cu un risc ridicat de tulburări psihice.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 37 = 41