Hoe maak je mooie nagels thuis: tips en trucs | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Hoe maak je mooie nagels thuis: tips en trucs

Elke vrouw wil er perfect uitzien. Het doen van make-up en, natuurlijk, zorg voor haar handen, want het is de toestand van de huid van de handen en manicure is het "visitekaartje", en de tweede persoon per enkele verzorgen van haar, gezicht en lichaam uit: Om dit te bereiken, vrouwen moeten voortdurend te controleren hun uiterlijk ons.

Veel dames zijn ervan overtuigd dat het onmogelijk is om de beste manicure te maken, alleen een specialist in een schoonheidssalon kan helpen. Maar in feite is het hiervoor niet nodig om naar een professionele meester te gaan. Maak je nagels mooi, je kunt het meest thuis, want het kost niet veel tijd en investeert veel financiële middelen.

Stroomvoorziening

Hoe maak je mooie nagels thuis: tips en trucs

Gezondheidszorg begint van binnenuit. Hoe maak je mooie nagels? Om ze sterk, soepel en solide te laten zijn, moet je goed eten, want hoe interessant het ontwerp ook was, het zal nooit spectaculair lijken op beschadigde en broze nagels.

Zorg ervoor dat u in uw dieet voedingsmiddelen die rijk zijn aan B-vitamines (volkoren brood, zuivelproducten, groene groenten, eieren, peulvruchten, granen, noten, lever), A (paprika, squash, wortelen), E (plantaardige oliën, groene salade op te nemen ), C (citrusvruchten, rozenbottels, duindoorn), H (noten, paddenstoelen), D (melkproducten, vis, zeevis). Deze producten helpen versterken van de nagelplaat en hun groei te versnellen.

Als u niet de mogelijkheid heeft om alle bovengenoemde vitaminen uit voedingsmiddelen te ontvangen, kunt u een cursus vitaminen en mineralen drinken, na overleg met een therapeut.

Zorg buiten

Opdat de goudsbloemen gezond en zelfs zouden zijn, zouden ze ook op regelmatige basis van buitenaf moeten worden verzorgd. Neem de regel van regelmatig, minstens tweemaal per dag gebruik een versterkte versterkende handcrème (pas het toe, natuurlijk, alleen om de huid schoon en droog te maken), verwen één keer per week je handen met een bad.

Hiervoor kunt u het volgende recept gebruiken:

 • giet in een kleine diepe kom 100-150 ml bever of olijfolie van de eerste koude persing;
 • verwarm het in een waterbad tot een temperatuur van 37-40 ° C;
 • dompel de vingers gedurende 15 minuten onder in de schaal, was dan je handen met water en zeep en breng dan een vochtinbrengende of voedende crème aan.

De nagels versterken en mooi maken kan ook met behulp van zeewater. Het bevat een grote hoeveelheid jodium, broom en calcium, hard nodig voor geile platen. Om dit te doen, lost u eenvoudig een eetlepel zeezout op in een glas warm, schoon water en dompelt u de vingers 20 minuten onder. U kunt deze procedure meerdere keren per week herhalen.

En om de vergeelde of verdonkerde spijkerplaten lichter te maken, dompelt u ze 5-10 minuten onder in vers geperst citroensap. Het is vermeldenswaard dat vitamine C, vervat in fruit, ook hun structuur versterkt.

