Descărcare brună la femei | pangudownloads.com
Sănătatea femeilor

Descărcare brună la femei

Moderată constanta vaginale ajuta Cleanse tractul genital, protejează de infecții. In timpul ciclului menstrual, acestea pot fi diferite de culoare si textura, pentru a fi un miros, sau fără ea, precum și însoțite de senzații de disconfort – trăgând dureri în abdomen, mâncărime și arderea organelor genitale externe. Astfel, în funcție de simptome, o femeie poate afla despre starea ei de sănătate.

Descărcările normale pe zile obișnuite (fără lunar) sunt neclare, lichide sau dense, albe, crem sau maro. Cu alte simptome dureroase, galbenul și verzui pot indica o infecție în vagin sau în tuburi. În acest caz, este necesar să vizitați un ginecolog și să analizați un frotiu din vagin.

Definirea normei la femeile sănătoase

Dacă nu există simptome dureroase deranjante, atunci o cantitate mică (aproximativ o linguriță pe zi) de lichid din vagin nu trebuie să fie înspăimântată.

selecție proaspătă, de obicei, nu au nici un miros străin, cu toate acestea, în timpul zilei de pe mucoasa care învelește oxidat și poate avea un miros ușor acid și o tentă gălbuie, care în sine nu este un simptom al bolii.

În anumite cazuri (în normă) se dobândește un caracter special de descărcare maro la femei:

Descărcare brună la femei
  • în mijlocul ciclului în timpul ovulației în ele pot exista vene sângeroase, aspectul lor fiind asociat cu separarea ovocitului;
  • Aportul de contraceptive hormonale este uneori însoțit de unguente maronii – în primele câteva luni;
  • după primirea unui medicament chimic abortiv – Postinor, descărcarea de culoare brună durează câteva zile după lunarea artificială;
  • După nașterea vaginului, apare o nuanță roz – un semn al vindecării normale a organelor genitale interne.

Descărcarea brună în timpul ciclului menstrual

Spotul de descărcare maro înainte de menstruație uneori dispare sau apare o zi sau două înainte de sângele menstrual (mucus cu un amestec mic de sânge oxidat).

În cazul în care durează mai mult de două zile înainte de începerea sângerării, acest lucru ar putea fi un semn de boală a sistemului de reproducere și de bază suficientă pentru a fi examinate de un ginecolog si abstinenta de la sex vaginal. Tulburările hormonale, infecțiile, bolile de sânge și endometrioza pot fi însoțite de secreții de culoare brună, împreună cu dureri premenstruale și perioade abundente prelungite (mai mult de o săptămână).

Debitul maro abundent în mijlocul ciclului, care durează mai mult de o zi, sugerează o lipsă de disfuncție progesteronică sau ovariană. Pentru a nu pierde evoluția infertilității, în acest caz trebuie să fiți supus unui tratament cu un medic.

Descărcare brună la femei

Se termină lunar, iar sângele începe să se încurce mai repede – deversarea devine mai ușoară, trecând de la stacojiu la cremă ușoară și albă. Dacă nu există miros neplăcut, aceasta este norma.

Un miros acut acut sau putrefactiv poate provoca bacterii: chlamydia, gardnerella, micoplasma, ureaplasma, herpes, citomegalovirus.

Uneori, descărcarea de culoare maro este șters după 4-5 zile după menstruație.

În prezența contactelor sexuale în acest caz, merită să luați un test de sarcină. De asemenea, poate fi un semn al unei sarcini ectopice care nu întrerupe menstruația, dar creșterea dă o cantitate mică de sânge coagulat. Un test de sarcină la domiciliu va fi negativ în acest caz, deci singura decizie corectă va fi o vizită la ginecolog.

secreție patologica a uterului si vaginului poate contine sange non-menstrual de la posibile microfisurilor (după sex), sarcina (poate avertiza un eventual eșec al acesteia), ca manifestare a unei eroziuni cervicale sângerare. Această situație necesită o examinare ginecologică urgentă.

În cazul în care descărcarea maro după menstre au o culoare foarte inchisa si destul de dens, acesta poate fi un semn de patologie uterin, arată că medicul poate doar cu ajutorul ultrasunetelor.

Descărcarea brună după contactul sexual

Descărcare brună la femei

După ce sexul intens poate întrerupe integritatea mucoasei vaginale. Ca regulă generală, abstinența temporară vă permite să se vindece complet rani sau microfisuri, cel mai important lucru – cu atenție și să respecte o bună igienă personală, prin mucoase la infecții deteriorate nu a pătruns. Folosirea grăsimilor și precauția în timpul sexului vă va ajuta să evitați astfel de probleme.

Secretele maro după sex nu ar trebui să fie prea mult și nu pot dura mai mult de două zile.

După ce sexul neprotejat, se intensifică și secreția albă la femei.

Îndepărtarea sexuală, alăptarea, menopauza

În timp ce în cele din urmă a stabilit lunar, alocarea maro într-o cantitate mică poate să apară în mijlocul ciclului presupus (atunci când un ciclu instabil), timp de două zile înainte și după menstruație.

Această manifestare este considerată normă și în absența simptomelor dureroase și a mirosului neplăcut nu necesită tratament.

Perioada de lactație pentru fiecare femeie este individuală. În timpul întregii perioade de alăptare, poate avea loc descărcare maro în ziua 14-16 a ciclului. Acest lucru se întâmplă sub influența hormonilor responsabili de formarea laptelui matern și este, de asemenea, o variantă a normei.

Cu doi ani înainte de apariția menopauzei, deversarea brună în mijlocul ciclului este considerată a fi norma, care devine mai puțin frecventă cu timpul. La această vârstă este important să nu pierdeți simptomele bolilor grave, ceea ce necesită o vizită la ginecolog.

Descărcarea de la vagin după Postinor

După sex fără contraceptive pentru a preveni sarcina nedorită, unele femei iau preparate cum ar fi “Postinor”. Aceste fonduri provoacă imediat menstruație, ceea ce face imposibilă concepția.

Această metodă este întotdeauna eficientă, dar este periculoasă pentru sănătatea femeilor. În plus față de șocul hormonal, sarcina nedorită este trăită de organele sexuale interne – uterul și vaginul. Recepția “Postinor” ar trebui să fie rară și sub supraveghere medicală.

Descărcare brună la femei

Câteva zile de descărcare maro după Postinor este normală și se întâmplă ca o finalizare a menstruației induse artificial, până când organele genitale sunt complet curățate. Posibile abateri în această situație – lipsa de sângerare completă lunare, pe termen lung (peste 14 zile) de descărcare de gestiune brun, bulgări și durere – acesta este un motiv serios pentru a solicita asistență medicală de urgență. De obicei, recepția Postinor stabilește un nou ciclu. Uneori, după admiterea sa, descărcarea mastițială durează mai mult de o lună – nu puteți diagnostica singur cauza, dar nu trebuie să vă panicați.

Una dintre consecințele luării acestui medicament este stresul întregului sistem reproducător, care, totuși, nu vinde ciclul, ci îl repornește. Când înlocuiți “Postinor” cu un alt medicament similar abortiv, consecințele pentru sistemul reproductiv vor fi aceleași.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, urmați sfaturile pe care corpul dumneavoastră le oferă și nu întârziați vizitele la medic!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

31 + = 37