Schoonheid en gezondheid

Hoe maak je snel prachtige make-up thuis?

Van glossy bladen, voorbij de testament, verwonder je over de onberispelijke soort modellen, en vooral hun make-up. Velen geloven dat zo'n "schoonheid"Kan alleen een professionele visagist maken, maar dat is het niet. Met een paar geheimen en basisregels, kan mooie make-up thuis elke vrouw maken.

Hoe maak je snel prachtige make-up thuis?

Na enkele technieken onder de knie te hebben, hoef je niet op te nemen in de salon om schoonheid te brengen. Om te beginnen is het noodzakelijk van een campagne in de winkel en overnames van kwalitatieve cosmetica. Besteed er niet veel geld aan, genoeg om fora te studeren en recensies te lezen van meisjes die deze of die make-up al hebben gebruikt.

Vergeet niet dat veel varianten van niet erg bekende fabrikanten vaak op geen enkele manier inferieur zijn en in sommige gevallen zelfs groter zijn.

Thuis make-up voorbereiden

Voorbereiding is een belangrijk onderdeel van het proces, want zelfs een professionele make-up kan er lelijk en slordig uitzien. Het is belangrijk om de juiste cosmetica voor zorg te kiezen. Je zou een crème, tonic, scrub moeten hebben. De rest is naar eigen goeddunken, afhankelijk van het type en de kenmerken van de huid.

Alvorens een tonale basis toe te passen, is het belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Het is voldoende om je gezicht te wassen en te wrijven met lotion. De volgende stap is de toepassing van de basis, bijvoorbeeld van een doorschijnende emulsie, noodzakelijk om de cosmetica zo lang mogelijk te laten verblijven.

Hoe correct een tonale basis toe te passen?

Jonge meisjes die geen problemen hebben met de huid, kunnen deze alinea overslaan. Andere vrouwen moeten beginnen met de juiste selectie van foundation.

Hiervoor is het noodzakelijk rekening te houden met dergelijke factoren:

  • De remedie moet overeenkomen met de kleur van de huid. Om te controleren bij het kopen, past u een kleine hoeveelheid tester aan de binnenkant van de pols toe;
  • Het is belangrijk om te bedenken dat de basis ook is ingedeeld naar huidtype. Als u hier geen rekening mee houdt, kan het product de huid drogen of, omgekeerd, tot gevolg hebben dat het er vettig uitziet;
  • Om thuis de ideale make-up te realiseren, heeft u kwaliteitscosmetica nodig. Het is niet de moeite waard om te besparen, omdat goedkope opties stoffen kunnen bevatten die irritatie en andere problemen veroorzaken.

Voor jonge meisjes zijn geen geschikte opties op basis van siliconen, en voor dames op de leeftijd van dit is een uitstekende oplossing, omdat de crème kleine rimpels kan verbergen. Gebruik een speciaal penseel om de applicatie toe te passen, zodat de toon gelijkmatig over het gezicht wordt verdeeld.

Daarna wordt aanbevolen om poeder aan te brengen of om thermaal water te gebruiken. Dit zal helpen om de fundering te repareren. Het is beter om de voorkeur te geven aan poeder op basis van mineralen.

Volgende - bloos. Gebruik voor het aanbrengen een afgeschuinde borstel. Spreid haar uit op de diagonaal van de wang en vervolgens grondig in de richting van de bovenrand van het oor.

Als er op het gezicht vlekken zijn, gebruik dan voor het maskeren crèmepoeder van lichte toon, dat wordt aangebracht door klopbewegingen. Om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen, moet een foundation worden aangebracht in een lichtere tint of een speciaal gereedschap gebruiken.

Kenmerken van make-up-wenkbrauwen thuis

Hoe maak je snel prachtige make-up thuis?

Om te beginnen, is het noodzakelijk om de wenkbrauwen de gewenste vorm te geven met behulp van een pincet. Houd er rekening mee dat hun lengte van groot belang is. Er is een manier om dit te bepalen.

Neem een ​​gewoon potlood of een ander glad voorwerp en bevestig het aan de lijn die de vleugel van de neus en de binnenhoek van het oog verbindt.

Het punt op de wenkbrauwen is het begin. Om het einde te bepalen, draait u het potlood zo dat het begin op de neusvleugel lag en het einde op de andere hoek van de ogen. Gezien deze opties, verwijder het overschot. Borstel het haar daarna met een speciale borstel.

Trek met de wenkbrauwpotlood de onderste lijn. U kunt het verlengen en, indien gewenst, de punt scherp of rond maken. Teken dan de hele wenkbrauw. Gebruik een afgeschuinde borstel om de lijnen lichtjes te verschuiven zodat alles er natuurlijker uitziet. Aan het einde kam je je voorhoofd nogmaals.

Hoe thuis make-up op de ogen aanbrengen?