De basisregels voor het maken van een perfecte manicure

Hoe maak je mooie nagels thuis: tips en trucs
 • Om de vorm van de nagels mooi te maken, gebruik alleen een glazen nagelvijl, omdat het metalen gereedschap de punten traumatiseert, waardoor ze broos en delaminaat worden. U kunt de nagelvijl alleen in één richting verplaatsen. Vergeet niet dat je alleen droge nagels kunt zagen!
 • Gebruik alleen hoogwaardige, goed geslepen gereedschappen uit medisch hooggelegeerd roestvrij staal. Gebruik nooit gereedschap van een andere persoon zonder ze eerst te desinfecteren!
 • Met het oog op de cuticula te verwijderen, rasparte deze in warm water, beweeg de stick van een sinaasappelboom (het maakt geen gevaar voor de huid), en behandeld met een speciaal gereedschap te verzachten, en verwijder voorzichtig de nagelriem trimmer, schaar of tondeuse. U kunt de nagelriem ook verwijderen met een onbewerkte methode (deze wordt ook "Europees" genoemd). Om dit te doen, hoeft u alleen maar een speciale gel of olie erop aan te brengen, 2-3 minuten te wachten en het dode weefsel voorzichtig te verwijderen en grondig te spoelen met water. Met deze methode kun je snel een nagel vorm geven zonder de huid eromheen te beschadigen;
 • Geef de nagels de juiste vorm, vergeet polijsten niet. Het mag echter ook niet worden misbruikt, omdat frequente verwijdering van het bovenste stratum corneum het zwak, dun, kwetsbaar voor letsel en infectie maakt;
 • Knip je nagels niet aan de zijkanten - dit zal ertoe leiden dat ze brozer worden. Gebruik alleen de nagelvijl;
 • Gebruik voor het aanbrengen van een kleurvernis een kleurloze beschermende vernis met vitamines - dit beschermt de platen niet alleen tegen beschadiging en vernietiging, maar ook tegen het verschijnen van donkere sporen;
 • Breng de vernis aan in enkele zeer dunne lagen. Wacht voordat u de tweede aanbrengt tot de eerste laag volledig droog is;
 • Koop alleen hoogwaardige coatings die geen oplosmiddelen bevatten zoals tolueen en aceton. Bewaar niet, onthoud dat goedkope lak van lage kwaliteit ongelijk zal liggen en in staat zal zijn om uw vingers slechts 1-2 dagen te versieren;
 • Zorg ervoor dat alle goudsbloemen dezelfde lengte hebben. Als een van hen breekt, hoe spijtig ook, maar de rest moet worden gesneden, anders ziet de manicure er lelijk uit;
 • Wanneer de vernis begint af te slijten en te klimmen, moet deze volledig worden verwijderd en een nieuwe worden aangebracht. Niet "besparen"En probeer over kale plekken te schilderen;
 • Gebruik geen nagellakremover die aceton bevat. Deze agressieve component vernietigt de structuur van de hoornplaat.

ontwerp

Als u een gelukkige eigenaar bent van gezonde, sterke, mooie lange nagels met de juiste amandelvorm, kunt u elk ontwerp maken - zowel klassiek als origineel.

Als je om een ​​of andere reden geen lange manicure kunt krijgen, wanhoop dan niet. Mooi en effectief, je kunt zowel lange als korte nagels maken. Bovendien zien korte nagels er natuurlijker en gezonder uit, vereisen geen extra verzorging en zijn veel praktischer.

Ze zien er geweldig uit, bijvoorbeeld donkere vernislagen, een ontwerp met stippen, horizontale of verticale strepen, een Franse manicure (de zogenaamde klassiek Frans), manicure in verschillende kleuren (2-3 kleuren).

Maar het volumetrische ontwerp van korte nagels is niet geschikt, omdat het ze visueel nog kleiner maakt, en het zal pretentieus en belachelijk lijken.

Om kleine, korte nagels mooi te maken, is het mogelijk om een ​​verticale strook of een pad van decoratieve elementen erop te plaatsen, terwijl de verticale tekening visueel "uitsteekt".

Op kleine goudsbloemen kun je ook een afbeelding in de vorm van sterren, bessen, harten, enz. Plaatsen (als je stijl dit natuurlijk toestaat).

Hoe maak je mooie nagels thuis: tips en trucs

Op nagels van elke lengte, met de juiste ovale vorm, uitstekende lakken van lichte kleuren, romantische en bloemige motieven zien er geweldig uit. Op rechthoekig - donkerdere tinten en grafische tekeningen.

Welnu, een manicure in één kleur is een klassieker die nooit uit de mode zal raken. Het ziet er geweldig uit op de nagels van elke vorm en lengte. Het is voldoende om de kleur en de schaduw aan een bepaalde kant te kiezen. Zulke natuurlijke kleuren zoals beige, lichtroze, vlezig passen bij elk toilet.

Zoals je kunt zien, is het heel eenvoudig om je nagels gezond, goed verzorgd en effectief te maken, voor nogal wat tijd, moeite en verlangen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − = 13