Cosmetica voor tieners - "twee in één"! | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Cosmetica voor tieners – “twee in één”!

Cosmetica voor adolescenten zou niet alleen decoratieve functies moeten vervullen. Het zou ook een middel voor huidverzorging moeten zijn. Lage kwaliteit goedkope cosmeticamerken, dankzij welke tienermeisjes proberen hun eigen individualiteit te benadrukken, schade aan de huid kunnen veroorzaken, acne en allergische reacties kunnen veroorzaken.

Cosmetica voor tieners - "twee in één"!

Ouders moeten zelf cosmetica voor tienermeisjes kopen en uitleggen hoe ze deze moeten gebruiken.

Verboden leiden alleen maar tot conflictsituaties en meisjes zullen nog steeds een manier vinden om “verbeter uw uiterlijk“. En de gevolgen van het gebruik van cosmetica van slechte kwaliteit zullen te maken hebben met ouders.

Middelen voor huidverzorging

Cosmetica voor adolescenten tegen acne en acne zijn niet alleen meisjes, maar het zijn ook jongens. Huidverzorgingsproducten omvatten:

 • tonic;
 • middelen voor het wassen;
 • crèmes voor het hydrateren of, omgekeerd, uitdrogen van de huid;
 • maskers met genezend effect.

Ze omvatten componenten van antiseptische, antibacteriële werking, die ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Ze normaliseren de afscheiding van talg, verminderen de poriën, helpen de huid te herstellen na een ontsteking. Alle middelen moeten worden geselecteerd, afhankelijk van het type huid, van de problemen die aanwezig zijn in de adolescentie puberteit.

De eerdere meisjes en jongens leren om voor een persoon te zorgen, hoe minder kans op het ontwikkelen van extra complexen vanwege hun eigen onaantrekkelijke uiterlijk.

Decoratieve cosmetica

Decoratieve cosmetica voor tieners verschillen van de set voor volwassenen, niet alleen met het kleurenschema. Het moet een lichte consistentie hebben, hypoallergeen zijn, gemakkelijk door water worden verwijderd en niet in de huid worden gegeten.

Meestal bevat de jeugddecoratieset:

 • een palet van schaduwen van neutrale zachte kleuren;
 • rouge van lichtroze en natuurlijke kleuren;
 • mascara;
 • lipgloss;
 • make-up basis;
 • losse poeder.

Zware tonale crèmes of dichte compacte poeders verstoppen de poriën en veroorzaken acne. Voor tieners is het gebruik gecontra-indiceerd. Ondanks dat cosmetica voor meisjes meestal met water wordt afgewassen, is het niet overbodig om schuim te kopen om te wassen. Het reinigt de huid betrouwbaarder.

Om jeugdige acne van alle cosmetica te maskeren, verdient het de voorkeur om een ​​speciaal maskerpotlood met antibacteriële werking aan te schaffen.

Als het meisje aandringt op een crème of poeder die de huid volledig bedekken en een teint nivelleren, is het noodzakelijk middelen te kiezen met een opschrift «nekamedogenno“. Dergelijke cosmetica verstoppen de talgfollikels niet.

Los van het kopen van poeder, moet u speciale aandacht besteden aan de samenstelling ervan. Het is wenselijk dat het titaniumdioxide bevat. Poeder van dit mineraal voert in het poeder de rol van het zonnebrandfilter uit.

Om een ​​reeks decoratieve cosmetica voor adolescenten te krijgen, mogen we de accessoires waarmee het wordt aangebracht en van de huid verwijderd, niet vergeten. Het is raadzaam om sponzen en applicators afzonderlijk te kopen, behalve die die al in de kit beschikbaar zijn.

Zodra het accessoire vuil wordt, moet het onmiddellijk worden vervangen.

Gebruik van cosmetica

De beste optie voor een meisje is wanneer ze de kunst van make-up onder de leiding van een moeder of een oudere vriend onder de knie heeft. Het is onwaarschijnlijk dat het meisje instinctief kan raden in welke volgorde de cosmetica wordt aangebracht, hoe de huid moet worden voorbereid. Het is erg belangrijk dat de make-up en medische cosmetica worden aangebracht op massagelijnen, de huid niet rekt, niet wordt blootgesteld aan overmatige druk.

Cosmetica voor tieners - "twee in één"!

