Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden

Vele jaren zijn verstreken sinds toen de hoogste adel van Rusland de smaak van de bloei hiervan niet op prijs stelde "aarde appel", Als gevolg van de eerste, die probeerde te geven aan"de genade"Het vuur van de knollen was eenvoudig boeren. Natuurlijk vonden ze de smaak van gebakken aardappelen erg lekker en ze begonnen massaal te groeien en te groeien, en riepen "tweede brood".

En vandaag "aarde appel"Is de koning van de tafel: veel verschillende gerechten worden van hem bereid, het is gewoon niet mogelijk om ze te tellen. En het wordt gebruikt om veel aandoeningen te behandelen.

Samenstelling en voordelen van aardappelsap

Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden

Knollen van deze populaire in Rusland kruidachtige plant van het genus Solanum zijn rijk aan vetten, eiwitten, vezels, organische zuren, pectine, zetmeel, stikstofverbindingen, glycoalkaloïden, nucleïnezuren, vitamines C, E, PP, groep B, caroteen en mineralen, waaraan zijn silicium, broom, koper, zink, kobalt, mangaan, jodium, kalium, natrium, calcium, magnesium, zwavel, ijzer, chloor en anderen.

De structuur van "aarde appel"Inclusief licht verteerbare natuurlijke suiker, die echter onder invloed van hoge temperaturen zetmeel wordt.

Nog vóór het officiële onderzoek wisten onze voorouders van de geneeskrachtige eigenschappen van knollen, of beter gezegd het sap dat daaruit werd verkregen. Oude kwakzalvers behandeling werd uitgevoerd met maagsap van de aardappel, omdat het een sterke werking tegen zweren, voorkomen van schade aan slijmvliesoppervlakken, remmen secretie en vertragen maagzuur, pijn en verwijderen kalmeren van de ontstoken orgaan.

Er werd gevonden dat de vloeistof verkregen uit de knollen een wondgenezing heeft, diuretisch, versterkend en ontstekingsremmend werkt.

Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden

Behandeling van maagzweren met behulp van aardappelsap is gebaseerd op zijn omhullende mogelijkheden. Als gevolg van deze remedie neemt de irritatie van het slijmvlies af: een ideale zuur-basebalans onderdrukt aanvallen van brandend maagzuur en kalmeert.

Vers bereid aardappelsap verkregen een uitstekend hulpmiddel voor de behandeling van ziekten van de pancreas, die actief betrokken is bij de spijsvertering van het produceren van de noodzakelijke enzymen om voedsel te verwerken.

De vloeistof die wordt verkregen uit de knollen van deze kruidachtige plant wordt vaak gemengd met het sap van dergelijke gezonde groenten zoals wortels en bieten. Als gevolg hiervan is het mogelijk om het effect van beide componenten te versterken en effectiever om te gaan met bestaande aandoeningen.

Voorbereiding voor behandeling

Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden

Ik moet zeggen dat mensen die gastro-intestinale ziekten hebben, moeten weten dat tijdens de periode van exacerbatie, die valt in de herfst en lente, je een speciaal dieet moet volgen.

Het is noodzakelijk om producten die een irriterend en schadelijk effect op de maagwand hebben, volledig uit te sluiten. Het gaat over gefrituurd, vettig, pittig en hartig eten. Alcohol is volledig uitgesloten.

De voorkeur wordt gegeven om soepen, pap en favoriete en gebruikelijke gerechten voor een paar te koken of te koken. Welkom gelei, waarbij de wanden van de inwendige organen omhullen, wat bijdraagt ​​aan de behandeling van maag-erosie en aardappelsap gedurende deze periode zal een krachtig therapeutisch effect te hebben.

Voor de behandeling wordt alleen vers geperst sap gebruikt: het product dat verduisterd wordt na interactie met lucht verliest de meeste van zijn geneeskrachtige eigenschappen.

Behandeling van zweren en erosie

Bij het behandelen van folk remedies, wordt het aanbevolen om aardappelrassen te nemen "Amerikaans"Of"De ochtend steeg", Hoewel je veilig knollen kunt nemen die geen schade hebben, donkere plekken en tekenen van lethargie. Gekiemde knollen aan het eind van de winter hebben een minimaal therapeutisch effect.

Om verschillende negatieve gevolgen te voorkomen, moet u dit medicijn nemen met de minimale doses - één eetlepel 's morgens op een lege maag, 20 minuten voor het ontbijt. Na een paar dagen kan de dosis worden verhoogd, met als resultaat een half glas.

Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden

Als er geen onplezierige bijwerkingen zijn, neem dan twee keer per dag een medicinale vloeistof in deze dosering: 's ochtends en' s avonds. Na een maand van een dergelijke behandeling, neem een ​​pauze voor een week en herhaal dan de cursus.

Na de eerste recepties vergeet je wat een pijn in de maag. Misselijkheid en maagzuur zullen verdwijnen, de spijsvertering zal verbeteren, de eetlust zal toenemen.

Zoals de praktijk laat zien, volstaan ​​twee volledige cursussen om bestaande erosies en zweren volledig te genezen.

Behandeling van gastritis

Gastritis kan op een van de volgende twee manieren worden behandeld:

  • drink een leeg glas aardappelsap op een lege maag en ga terug naar bed, ga nog een half uur liggen. Over een uur ontbijten. De loop van de behandeling duurt 10 dagen, waarna het nodig is om een ​​pauze te houden voor dezelfde periode, en nogmaals om de cursus te herhalen. Je moet drie van zulke cursussen ondergaan, waarna je conditie aanzienlijk zal verbeteren: pijn, opwinding, brandend maagzuur en winderigheid zullen ophouden;
  • als de hierboven beschreven methode om een ​​aantal redenen niet bij u past, kunt u deze behandelmethode gebruiken: neem vloeistof van aardappelknollen met 3 el. l. drie keer per dag gedurende een kwartier voor een maaltijd.

Hoe aardappelsap te koken

Behandeling van de maag met aardappelsap: manieren om een ​​geneesmiddel te bereiden

Aardappelen moeten worden afgespoeld en gepeld. Natuurlijk is de ideale oplossing om vloeistof te verkrijgen het gebruik van een sapcentrifuge, omdat deze alles snel zal doen en het product geen tijd heeft om donkerder te worden voordat u het opdrinkt.

Maar de afwezigheid van dit huishoudelijke apparaat is geen excuus om de behandeling te weigeren: gebruik een conventionele rasp, kies de kleinste. Doe gewoon alles snel.

Als u geplaagd door toevoeging maagdarmstoornissen slapeloosheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn en sluit het aardappelsap met wortelsap in gelijke delen - een halve beker. En als je selderappelsap aan deze samenstelling toevoegt, dan is het een uitstekende preventie van atherosclerose.

Bietensap in deze samenstelling zal vechten met bloedarmoede, obstipatie, galblaasaandoening en obesitas. Probeer te worden behandeld met dergelijke folk remedies, en je zult traditionele medicijnen vergeten. Wees gezond!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

96 − = 86