Hoe je thuis van een snor af bent | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Hoe je thuis van een snor af bent

Een mooi en goed verzorgd gezicht is een gelijkmatige toon en een gladde huid en vochtige lippen en een duidelijke contouren van de wenkbrauwen. Maar vaak ontkracht alle ijver één probleem - de snor van meisjes. Hoe charmant een glimlach ook is, de onveranderlijke schaduw van ongewenste haren boven de bovenlip maakt het bestaan ​​van veel meisjes en vrouwen donkerder.

Hoe je thuis van een snor af bent

Vooral kwetsbaar voor deze tekortkoming zijn meisjes met een helder uiterlijk - natuurlijke brunettes, bruine ogen of donkere kleuren.

Sterker nog, in het algemeen is het antwoord, waarom meisjes een snor laten groeien, een aangeboren type uiterlijk met het aantal hormonen dat in de genen is opgenomen en de eigenaardigheden van hun manifestatie. Wat de reden ook is, zelfs als deze van medische aard is (zoals hieronder wordt besproken), zijn de antennes van meisjes duidelijk onderhevig aan volledige verwijdering.

Hoe een meisje ranken door thuisprocedures verwijdert

Wat te doen met meisjes met ranken in een thuisomgeving "schoonheidssalon"? Er zijn veel opties en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Het idee om de snor scheren komt waarschijnlijk elkaar: zeer de verleiding om snel te ontdoen van ongewenste haargroei, zoals hoe de meisjes komen uit het scheenbeen, oksels en bikinilijn soms.

De extra's: bliksemeffect en minimale kosten. Maar ...

cons: Haren groeien stoppels en dunne huid op de lippen is simpelweg niet zo'n irritatie te weerstaan ​​- er ingegroeide haren, roodheid, peeling, niet dat er beschadigingen van het scheermes noemen. Bovendien is de methode niet geschikt als permanente maatregel - de antennes groeien na enkele dagen terug.

Goede pincetten werken wonderen als het gaat om wenkbrauwcorrectie, maar om met dunne, fragiele haren boven de lippen om te gaan, moet je een echt professionele tool hebben.

Voors: het verwijdert haren van elke lengte in de richting van het richtpunt, het effect duurt lang - tot 4-5 weken.

Nadelen: pijnlijk (bijna onmogelijk om eraan te wennen), soms irritatie veroorzakend, en bij het binnenkomen van de infectie in de gewonde follikel - ontsteking en puistjes.

Is het mogelijk voor meisjes om hun antennes uit te trekken? Schoonheidsspecialisten aandringen dat men niet de volgende redenen kan noemen: het irriteert de tere huid en breekt de richting van de groei van het haar, waarom zij dan groeien uit te steken in verschillende richtingen, nog meer opvallen en lelijke dan voorheen.

Sterker nog, als je ooit in de salon hebt ingewreven, is het je misschien opgevallen dat schoonheidsspecialisten zelf een pincet gebruiken om de ontbrekende haartjes te verwijderen, om hun werk te corrigeren. Daarom kan en moet een pincet worden gebruikt: zelfs als u een andere manier kiest om van de snor af te komen, is een pincet handig om de onvolkomenheden van de procedure te verwijderen.

Hoe verwijder je haren op je gezicht met een pincet:

 • veeg de desinfecterende (alcohol) handen, het pincet en de huid af;
 • verwijder eerst de meest opvallende haartjes;
 • laat de pluisjes langs de liplijn, dichtbij de neusopening en in de holte in het midden van de bovenlip;
 • verwijder voorzichtig de haren in de buurt van de mondhoeken;
 • desinfecteer de huid na een paar uur een beetje verzachtende crème van lichte textuur (oogcrème doet het);
 • trek de haren uit met een scherpe, korte en zelfverzekerde beweging, in de richting van haargroei (op verschillende plaatsen groeien de haren in verschillende richtingen lichtjes);
 • probeer de haren niet te laten breken of de haarfollikel zit vast in de porie - trek de haren er volledig uit.

Whiskers kunnen niet alleen worden geplukt en geschoren, maar ook worden geëlimineerd met speciale ontharingscrèmes.

Hoe je thuis van een snor af bent

U heeft een cosmetische crème nodig voor het verwijderen van het haar die geschikt is voor gebruik op het gezicht.

Breng nooit een ontharingscrème aan voor het lichaam op het gezicht! De samenstelling is te agressief om gevoelige gebieden te beïnvloeden - er kunnen sporen zijn, zoals brandwonden, roodheid of zelfs huiduitslag.

