Fibroblasten - een revolutie in de cosmetologie | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Fibroblasten – een revolutie in de cosmetologie

In cosmetologie verscheen een innovatieve richting - verjongende cellulaire technologie. Er zijn verschillende van dergelijke technologieën, maar de meest gezonde en betrouwbare daarvan is celtherapie met fibroblasten. Dankzij deze procedure is het mogelijk om jeugd en schoonheid te behouden, zelfs in de volwassenheid.

Fibroblasten - wat is het?

In Europa worden fibroblasten veel gebruikt in de behandeling van verschillende ziekten en verjongende cosmetische ingrepen sinds de late jaren 90.

Fibroblasten - een revolutie in de cosmetologie

Sinds 2000 is de technologie is ontwikkeld en de procedures voor de behandeling en verjonging worden uitgevoerd in de VS toonaangevende klinieken, Groot-Brittannië en Zwitserland eigen bindweefselcellen, of om het wetenschappelijk zetten - fibroblasten.

Je kunt geen goedkope procedure bellen - het kost zevenduizend dollar, maar zoals gelukkigen zeggen, ze hebben het wonderbaarlijke effect ervaren - de kosten rechtvaardigen zichzelf duizendvoudig.


Laten we eens nader bekijken wat deze technologie is en wat fibroblasten zijn.

Fibroblasten in de professionele geneeskunde worden cellen van losse bindweefsels genoemd. Deze cellen hebben een speciale, langwerpige vorm en lijken qua uiterlijk op een kleine spil, van waaruit er veel processen in verschillende richtingen zijn. Fibroblast-kooien bevinden zich in de middelste lagen van de huid en het is van deze huidcellen dat het epitheelraamwerk wordt gevormd.

In het kort gezegd kan worden gesteld dat de functie van fibroblasten de ontwikkeling van belangrijke biologisch actieve stoffen omvat en het verschaffen van een volwaardig proces van cellulair metabolisme. Maar in feite hebben fibroblasten veel meer functies, laten we het hebben over de nuttige eigenschappen van huidcellen in de volgende sectie van het artikel.

Celfuncties

  • Fibroblasten synthetiseren en brengen in de ruimte tussen de cellen speciale stoffen vrij die de dermis helpen om de elasticiteit en elasticiteit te behouden. Dankzij dit is er een actieve stimulatie van de productie van collageen- en elastinevezels, evenals een intercellulaire substantie, die eruitziet als een dikke gel. Deze gel vult de ruimte tussen de cellen en de componenten ervan zijn vochtbesparend hyaluronzuur en belangrijke elementen zoals nidogen, tinascine en proteglycan;
  • Fibroblasten produceren ook enzymen die de intercellulaire ruimte van oude vezels kunnen zuiveren. Dus, in de lagen van de dermis is er een constante vernieuwing en behoudt de huid frisheid en jeugd.

Cellen van dit type zijn ook verantwoordelijk voor de synthese van een speciaal soort eiwitten die bijdragen aan de regeneratieve processen in het epitheel.

Toepassing van fibroblasten in de cosmetologie

Fibroblasten - een revolutie in de cosmetologie

Fibroblasten hebben hun toepassing gevonden in procedures die gericht zijn op het verjongen en vertragen van de natuurlijke processen van veroudering van de dermis. Het is bekend dat het verouderingsproces van de dermis vanaf de leeftijd van 25-30 jaar in de actieve fase komt en in dit proces vinden de veranderingen voornamelijk plaats op cellulair niveau.

Aging activiteit begint fibroblastcellen dalen zij niet langer het gewenste aantal collageen- en elastinevezels synthetiseren, het kritische punt neemt niveau van hyaluronzuur.

Natuurlijk worden deze verborgen processen weerspiegeld in de dermisstaat: het wordt dun, droogt op, wordt bleek of grijsachtig van kleur. Het epitheel verliest ook elasticiteit en elasticiteit, wat resulteert in gerimpelde netten op de huid die geleidelijk groeien en diep worden en veroudering worden. En hoe ouder iemand is, hoe sneller de ontwikkeling van deze negatieve processen verloopt. De snelste leeftijdsveranderingen vinden plaats in de nek, het gezicht, het decolleté en de handen.

