Doe gelopbouw op formulieren | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Doe gelopbouw op formulieren

De creatie van een kunstmatige nagel is beladen met veel nuances, en alleen in de handen van professionals, als bij toverslag, worden handen getransformeerd en krijgen ze raffinement.

Deskundigen en professionals met nail art, strikt volgens de regels kan een uitstekend resultaat te garanderen, maar het is moeilijk om het te bootsen thuis, in het bijzijn van alle apparatuur?

Kookgereedschap

Voordat je met het ontwerp begint, moet je ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt. De definitieve lijst hangt af van de gekozen methode en het gewenste resultaat.

Standaard set:

Doe gelopbouw op formulieren
 • UV-lamp;
 • antiseptisch en ontvetter;
 • set zaagbladen van verschillende mate van abrasiviteit (verschillende korreligheid);
 • hulpmiddelen voor manicure (randen, hardware);
 • een reeks biogels;
 • Vochtinbrengende en voedende nagelriemolie;
 • formulieren voor bouwen.

Wat is de beste manier om met vormen voor nagelverlengingen met uw eigen handen te werken?

Uiterlijk van de nagelverlengingen hangt van veel factoren af: van de natuurlijke vorm van de nagelplaat, gereedschappen en materialen die in dit proces en uit de vaardigheden worden gebruikt. Het eerste waar je op moet letten, zijn de vormen voor nagelverlengingen. Tot nu toe biedt de nailart-industrie een verscheidenheid aan opties voor deze sjablonen, die op verschillende manieren worden gebruikt en die voldoen aan bepaalde regels.

Deskundigen gebruiken wegwerpbare en herbruikbare sjablonen - alles hangt af van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. De meest populaire is wegwerpbaar, omdat ze u in staat stellen rekening te houden met de structuur van de natuurlijke nagelplaat en deze elke vorm te geven.

Wegwerppatronen zijn typisch een tape van papier, folie of zelfs transparant flexibel plastic, een significant voordeel is een acceptabele prijs. Dit is een speciaal gemarkeerd ontwerp, dat het mogelijk maakt om exact en even acryl / biogel te layeren, dankzij de handige markering in millimeters.

Gemakshalve kan de sjabloon willekeurig worden gedraaid en verschillende ontwerpen worden gemaakt. Hun juiste instelling en verder gebruik zal in dit geval geen problemen veroorzaken, zelfs voor beginners. Herbruikbaar is veel duurder dan papier en is gemaakt van harde materialen - plastic of metaal. Na elk gebruik moeten ze zorgvuldig worden gedesinfecteerd en mogen ze zich niet ophopen op het oppervlak.

Sjablonen kunnen worden ingedeeld aan de hand van modellering - bovenste en onderste. Beide methoden hebben hun voor- en nadelen, de keuze wordt individueel gemaakt, afhankelijk van de staat van de natuurlijke nagelplaat, de lengte en het gewenste eindresultaat.

Kenmerken van de onderste en bovenste vormen

Doe gelopbouw op formulieren

Met behulp van de lagere sjablonen kunt u individualiteit in de modelleertechnologie brengen, het werk van de auteur creëren. De vrije rand kan de vorm hebben "Scapula", ovaal, cirkel, aren, vierkant, stiletto, enz. Met de onderbouw net genoeg om een ​​patroon te repareren, vervangen onder de vrije rand zodat het een uitbreiding van acryl / gel niet ongevoelig voor de vorm.

De bovenste sjablonen doen enigszins denken aan de gebruikelijke tips, maar met het verschil dat na de polymerisatie van het materiaal wordt verwijderd.

Tijdens de procedure worden de tips strikt gekozen op basis van de grootte van het nagelbed. De biogel is gelijkmatig verdeeld in de uiteinden, die daarna tegen het oppervlak van de plaat wordt gedrukt en gepolymeriseerd.