Het is ook de moeite waard om de regels voor het kiezen van een kleurenschema uit te leggen. Het is niet nodig om op te drukken, om eigen voorkeuren op te leggen aan het streven naar zelfbevestiging voor de tiener. De kleuren van decoratieve middelen worden gekozen op basis van het type uiterlijk en de kledingkast.

Het is raadzaam om het meisje te laten zien hoe zij eruitziet in dit of dat lichtbereik, om naar de optimale variant te duwen, om uit te leggen wat de variant van avondmake-up verschilt van de dagvariant.

Onmiddellijk moet worden uitgelegd wat voor soort cosmetica er in de zomer nodig is en wat voor soort winter. In het hete seizoen moeten alle producten componenten bevatten die de huid hydrateren, en in de winter – bescherm het tegen de gevolgen van verkoudheid. Middelen voor de winter zijn vettiger en “streng“.

Cosmetische lijnen die jeugdreeksen produceren

Welke make-upmerken hebben de voorkeur voor tienermeisjes?

Als u nadenkt over het kopen van veilige middelen, kunt u de producten van de volgende bedrijven kiezen:

 • Maybelline. Dit is een van de meest goedkope merken van hoge kwaliteit, onder de heersers waarvan er fondsen zijn voor de jeugd;
 • MAC. De ontwerpers van het bedrijf in de set van elk seizoen dragen iets nieuws bij, verrijken het kleurenschema, omvatten ostentieve kleuren, de consistentie van de middelen verbetert voortdurend. De producten van het bedrijf bevatten geen onaangename geuren, liggen gemakkelijk op de huid en verstoppen de poriën niet. Het ontbreken van een merk cosmetica is een hoge prijs;
 • Clinique is een uitstekende keuze voor een tiener. Voor elk type huid worden hun middelen geproduceerd. Beperkt kleurenbereik;
 • Cover Girl. Deze jeugdlijn is zo populair dat je het geld kunt kopen in een speciale kosmetische winkel, in de schappen van de supermarkt en een apotheek. Het assortiment is meer gericht op huidverzorging, maar de decoratieve serie is ook beschikbaar. Cosmetica is universeel, volwassenen en tieners kunnen het gebruiken. De prijs is laag;
 • Bare Minerals. Dit merk is anders dan de anderen, omdat de lijn speciale decoratieve producten voor jongeren produceert. De cosmetica van dit bedrijf is licht en brokkelig, gemakkelijk aan te brengen en het gaat lang mee. Het merk wordt beschouwd als een van de hoogste kwaliteit;
 • Stedelijk verval. Deze lijn onderscheidt zich door een breed scala aan kleuren van schaduwen, lipgloss, lippenstift, blos en mascara. Als u akkoord gaat, dan alleen met behulp van dit merk. Zelfs die tieners die experimenteren met gewaagde make-up zullen blij zijn. Het motto van het merk is helder, stijlvol en veilig;
 • Sephora. Produceert goedkope cosmetica speciaal voor tieners;
 • Almay – dit merk produceert cosmetische producten in neutrale kleuren. Als je de baby moet tintelen tijdens het plechtige evenement, kun je dit merk veilig gebruiken. Het is absoluut onschadelijk voor jonge huid;
 • Neutrogena. Dit merk wordt als een van de goedkoopste beschouwd.
Cosmetica voor tieners - "twee in één"!

Cosmetica voor de tienermeisjes, inclusief de middelen voor verzorging, worden aangeboden door de netwerkbedrijven: Oriflame, Avon, Mary Kay en Faberlic. Wat is handig voor een bestelling in deze vorm? De consultant kan nauwkeurig bepalen welk soort cosmetica een bepaalde tiener nodig heeft, afhankelijk van zijn huidtype en leeftijdgerelateerde problemen.

Als de huidverzorgingsproducten van hetzelfde merk het effect van elkaar versterken, en de decoratieve producten van hetzelfde bedrijf in combinatie met hen geen allergische reactie veroorzaken.

Met behulp van speciale cosmetica krijgen adolescenten de nodige vaardigheden op het gebied van huidverzorging, leren ze een beeld te creëren en hebben ze de mogelijkheid om hun eigen “ik” te laten zien. Bovendien worstelt jeugdcosmetica met acne en helpt het de problemen van de pubertijd sneller te overwinnen.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

32 + = 39