Schoonheid en gezondheid

Het verlies van de trouwring – om te scheiden

Sinds mensenheugenis zijn mensen gewend om ergens in te geloven. De traditie van bijgeloof wordt van generatie op generatie doorgegeven. Tekens worden geassocieerd met veel dingen. Waar komt al deze kennis vandaan, precies, niemand weet het. Raad eens - de mensheid heeft de wereld eeuwenlang bestudeerd.

Gevolgd door de gebeurtenissen en dromen. Ik heb voor mezelf conclusies getrokken, welke gebeurtenissen een goed teken hadden, en die bang waren en eisten alert te zijn.

Het verlies van de trouwring - om te scheiden

In de 21ste eeuw is bijgeloof niet de laatste plaats. Mensen geloven in magie en wenden zich er vaak toe, omdat ze geloven dat het in staat is om elke wens te vervullen en te slagen.

Maar is het echt zo?

Laten we bijvoorbeeld een van de overheersende bijgeloofen over verlovingsringen aan deze vraag toevoegen. Waarom zijn mensen gewend bang te zijn om ze kwijt te raken? Wat is het verlies van de gouden trouwring, naar het oordeel van de bijgelovige?

Waarom de pasgehuwden wisselen ringen

De traditie van het uitwisselen van ringen kwam lang geleden bij ons. Zoals u weet, zetten de pasgehuwden ringen op een naamloze vinger op elkaar tijdens een huwelijksceremonie of op een bruiloft. Deze echtgenoten laten zien dat ze het vrije leven opgeven. Ze hebben een soulmate gevonden en zijn klaar om bij haar te horen. Een meisje met een ring maakt het anderen duidelijk, en in de eerste plaats aan andere mannen, dat ze het druk heeft. De man verbindt zich ertoe om waar te zijn.

Als gevolg hiervan werd een mening gevormd:

  1. de ring is een symbool van trouw en liefde;
  2. teken van een druk hart;
  3. beschermt en beschermt de familie tegen slechte ogen.

Het derde punt draagt ​​op zich de erkende overtuigingen. De angst om een ​​verloving te verliezen omhelst iedereen. Laten we uitvinden waar dit verband mee houdt.

Wat betekent het om een ​​verlovingsring te verliezen

Men gelooft dat het een verlovingsversiering verliest - problemen veroorzaken. Vaker heeft de betekenis betrekking op het gezin. Verloren, verwacht dan ongeluk in het gezinsleven. Hetzij een van de echtgenoten verandert, of er wordt serieuze onenigheid verwacht. Soms wordt het verlies van sieraden geassocieerd met de naderende vernietiging van het huwelijk of weduwschap.

Verlies van de vrouw van de trouwring

Het verlies van de trouwring - om te scheiden

Hier is de betekenis dubbel. De eerste is het toevallige verlies van een vrouw, waarbij de vrouw zich niet herinnert wat er is gebeurd. Een andere betekenis is de verloren verlovingsring die in de nabije toekomst wordt gevonden. Een vrouw die een ornament scherp heeft verloren en zonder reden zal de geliefde op dezelfde manier verliezen.

Waarschijnlijk was alles in een echtelijk leven niet allemaal soepel. Kleine schandalen, wrok enzovoort verzamelden zich met toenemende kracht. Negatieve energie vernietigde de bescherming en energie-aantrekkingskracht van geliefden. Dit leidde tot een breuk.

Als het meisje weet waar ze het ding voor een paar dagen heeft verloren of gevonden - een goed teken. De situatie zal worden gecorrigeerd. Relaties zullen verbeteren.

Het verlies van de trouwring door de man

Het ding dat een echtgenoot heeft verloren, betekent uitgestorven liefde, verbroken relaties, verraad aan een geliefde. Soms moeten meisjes aandacht schenken aan jaloerse vriendinnen. Meisjes die vaak je huis bezoeken en je geluk benijden, worden geschaad. Niet direct, maar energetisch. Afgunst produceert donkere verlangens. Bijvoorbeeld dat u wilt scheiden.

De geaccumuleerde negatieve energie in je huis zal uiteindelijk werkelijkheid worden. Dit kan in werkelijkheid slecht zijn voor gezinsgeluk. Ter bescherming suggereren volkse gebruiken energetische reiniging van het huis met kerkkaarsen en zout.

Wat te doen als je een trouwring verliest

Als de decoratie een van de echtgenoten verliest, blijft de tweede in de regel achter. Wat als dit gebeurde?

Probeer je reactie en de situatie als geheel onder controle te houden:

Het verlies van de trouwring - om te scheiden
  1. Geen paniek, wacht 2 dagen. De ring kan thuis worden verloren en zal spoedig worden gevonden;
  2. Vraag de brownie om je te helpen. Laat het eten voor de nacht op tafel en nodig de beheerder uit om te behandelen. Alle producten - snoep, reuzel, gekookt vlees, brood, melk, wijn. Naast zout, knoflook en peper. Eet 's ochtends alles zelf of deel het met een kat. Om het huis altijd in orde te houden, feliciteer de huisbewoner op zijn verjaardag op 10 februari;
  3. In geval van verlies is het voor de tweede echtgenoot beter om de sieraden een tijdje uit te trekken en thuis te laten;
  4. Als het ding niet is gevonden, ga dan samen naar de sieraden en koop een nieuw paar. Leg ze op elkaar zoals op de huwelijksdag;
  5. Oud, smelt thuis in een nieuw ding of winkel;
  6. Laat niemand je ring meten;
  7. Verwijder het niet, "Van de zonde zal ver weg zijn".

Dergelijk advies is te vinden in alle bronnen. En wij, als u het zich herinnert, hebben oorspronkelijk gesproken over de kracht van gedachten en woorden.

Wie gelooft - zo gebeurt het?

Psychologen en mensen die betrokken zijn bij energiepraktijken geloven dat dergelijke dingen zoiets aantrekken. Leid je gedachten op een positieve manier. Denk aan jezelf nieuwe overtuigingen. De ring is verloren - het is tijd om een ​​nieuwe te kopen. Kocht nog een dikker dan voorheen - het huwelijk zal sterker worden. Leer het negatieve van je te duwen.

Je geloof in het geluk van het gezin zal noodzakelijkerwijs ten goede komen, heldere gedachten en beginnen te werken in het voordeel van je paar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

15 − 9 =