Bruine mascara: de nuances van het maken van een afbeelding en tekening | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Bruine mascara: de nuances van het maken van een afbeelding en tekening

Veel vooraanstaande make-upartiesten van de wereld geloven terecht dat bruine mascara meer geschikt is voor sommige huidtinten, huid en haar dan voor de klassieke zwarte versie. Dergelijke cosmetica, opgelopen in chocolade, donker brons of koffie, zal een ideale dagelijkse oplossing zijn voor meisjes met een warme huidpodton, sprankelend in de bruine ogen en een mild karakter in het algemeen.

En als u besluit om uw make-uptas vol te maken met bruine mascara, bereid u dan voor op nieuw, geschikter, blush, tonale basis en lippenstift.

Selectieregels

Bruine mascara: de nuances van het maken van een afbeelding en tekening

Bruine mascara is een veilige optie voor een kalmte en make-up voor elke dag. De uiteindelijke schaduw van dit cosmetische product zal afhangen van de kleur van de ogen en de krullen van de vrouw.

Bijvoorbeeld donkerbruine vrouwen, dames met lichtharige lokken, moeten stoppen met het koffie-gekleurde product, terwijl roodharige en gouden blondines meer geschikt zijn voor mascara met een onduidelijk uitgesproken roodachtige tint.

Als deze cosmetica wordt gebruikt voor het maken van avondmake-up, is het beter om een ​​versie te kiezen met de kleinste gouden sprankeling. Het meest effectief zal hij de eigenaren van de gebruinde huid bekijken.

Het is vermeldenswaard dat de meer levendige optie dag make-up wordt gekozen, hoe zorgvuldiger u moet zijn om een ​​bruin karkas te kiezen. In dit geval is het aangewezen om te vullen met schaduwen, gerijpt in een goudbeige en warm palet. Maar groene, bruine of zelfs blauwe oogschaduw wordt perfect gecombineerd met cilia, geverfd in de kleur van koude koffie of bittere chocolade.

"gecontra-indiceerd"Dergelijke extra cosmetische middelen, zoals: zilverachtige glans, potloden, eyeliner en schaduw, gerijpt in grijs-blauw en op koude schaal.

Make-up in bruine tonen

Degenen die bruine mascara gebruiken, moeten altijd een potlood of voering in de make-uptas hebben met dezelfde tint als de verf voor de wimpers. Om de ogen visueeler te maken, moet u de lijn van de groei van de wimpers schetsen en onder de randen een dunne laag romige satijnschaduwen of een zachte gouden markeerstift plaatsen. Je kunt in geen geval schaduwen gebruiken voor de oogleden van roze tinten, omdat ze samen met bruine mascara het effect beginnen te creëren van een met tranen bevlekte vrouw.

voor wenkbrauw Gebruik de middelen van grijs-bruine kleur, die in harmonie zijn met de schaduw van de geschilderde wimpers. In het geval dat het karkas gouden deeltjes bevat, kan hun aanwezigheid worden behouden door gouden schittering aan de binnenhoek van het oog toe te passen.

Nu over tonale basis. Met bruine wimpers zal de ivoren tint goed harmoniëren, of de beige maskers van de basis maskeren. In ieder geval is het gebruik van koraal, donkerbeige rouge of middelen met een geritsel toegestaan.

Een grote rol in het harmonieuze beeld wordt ook gespeeld door lippenstift, die roodbruin, lila-beige of zelfs roze-zalm moet worden. Het is niet toegestaan ​​om decoratieve witachtige en roze-parelmoerachtige cosmetica te gebruiken.

Aanbevelingen van make-upartiesten

Bruine mascara: de nuances van het maken van een afbeelding en tekening

Als je het moeilijk vindt om bruine mascara en alle andere middelen voor een succesvolle make-up te kiezen, kun je eerst kant-en-klare cosmetica-sets kopen met reeds geselecteerde kleuren, lippenstift en blushers.

Als je een beetje op een nieuwe manier hebt geleerd, zijn de correctoren en poeder al gemakkelijk zelf te kiezen, met de nadruk op de huidskleur, ogen en situatie waarvoor de make-up is ontworpen.

Als we het hebben over het toepassen van donkerbruine of lichte koffie mascara, dan is het toegestaan ​​om twee methoden te gebruiken:

  • Breng het product aan met zigzagbewegingen en verplaats de borstel van onder naar boven. Dit maakt de trilharen zo volumineus mogelijk;
  • Het bovenste ooglid kan worden geverfd als u het gewoon met een kwast met mascara erop plaatst en knippert. Cilia worden pluizig en fijn gekleurd.

In de rest, voor de ideale kleuring van de ciliaire reeks, moet men zich houden aan dergelijke aanbevelingen:

Bruine mascara: de nuances van het maken van een afbeelding en tekening
  • Een waterbestendige of gewone verf voor wimpers moet worden aangebracht met een borstel in een horizontale positie. Anders is er een reële kans om het effect van "spider benen ";
  • Mascara wordt eerst aangebracht in het midden van de bovenste ciliaire reeks, vervolgens in de buitenste en vervolgens in de binnenste rand;
  • Aangezien bijna alle moderne producten het mogelijk maken om vanaf de eerste keer een volledige oogmake-up te krijgen, wordt het verven van de wimpers niet opnieuw aanbevolen om te voorkomen dat ze klonteren en slordig lijken. De tweede keer is het toegestaan ​​om alleen de bovenste trilharen te schilderen;
  • Als u van plan bent om de bovenste ciliaire serie twee keer goed te maken, doe dit dan totdat het karkas volledig is opgedroogd, maar niet als het nog nat is;
  • In een aantal lagen worden alleen die zwarte toegepast-bruine karkassen, die veel was bevatten. De rest heeft geen vergelijkbare elasticiteit en na het drogen beginnen ze af te brokkelen;
  • In het geval dat de wimpers aan elkaar plakken, kunnen ze worden gekamd en verdeeld met een speciale borstel of borstel van het oude karkas, maar dit moet alleen gedaan worden voordat de verf volledig opdroogt;
  • Ga nooit naar bed met je ogen geschilderd. Dit leidt tot ontsteking van de oogbal en kwetsbaarheid van de wimpers.

En vergeet niet dat de samenstelling van het oog van veel factoren afhangt, en dat de kleur van het karkas niet altijd bepalend is. Pak cosmetica op, afhankelijk van je humeur, de tijd van het jaar, kleding en andere dingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

70 − 64 =