Dankzij cellulaire technologieën kan het verouderingsproces, als het niet wordt gestopt, de intensiteit aanzienlijk verminderen. Stimulatie van fibroblastcellen vecht met veroudering van binnenuit en daarom zijn procedures met dergelijke cellen zo effectief.

Fibroblast-injecties: de essentie van de procedure

De essentie van de procedure is vrij eenvoudig: jonge cellen van bindweefsel worden in de dermis getransplanteerd. Bovendien is de methode van hun cellen, waardoor niet alleen om afstoting te vermijden, maar ook om het proces te versnellen van vernieuwing en regeneratie van de huid. Het resultaat van de procedure zal de duidelijke verbetering van de teint, het verminderen van rimpels van allerlei aard zijn (van het gezicht tot diep), diep hydraterende de lederhuid, de genezing van littekens en post-acne.

Het belangrijkste voordeel van de technologie is dat injecties van fibroblasten zeer effectief zijn en lange tijd hun bruikbare eigenschappen behouden.

Het resultaat van de procedure zal worden gehandhaafd voor ten minste zes maanden!

En al die tijd zal in de dermis actief en in de juiste hoeveelheid collageen, elastine en hyaluron geproduceerd worden.

Fibroblasten - een revolutie in de cosmetologie

Cellen voor injectie worden uit de dermis van de patiënt gehaald, waarvan een klein deel meestal uit de navel of achter de oren wordt genomen. Het is in deze gebieden van het menselijk lichaam dat de huid het minst gevoelig is voor de negatieve effecten van omgevingsfactoren. Dit stuk in het laboratorium wordt zorgvuldig onderzocht en verwerkt, waardoor de groei van jonge fibroblastcellen wordt gestimuleerd. Gemiddeld kost het kweken van cellen anderhalve maand, waarna door het injecteren gekweekte cellen in de kliniek van de patiënt in de te corrigeren zone worden geïntroduceerd.

Het uitgedrukte resultaat kan al na de eerste sessie van autotransplantatie worden verwacht, maar om een ​​significant effect te bereiken, wordt cosmetologists geadviseerd om een ​​cursus van twee weken te volgen. Zes maanden na de procedure, wordt de diepte van de leeftijd gerelateerde veranderingen in het gebied rond de ogen bijna gereduceerd tot negentig procent, rond de mond - tot vijfenvijftig procent, in de nek en borst - tot vijfennegentig procent.

Indicaties en contra-indicaties

De belangrijkste indicaties voor autotransplantatie zijn:

  • Leeftijdsverlies van elasticiteit en elasticiteit van de dermis;
  • Verhoogde droogte van het epitheel;
  • Bootst rimpels na;
  • De eerste tekenen van veroudering van de huid;
  • Leeftijd meer dan dertig jaar;
  • Behandeling van littekens na acne en littekens van een verschillende oorsprong.

De procedure is ook geïndiceerd voor diegenen die in grote hoeveelheden overmatig gewicht hebben weggegooid en als gevolg van een sterk gewichtsverlies, is de huid van het gezicht of de nek sterk verslapt. Injecties helpen de verloren elasticiteit van de opperhuid te herstellen en verwijderen de lelijke plooien.

Fibroblasten - een revolutie in de cosmetologie

Ondanks de veiligheid van de procedure, zijn er een aantal contra-indicaties. In het bijzonder moet van autotransplantatie van fibroblasten worden afgezien voor acute en chronische ziekten van inwendige organen, in het bijzonder in het stadium van exacerbatie.

Onmogelijke injecties voor huidziekten en problemen met normale bloedcoagulatie. Er is geen procedure voor oncologische ziekten, ontstekingen in de zone waarin de introductie van celmateriaal gepland is, tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Na de eerste injectie procedure wordt aanbevolen zich te onthouden van het gebruik van absoluut geen cosmetische producten voor twaalf uur, moet je zorgen voor uw huid tegen de schadelijke effecten van ultraviolet licht en niet de baden te wonen, zwembaden en sauna's gedurende zeven dagen na de sessie.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 − 8 =