Het gebruik van de bovenste toppen gaat gepaard met enkele complicaties en vergissingen: het loslaten van het materiaal als er geen voldoende mechanische druk is gecreëerd.

Maar tegelijkertijd zijn er ook belangrijke voordelen:

 • vereist geen aflakpolijsten - tijd besparen;
 • het verkregen resultaat heeft hoge esthetische kwaliteiten, ziet er niet kunstmatig uit;
 • heeft een solide boog en een monolithische structuur;
 • met zijn hulp is het mogelijk om de onregelmatige contouren van een natuurlijke nagelplaat te corrigeren;
 • dankzij deze coating kunnen weefsels sneller ademen en sneller herstellen na de bouwprocedure.

Gel nagelverlengingen op formulieren: de beginfase

Afhankelijk van het gekozen type sjabloon, heeft de technologie van het bouwen zijn eigen kenmerken, maar in het algemeen zijn de voorbereidingsstadia identiek. In eerste instantie is het noodzakelijk om het werkterrein voor te bereiden - om de nagelriem te verwijderen, moet de vrije rand gelijk zijn. Bij het ophogen van de nagelgel is een voorafgaande afslijping (korrel 240) vereist. De laatste fase van de voorbereiding is desinfectie en ontvetting van de handen. Verdere stadia van nagelverlengingen met gel op vormen verschillen.

Gel nagelverlengingen met bovenste vormen: stadia van technologie

Voor korte nagels kunnen nagelverlengingen op formulieren alleen worden uitgevoerd door bovenste sjablonen:

Doe gelopbouw op formulieren
 1. na de behandeling wordt een speciale koppeling toegepast;
 2. wordt geselecteerd op basis van de grootte van het nagelbedpatroon / tips;
 3. op de hogere vormen, wordt de led-gel aangelegd in het binnenste gedeelte, het kan kleurloos zijn, of wit onder franche;
 4. nadat hij een lijn van een glimlach heeft gevormd, plaatst hij gedurende 10 seconden in een uf-lamp voor polymerisatie van een witte punt;
 5. verspreid camouflagegel in de sjabloon;
 6. zijn handen vasthouden met dronken, ligt op de nagel;
 7. onder de rotatielamp wordt de gel gedurende 10 seconden gefixeerd;
 8. om de gel volledig te polymeriseren, worden de platen gedurende een minuut in de UV-lamp belicht;
 9. de bovenste vorm is verwijderd;
 10. de laatste behandeling van de nagel is het verwijderen van de dispersielaag, de vorming van een vrije rand.

Advies van een professional: voor de eerste keer is het beter om een ​​build-up met toptips te gebruiken.

Nagelverlengingen met behulp van lagere sjablonen

Voor deze methode van opbouw passen korte nagels niet - ze moeten een bepaalde lengte hebben. Het patroon wordt over elkaar heen gelegd zodat het onder de natuurlijke nagel staat en de kunstmatige een voortzetting is.

Stap voor stap:

Doe gelopbouw op formulieren
 1. legde een pad van transparante gel - gedroogd 2 minuten in de UV-lamp;
 2. de vorm wordt verwijderd, gevolgd door ontvetten;
 3. een korrelig korrelgranulaat creëert de gewenste soort nagel;
 4. na het ontvetten wordt de top / primer aangebracht;
 5. Breng een basisgel aan met een dunne laag, met polymerisatie in 3 minuten;
 6. Camouflagerende gel, de bovenkant is aangelegd - in de lamp gedurende 2 minuten;
 7. het verwerken en vormgeven van de vrije rand;
 8. ontvetten;
 9. design;
 10. eindlaag (2 - 3 minuten in de lamp);
 11. Cuticulabehandeling met olie.

Het opbouwproces is niet zo ingewikkeld als op het eerste gezicht lijkt, maar het vereist naleving van alle nuances en nauwgezetheid. Je kunt zeggen dat dit een delicaat en juwelenwerk is, waarvan de uitkomst een complete transformatie van je pennen zal zijn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

25 − = 15