Schoonheid en gezondheid

Het grote voorhoofd: of het nodig is om het te verbergen en op welke manier het kan worden gemaakt

Fysiognomie, het karakter van een persoon bestuderen volgens de gezichtskenmerken en gezichtsuitdrukkingen, geeft de positieve waarde van het massieve voorhoofd in een persoon aan. Zijn aanwezigheid getuigt van zijn buitengewone mentale vermogens, vaak grenzend aan genialiteit, rijke verbeeldingskracht, neiging tot vele wetenschappen.

Het grote voorhoofd: of het nodig is om het te verbergen en op welke manier het kan worden gemaakt

Vaak worden zulke mensen hooghartig genoemd, omdat ze een sterk gevoel van eigenwaarde hebben. In de Middeleeuwen plukten de vrouwen het haar op de voorkant van het hoofd om het frontale gebied breder te laten lijken.

Tot op heden levert deze regel alleen ongemak op. Het grote voorhoofd van het meisje wordt door haar niet als een teken van haar geest gezien, maar als een gebrek dat vermomming vereist.

Je kunt het op verschillende manieren verbergen:

 • door decoratieve cosmetica;
 • met een correct geselecteerd kapsel;
 • extra accessoires.

Hoe een groot voorhoofd te verbergen met make-up

De eerste methode om deze functie te maskeren is de eenvoudigste, omdat het geen hoofdveranderingen in uiterlijk vereist, zoals een kapsel, het kan gemakkelijk worden gecorrigeerd in gevallen van niet-geslaagde toepassing van make-up. Het belangrijkste middel om het uiterlijk te corrigeren is het poeder. Het is belangrijk dat ze twee of drie tinten donkerder is dan haar eigen huid. Je kunt ook een bronzer gebruiken.

Het grote voorhoofd wordt gekenmerkt door zijn breedte, hoogte en convexiteit. Elk van deze functies vereist speciale cosmetische actie.

Poeder wordt op de volgende manieren met een speciale borstel aangebracht:

 1. Om overmatige hoogte te corrigeren, verduistert de bronzer het bovenste gedeelte.
 2. Bij overmatige uitstulping wordt het poeder op het centrale deel van het voorhoofd aangebracht.
 3. De breedte wordt gecorrigeerd door middel van een donker poeder, dat het voorste gedeelte van de kop aan de zijkanten behandelt.

Het is dus duidelijk dat de donkere toon wordt toegepast op de plaatsen waarvan het nodig is om de aandacht af te leiden. Het is belangrijk om de make-up goed te verduisteren, anders zal het defect niet verhullen, maar in tegendeel, het zal opvallen.

Wenkbrauwen bij breedgeschouderde vrouwen moeten van natuurlijke grootte en vorm zijn. Te dunne lijnen zullen deze functie, te breed, visueel verder vergroten - accentueer de aandacht hierop.

Grote voorhoofd pony

Het meest effectieve moment bij het maskeren van een enorm frontale gebied bij een meisje is de aanwezigheid van een knal. Naast het verbergen van een fout maakt ze het beeld interessanter, vrouwelijker. Er zijn verschillende soorten pony's.

Verre van elk van hen is in staat om een ​​meisje met grote wenkbrauwen te versieren:

Het grote voorhoofd: of het nodig is om het te verbergen en op welke manier het kan worden gemaakt
 1. Rechte pony. Dit type wordt als klassiek beschouwd en is daarom geschikt voor veel vrouwen. Het verbergt niet alleen de grootte en vorm van het voorhoofd, maar ook andere onaangename nadelen: acne, acne, littekens. Rechte pony kan van verschillende lengte zijn, maar voor een meisje met een groot voorste deel van het gezicht is alleen een langwerpige versie (tot aan de wenkbrauwen) voldoende.
 2. Asymmetrische schuine pony. Ze maken het kapsel origineel en trekken de aandacht af van verschillende uiterlijke fouten. Ook past een dergelijke pony goed bij verschillende soorten kapsels. Het is belangrijk om het haar te moffelen, anders wordt het effect niet bereikt.

Wat betreft het kapsel zelf, moet het ook met uiterste voorzichtigheid worden behandeld, als het meisje een groot voorhoofd heeft. Stylisten worden geadviseerd om middellange haarstijlen te maken die de oren waarschijnlijk zouden bedekken. De optimale optie wordt beschouwd als dergelijke kapsels als een cascade, een langwerpig vierkant, een boon.