Dit deel van de make-up veroorzaakt vrouwen de meeste problemen. Ga naar haar behoefte, als de wenkbrauwen al in orde zijn. Om de ogen een glans te geven, wordt het aanbevolen om een ​​concealer van zachte tonen te gebruiken, die op de oogleden moet worden aangebracht.

Het is belangrijk om de juiste kleur voor oogkleur te kiezen. Kies opties, denk dat lichte tinten toenemen en de ogen benadrukken, en donker - vice versa. Professionele make-up thuis betekent ten minste twee tinten van hetzelfde kleurenschema gebruiken. Gebruik voor ogen ook een speciaal potlood. De kleur moet worden gecombineerd met schaduwen, oogkleur en met haar.

Breng in de binnenste hoeken van de oogleden lichte schaduwen aan, hierdoor wordt het uiterlijk opener en frisser. Ga zelfs op zo'n toon onder de wenkbrauwen. Het centrale deel gebruikt tinten helderder. Als je naar de buitenste hoeken gaat, moet je donkere kleuren kiezen, waardoor je er diep uit ziet. Dezelfde tint is de moeite waard om de plooi van het bovenste ooglid te bedekken.

Om de make-up van de ogen te voltooien, moet je wimpers verzinnen. Om het volume te verhogen, wordt het eerst aanbevolen om ze lichtjes te verpoederen en pas dan mascara te gebruiken.

Perfecte make-up voor lippen

Hoe maak je snel prachtige make-up thuis?

Met behulp van sommige geheimen, kunt u eenvoudig de vorm van uw lippen corrigeren. Om dit te doen, moet je een speciaal potlood pakken. Als u de lippen wilt vergroten, moet de lijn worden vastgehouden en de bestaande contour iets verlaten. Om te verlagen - haal de lijn naar binnen.

Het is ook belangrijk om de juiste lipstick te kiezen. Over het algemeen wordt aangenomen dat de ideale optie degene is die op het ongeverfde gezicht lijkt. Als de ogen helder zijn geverfd, moet de toon van de lipstick worden beperkt en omgekeerd.

Om de lipstick lange tijd te houden, kan deze worden hersteld. Dek eerst uw lippen af ​​met hygiënische lippenstift, vervolgens poeder en breng vervolgens een borstel aan met een borstel. Dep je lippen met een tissue en herhaal alle stappen opnieuw. Om volume te geven, wordt aanbevolen om een ​​kleine hoeveelheid transparante glans op het centrale deel aan te brengen.

Avondmake-up thuis

Overweeg verschillende regels die helpen bij het maken van een afbeelding voor een reis naar een restaurant, theater of een andere instelling.

Voor avondmake-up kun je brons, zwart, grijs, bruin en gouden schaduwen nemen. Al deze kleuren helpen om de ogen expressiever te maken. Breng een klein aantal schaduwen op het mobiele ooglid aan en meng. Het onderste ooglid moet worden neergehaald met een potlood of een vloeibare eyeliner. De lijn mag niet te dun en niet dik zijn.

Voor meisjes met donker haar is een zwart potlood geschikt, en wat blondines betreft, is het de moeite waard lichtere tinten te kiezen, bijvoorbeeld lichtbruin. De volgende stap is de wimpers. Breng mascara niet alleen aan op de lagere, maar ook op het bovenste deel van de wimpers. Dankzij dit is het mogelijk om een ​​prachtig volume te verkrijgen.

Make-up thuis verwijderen

Vergeet niet dat je de huid moet volgen en om make-up te verwijderen, gewoon afwassen met water is niet genoeg. De taak is niet alleen decoratieve cosmetica te verwijderen, maar ook vervuiling.

Hoe maak je snel prachtige make-up thuis?

Om make-up thuis te verwijderen, kunt u de producten gebruiken die in de winkel worden verkocht, bijvoorbeeld melk, speciale servetten of infusies en bouillons van traditionele geneeskunde. Trouwens, het oppikken van dergelijke cosmetica en recepten is, gezien de soort huid en de mogelijkheid van allergieën.

Bij het kiezen van de middelen voor het verwijderen van make-up, wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan niet-vette opties, zonder alcohol en alkali.

Om te beginnen met het verwijderen van cosmetica kosten of staat van labiums, en na van ogen. Karkassen en schaduwen moeten worden verwijderd, in de richting van massagelijnen. Om mascara te verwijderen, brengt u het product op de schijf aan, plaatst u het op het onderste ooglid, sluit u het oog en trekt u met een andere schijf de wimpers van de wortels naar de uiteinden.

We probeerden de belangrijkste regels en de basisprincipes van het maken van professionele make-up thuis te vertellen. Raak niet boos als de eerste keer dat het resultaat niet is gelukt, een beetje oefening en alles komt goed!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 2 =