Haar lichter maken met waterstofperoxide | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Haar lichter maken met waterstofperoxide

In bepaalde perioden van het leven, wanneer iets niet goed gaat of gewoon het leven wil veranderen, besluiten veel vrouwen hun imago te veranderen. Iemand wordt opnieuw geschilderd in een brandende brunette, iemand kiest koperkleuren en sommige besluiten om blond te worden.

Haar lichter maken met waterstofperoxide

De schoonheidsindustrie biedt vrouwen vele manieren om hun haar te kleuren: shampoos, balsems, natuurlijke kleurstoffen – henna en basma, chemische verven.

Om echter blond te worden of om de krullen in elk geval een paar tonen lichter te maken, kunt u waterstofperoxide gebruiken.

Dit geweldige product wordt verkocht in elke apotheek en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: van wondbehandeling tot vlekverwijdering.

Wat het ook was, blikkerig haar met waterstofperoxide is een relatief veilige en effectieve procedure. Waterstofperoxide penetreert de structuur van een individueel haar en vernietigt een kunstmatig of natuurlijk pigment. Het is zeer goed om deze oplossing te gebruiken om de ongewenste kleur te verwijderen die is verkregen na het kleuren.

Hoe haar te verlichten met waterstofperoxide

Haar lichter maken met waterstofperoxide

Om het haar met peroxide te verduidelijken, wordt aangeraden een 3% -oplossing te gebruiken. Als het haar dik is, kunt u een oplossing van 8-12% nemen, als de gemiddelde dikte 6-8% oplossing is, indien dun – 3-6%.

Het beste is om waterstofperoxide in tabletten te gebruiken ter verduidelijking; 6 tabletten moeten worden opgelost in 54 ml warm water.

Om het haar van de eerste keer naar meerdere tonen lichter te maken, werkt het niet, om een ​​groter effect te bereiken, moet u de procedure verschillende keren uitvoeren.

Om haar te kleuren met peroxide, kun je het gebruiken met ammonia. Meng hiervoor 50 ml. 3% oplossing met 40 ml gedestilleerd water, 10 ml shampoo en 5 druppels ammoniak.

Hoe de verduidelijkingsprocedure uit te voeren?

Als voor opheldering alleen waterstofperoxide wordt gebruikt zonder ammoniak, kan het op twee manieren op strengen worden aangebracht: door middel van een verstuiver of katoenen wielen.

Voordat de oplossing wordt aangebracht, moet de kop worden gewassen met shampoo die geen sulfaten bevat en de conditioner gebruiken. Om haar met gordijnen te drogen is het onmogelijk, het is noodzakelijk om ze op natuurlijke wijze ongeveer een half uur te laten opdrogen. Vervolgens kan een beetje vochtig haar “verf” worden aangebracht.

Wanneer u zowel katoenen schijven als een spuitpistool gebruikt, wordt het aanbevolen om het haar in verschillende zones te verdelen. Breng de oplossing vanuit de nek aan en beweeg geleidelijk naar boven. Het is noodzakelijk om de streng te scheiden en er peroxide op aan te brengen met een wattenschijfje, kam, neem dan de volgende streng en herhaal de procedure, enz.

Haar lichter maken met waterstofperoxide

Bij gebruik van een spuitpistool moet de oplossing voorzichtig op de strengen worden gespoten en worden gekamd, zodat de “verf” goed over de hele lengte wordt verdeeld.

Verlaat het peroxide ongeveer een half uur, maximaal een uur, spoel af met koud water. U kunt de conditioner gebruiken om uitdroging van het haar te voorkomen, het moet ook worden afgespoeld met koud water.

Als ammonia, samen met waterstofperoxide voor haar, wordt gebruikt, moet het masker worden aangebracht met een penseel van kunstmatige materialen, zoals bij normaal schilderen. Verdeel het haar in zones, gescheiden in strengen en elke vlek met een inkeping van 2-3 cm vanaf de wortels, de wortels zijn het laatst geverfd.

Om de huid te beschermen, wordt het aanbevolen om het voorhoofd en de hals te smeren met crème op de haargroeirijn. Houd het masker 20-30 minuten en spoel het vervolgens af met warm water.

Kennis van hoe je haar te verven met waterstofperoxide, zal niet compleet zijn zonder informatie over verdere verzorging voor geklaarde krullen.

Omdat waterstofperoxide de krullen vrij goed opdroogt, is het aan te bevelen geen haardrogers, strijken, stylingproducten te gebruiken bij het maken van haarstijlen, je haar te wassen met bij voorkeur natuurlijke shampoos en conditioners.

Verlichten van ongewenst haar

Haar lichter maken met waterstofperoxide

Naast het kleuren van haar op het hoofd, kan peroxide helpen bij het verlichten van ongewenste haartjes in het gezicht of andere delen van het lichaam. Dankzij het worden ze licht, onzichtbaar en subtieler.

De gemakkelijkste manier om haar te verzachten met waterstofperoxide is het af te vegen met een 3% -oplossing.

Het is noodzakelijk om de watten te weken met peroxide en veeg gedurende 5 minuten de huid gebieden waar ongewenste vegetatie. Voor het beste effect moet de procedure dagelijks worden uitgevoerd.

Waterstofperoxide van ongewenste haartjes kan samen met andere ingrediënten worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld 3% peroxideoplossing mengen met scheerschuim in gelijke verhoudingen en gedurende 20 minuten aanbrengen. Spoel en bevochtig vervolgens de huid met een voedende crème.

Om snel de resultaten te verkrijgen, kunt u een paar druppels ammoniak toevoegen aan het masker. Het wordt aanbevolen om het mengsel om de andere dag aan te brengen. Na 4-6 procedures zullen de haartjes aanzienlijk helderder worden en dunner worden.

Met deze eenvoudige methoden bespaart u merkbaar uw thuisbudget en kunt u snel het gewenste resultaat behalen.

Als er echter iets misgaat tijdens het schilderen of verlichten, bijvoorbeeld als er brandende of ernstige jeuk is, stop dan onmiddellijk de procedure en raadpleeg een specialist over uw verdere acties.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

68 + = 76