Hoe breekt de stem? | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Hoe breekt de stem?

Elke persoon heeft van nature zijn eigen persoonlijke en unieke stemtoon, die hij in de regel niet leuk vindt. En dat allemaal omdat het ideaal een fluweelzachte en lage stem is, en niet een stil, piepend, luid of te hoog stemgeluid.

Is dit echt?

Hoe breekt de stem?

Als een man of vrouw en adolescenten - en vooral, erg verbaasd zijn over de expressiviteit en het geluid van hun spraak, dan kunnen de massa's van onnodige complexen niet worden vermeden.

Is het mogelijk om een ​​stem comfortabeler en verleidelijker te maken, eenvoudig gezegd, om het tot de noodzakelijke limiet te verdelen?

Het blijkt dat ja. Het is gewoon een activiteit die niet gemakkelijk is, en je zult er veel geduld en moeite aan moeten besteden. Ben je klaar? Dan zullen we beginnen! Het veranderen van het geluid van de stembanden kan worden vergeleken met het afstemmen van de gitaarsnaren.

Je moet naar ze luisteren, proberen de toon te veranderen, zorgen en beschermen. Net als bij muziekinstrumenten, met banden, moet u uiterst voorzichtig zijn en geen radicale of onveilige methoden gebruiken in relatie tot hen "Instellingen". Alles kost tijd en het is nodig om het uit te geven aan het uitvoeren van eenvoudige oefeningen, aanbevelingen en regels over hoe je je eigen stem kunt breken.

Onconventionele en twijfelachtige methoden

Vergeet niet: bijna alle volksmanieren van hoe snel je stem te breken, veroorzaken een behoorlijke schade aan de gezondheid. Bijvoorbeeld, sommige proberen om de toon te veranderen door actief roken of alcohol misbruik, tegelijkertijd resulterend in verslechterende toestand van zijn maag-darmkanaal, waardoor het hart, de lever en vasculaire pathologie.

Hoe breekt de stem?

Nog steeds in sommige bronnen is er zo'n advies: bij sterke vorst is het noodzakelijk om dronken te worden op straat van ijswater, waarna het erg luid en lang is om te gillen.

We weten niet wie het hielp, maar volgens medisch oordeel, zullen dergelijke tactieken alleen maar leiden tot een ding - een sterke en onomkeerbare schade aan de stembanden, die op hun beurt, de verschijning van een hese te lokken, het krassen hoesten of, in het algemeen, nauwelijks waarneembaar dialect.

Bewezen en onschadelijke manieren om de stem te doorbreken

De meest voorkomende en veilige opties om zelf je stem te breken, zien er als volgt uit:

Hoe breekt de stem?
  • Elke dag moet je elke klinker zingen in de vertrouwde sleutel. Eerst wordt het 5-10 minuten onafgebroken gedaan, daarna moet elke volgende dag de toon worden verlaagd en de inspanningsduur worden verlengd;
  • Je kunt nog steeds zoemen, hoofd gebogen zo dicht mogelijk bij de borst. In deze positie treedt de maximale spanning van de stembanden op. Zo'n bezetting wordt ook dagelijks gedaan, samen met deuntjes;
  • Het is noodzakelijk om te kijken hoe de lucht de longen binnendringt. Het is noodzakelijk dat hij dit via de neus doet, en niet via de mond, vooral als het een kwestie is van het koude seizoen. Op deze manier is het mogelijk om hypothermie van de ligamenten, hun infectie en mogelijke allergische reacties te voorkomen;
  • De fictie over hoe je de stem zelf kunt verbreken, is het gebruik van muntbouillon. Het wordt als volgt bereid: in een pannetje legde een handvol gedroogde of verse bladeren, het allemaal gevuld met kokend water en trekken gedurende 12 minuten onder gesloten deksel. Het drinken wordt in kleine porties gedaan, voordat aan elk een lang klinkerachtig geluid wordt gezongen. Dit wordt meerdere keren per dag herhaald, totdat het gewenste effect is bereikt;
  • Probeer het nu "Mash" Stem, gebruikmakend van de diensten van een professionele vocale leraar. Natuurlijk is dit geen duur plezier, maar het resultaat is de moeite waard, net als de veiligheid van de manier om het te krijgen.

Interventie door chirurgen

Als het timbre snel kritisch moet worden gebroken, dan kun je contact opnemen met de chirurgen. Bereid je voor op het feit dat de voorbereiding op de operatie, het gedrag, de revalidatieperiode en levenslange ondersteuning van ligamenten in een gezonde en "Werken" kost veel geld, tijd en moeite van je. Vanwege dit alles wordt deze techniek het meest gebruikt door zangers, acteurs en andere publieke figuren. Het belangrijkste voordeel is dat het bereikte effect gedurende het hele leven wordt bespaard, en de Aesculapius "Instellen" ligamenten voor de tonaliteit die nodig is.

Hoe breekt de stem?

In aanvulling op de financiële kant van de zaak, chirurgische stem breken gevaarlijk dat geopereerd organen geworden extreme gevoeligheid en vatbaarheid voor infecties, verkoudheid en andere negatieve factoren. Elk van hen kan niet alleen een verslechtering van het timbre veroorzaken, maar ook complete domheid.

Vanwege dit, hebben experts iedereen op voorhand gewaarschuwd over de mogelijke desastreuze gevolgen en uitdagingen, die, vreemd genoeg, niet het aantal mensen die bereid zijn om te gaan door deze te verminderen.

Dit alles - de meest gebruikelijke methoden voor zelfcorrectie van stem thuis. Als ze geen zichtbaar voordeel opleveren, moet je je wenden tot de stemspecialist. Hij bepaalt de toestand van de stembanden en adviseert de maatregelen die in elk afzonderlijk geval moeten worden genomen. Het enige trieste is dat zulke mensen heel weinig zijn, en ze accepteren, vooral in grote steden. Het is alleen maar het feit dat de meesten van hen betaalde aanbevelingen geven op Skype, of dat ze hun lezingen en seminars kunnen bekijken.

Hou van jezelf zoals je bent, waarderen wat je hebt geschonken aan God, en als je een iets nog veranderen, doe het dan goed en niet van toepassing is onder toezicht en begeleiding van een specialist. Mooie muziek voor jou!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

85 − = 78