Kapsels voor een groot voorhoofd

Voor een meisje met een groot frontale gebied zijn de volgende haircuts geschikt:

Het grote voorhoofd: of het nodig is om het te verbergen en op welke manier het kan worden gemaakt
 1. "vierkant"- een universele optie, geschikt voor bijna alle vrouwen. Een professionele kapper zal helpen bij het kiezen van het type kapsel, dat overeenkomt met de stijl, het uiterlijk en de conditie van het haar van de klant. Shirokoloboy meisje moet bedekt zijn met haaroren. Daarom zal de meest winstgevende variëteit voor haar een langwerpig kapsel zijn. Lange strengen verbergen de overmatige breedte van het frontale gebied en de pony - de hoogte.
 2. "Aurora"Reduceert visueel het voorhoofd, dankzij de draden in het overeenkomstige deel van het hoofd. Dit kapsel wordt vooral vaak gekozen door meisjes die van lang haar houden, omdat je in dit geval elke lengte van de lokken kunt kiezen.
 3. "asymmetrie"- het meest moderne type kapsels. Het ziet er origineel uit, afleidende aandacht van grote functies en stijlvol. Bovendien is deze optie erg praktisch, omdat er niet veel tijd nodig is om te leggen. Het enige nadeel van een dergelijk kapsel is dat het niet geschikt is voor vrouwen met dun en dun haar.
 4. "bob"- een knipbeurt die nog tientallen jaren relevant blijft vanwege zijn ongewone en veelzijdige stijl. Het past perfect bij een knal en corrigeert veel gebrek aan uiterlijk en de vorm van het gezicht. Deze kapsel is vooral geschikt voor mensen die haar kweken.
 5. "cascade". Bij mensen wordt dit type kapsel "ladder"Vanwege de soepele overgang van haarlengte. Het wordt aanbevolen om een ​​cascade te combineren met een langwerpige schuine knal om de vorm van het hele gezicht en de afzonderlijke kenmerken ervan te corrigeren. Bijzonder voordelig is de cascade van mollige vrouwen.

Niet-succesvolle beslissingen voor de eigenaren van grote functies zijn allerlei dutjes: ze vergroten het voorste deel van het gezicht en het hoofd als geheel verder.

Hoe een groot voorhoofd te verbergen zonder een knal

Veel meisjes houden niet van pony's om verschillende redenen: iemand denkt dat ze niet naar hun uiterlijk gaat, iemand wordt belemmerd door lokken die voortdurend op haar ogen vallen en sommigen vinden het moeilijk om haar te pakken. Maar het gebrek aan het vermogen om op deze manier een groot voorhoofd te verbergen, zou geen excuus moeten zijn voor complexen.

Stylisten raden andere opties aan om het gezicht aan te passen:

Het grote voorhoofd: of het nodig is om het te verbergen en op welke manier het kan worden gemaakt
 1. Asymmetrische scheiding. Een interessante oplossing voor het probleem is een schuine scheiding, die wordt gedaan door het haar ongelijk aan elke kant te verdelen.
 2. Laag kapsel. Om de aandacht af te leiden van het grote voorste deel van het gezicht, kunt u een eenvoudige (niet te hoge) staart maken of de vlecht zijwaarts vlechten. Tegelijkertijd wordt stylisten geadviseerd om ze aan de andere kant van de zijkant te maken voor originaliteit. Een andere interessante manier is om een ​​kleine draad over het gezicht te weven. Het ziet er heel ongewoon uit, terwijl de grootte van het frontale oppervlak visueel wordt verkleind.
 3. Speciale haaraccessoires die helpen om de tekortkomingen van de gezichtsvorm te maskeren. In het bijzonder kan een groot voorhoofd gemakkelijk worden verborgen onder het verband boven het hoofd. Deze optie zal, onder andere, uw individualiteit benadrukken, omdat het ruimte biedt voor de verbeelding: het verband kan op verschillende manieren op het hoofd worden geplaatst, waardoor nieuwe beelden worden gecreëerd. Bijvoorbeeld liefhebbers van stijl "Boho"Kan dit accessoire binden, het lichtjes verschuiven naar de wenkbrauwen. Een andere optie is om het verband te binden met een knoop in het midden van het voorste deel van het gezicht, net zoals een vrij hippie meisje deed.

Dit zijn manieren om het grote voorhoofd te verbergen. Maar voordat je naar de noodzakelijke cosmetica of een nieuwe kapper snelt, is het de moeite waard om na te gaan of dit echt een defect is? Immers, elke persoon is een individu, en de kenmerken van zijn gezicht zijn wat hem speciaal maakt.

De wijste in dit geval komt de sterren met een groot voorhoofd, die niet lijden aan een gebrek aan complexen en niet beschouwen als hun min het probleem. Je kunt veel ster-persoonlijkheden noemen die hun massieve voorhoofd niet proberen te verbergen: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Rihanna en andere mooie vrouwen.

Goed gekozen styling en zelfvertrouwen - dat is alles wat u nodig hebt om het probleem van grote functies op te lossen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 + 2 =