Maar de juiste crème met de instructie "zal verwijderen"Antennes in 10 minuten, zonder pijn en speciale moeite.

De extra's: niet pijnlijk, snel, soepel.

cons: de haren groeien na een week terug, maar het aanbrengen van een ontharingscrème is vaak ongewenst vanwege de mogelijke reactie van de gevoelige huid van het gezicht.

Veel meisjes die het probleem van de antennes tegenkomen, willen thuis haar verwijderen met wasstrips of suiker. En als er geen probleem is met de eerste methode, dan heeft de tweede uitleg nodig.

Shugaring is niet zo gewoon als wax, ze worden praktisch niet gebruikt in schoonheidssalons, maar thuis kun je gemakkelijk je toevlucht nemen tot deze methode.

Volg de instructies om ongewenst haar uit je gezicht met suiker te verwijderen.:

 • Bereid suikermassa 2 eetlepels kristalsuiker bevochtigt met water en smelten op brand of in een magnetron te bruine tint, en vervolgens al roerend afkoelen van de resulterende caramel, verzamel deeg in de verpakking en er doorheen te kneden tot het een dikke, maar zacht;
 • desinfecteer de huid;
 • Bevestig een stukje suikermassa op de plaats van het verwijderen van de antennes, druk op en na een paar seconden, verwijder het scherp in richting tegen de groei van het haar;
 • herhaal de bewegingen tot alle haren zijn verwijderd;
 • verwijder het karamelresidu met een vochtige handdoek;
 • desinfecteren en na een paar uur de huid hydrateren met crème.

Gebruik de gekochte was voor verwijdering van gezichtshaar, begin met het tweede item, maar wasresten verwijderen met een droog servet of met een druppeltje cosmetische olie (amandel, kokosnoot, druif, enz.).

De extra's: soepel, hygiënisch, zonder snijwonden, het effect duurt 4-6 weken.

cons: pijnlijk, net als elke ontharing, bovendien, als u aarzelend en onbeholpen handelt, kan irritatie en pustulaire uitslag veroorzaken.

Kies een methode naar wens, onthoud dat je nooit electroepilators voor het lichaam op het gezicht kunt gebruiken, let op je sensaties en houd je aan de regels van asepsis (desinfecteer alle gereedschappen en huid voor en na de procedures).

Hoe een meisjessnor te krijgen met een walnoot

Om overtollige haren op het gezicht te verwijderen, gebruiken sommigen vers sap uit een groene, vlezige walnootschaal. Geschikte maturity-moeren bereiken in september, ze worden afgescheurd, gereinigd en gebruikt door deze schoonmakers in verschillende recepten van thuis cosmetologie.

Verse tinctuur van de groene dop kunnen bruin haar tint te zijn, een 5-minuten masker te maken voor de versterking van haar, of vice versa, om zich te ontdoen van ongewenste vegetatie op het lichaam, het smeren van de huid met pure sap voor 20-30 minuten.

Versgeperst walnoothellensap is zeer actief en bevat veel jodium. U moet de snor verwijderen in de periode dat u de donkere vlekken van het verfsap veilig kunt overleven en minstens een paar dagen thuisblijft. Deze methode helpt om het probleem minstens zes maanden op te lossen.

Medische oorzaken van overtollig haar

Hoe je thuis van een snor af bent

Verhoogde haargroei op de bovenlip en op de kin in combinatie met andere tekenen kan informatie opleveren over hormonale verstoring van uw lichaam. De mening dat meisjes met snorren noodzakelijkerwijs ongezond zijn, is echter onjuist.

Gewoonlijk doen de ziekten van het endocriene en hormonale systeem zich veel ernstiger symptomen voelen, en het is niet de moeite waard om een ​​ziekte te vermoeden op basis van alleen donkere antennes.

De enige keer dat u een arts zou moeten bezoeken die klagen over het teveel aan gezichtshaar, is een toename van de groei van de snor, wat niet karakteristiek is voor uw uiterlijk (we bedoelen een opvallende en bijna plotselinge verschijning in 3-4 maanden).

Vrijwel zeker werd het probleem juist veroorzaakt door een golf mannelijke hormonen, waarvan de bevoegde correctie onder de begeleiding van een arts in 99% van de gevallen helpt.

Als u bent behandeld met cortison, hydrocortison, andere steroïde geneesmiddelen, dan zal de haargroei na verwijdering weer normaal worden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 − = 37