Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden? | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden?

Met Pleyka kunnen vrouwen een compleet beeld creëren. Met zijn hulp kun je krullen, volume, golven enzovoort maken. Om snel het gewenste resultaat te bereiken en niet om haarstoppels te beschadigen, moet je eenvoudige regels volgen om haar op een krultang te winden.

Om de draden op het krultang goed en goed te wikkelen, moet je weten welke functies ze uitvoeren.

Er zijn een aantal criteria om onderscheid te maken tussen verschillende modellen:

Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden?
  • Gereedschap met klem. Het is het meest populair vanwege het gemak, elke haarlok wordt vastgezet met een speciale klem bij het oprollen;
  • Een hulpmiddel zonder klem wordt samen met hittebestendige handschoenen verkocht om uw handen te beschermen tegen brandwonden. Met dit apparaat kunt u natuurlijkere krullen maken. Het is gemakkelijker voor beginners om een ​​hulpmiddel met een klem te gebruiken om haar op de juiste manier op een krulstang te wikkelen;
  • Temperatuurregelaar. Dan is een haar dunner, dus je moet minder de temperatuur van de golf kiezen. Dunne, gekleurde, brosse bundels moeten worden gekruld bij een temperatuur van niet meer dan 90 graden. Voor dikke, dikke, gekrulde strengen, is het beter om een ​​temperatuur van 150-200 graden te selecteren. Hoe lager de temperatuur van de golf, hoe zwakker de krullen;
  • Gereedschapsmateriaal. Plyoka met een metalen oppervlak goed krullen de strengen op het metaal, zonder hun structuur te beschadigen. Krullen gemaakt van keramiek en toermalijn worden gelijkmatig verwarmd, waardoor het haarweefsel minder wordt vernietigd. Ook voorkomt het materiaal haaruitval. Vlecht uit goud of titanium is het duurste model, dat een hoge thermische geleidbaarheid heeft en zorgt voor stevige krullen.

Extra gereedschapsfuncties

Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden?
  • Plyoka-föhn is een apparaat voor het krullen van de deuvel waarlangs de verwarmde lucht passeert. Hiermee is het eenvoudig om een ​​volume te maken tijdens het leggen en is het gemakkelijk in gebruik;
  • Model-ijzer maakt gekrulde lokken recht. Ook kan ze een mooie golf maken. Flap-golving in een korte tijd creëert uniforme golven;
  • Het gereedschap met nozzles "multistyler" is het duurste model, dat de functies van een haardroger combineert, strijken, plooien. Met zijn hulp kun je constant je imago veranderen;
  • Met kegelkrulling kunt u krullen van verschillende diameters maken en hebt u in de regel geen klem;
  • Automatisch krullen, dat zelf krullen oprolt - is een nieuw apparaat en is een hulpmiddel waarbij de krul automatisch opwarmt tot de aankoop van de gewenste vorm. Het meisje bepaalt alleen de temperatuur en de tijd van de golf, alles wat het model zelf zal doen.

Hoe een kort haar op een krulstang te winden

Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden?

Op korte lokken zien krullen er nog indrukwekkender uit dan op lange. Correct gekozen methode van curling zal het verwachte resultaat bereiken.

Eerst moet je een kort haar krullen bij de wortels. De diameter van het hulpmiddel dat het meisje zelf kiest. Kleine diameter creëert kleine krullen, groot - groot.

Om de korte sloten te winden, kunt u strijken gebruiken. Of de haarrollers. Ze zijn veilig bevestigd aan de sloten dankzij zachte spikes. Om het kapsel langer te houden, voor het krullen, moeten de krullen met mousse worden besprenkeld en het haar met lak worden verholpen.

Hoe lang haar op een krultang te winden

Dit proces kost meer tijd dan met een korte golf. Eerst moet het haar worden gewassen en gedroogd met een föhn en vervolgens worden behandeld met een thermische spray spray.

Verdeel het hoofd in drie zones. Balken kunnen voor het gemak op de kroon worden geprikt. Plaikou moet worden aangesloten en verwarmd. Om te beginnen met krullen komen lange lokken uit het lagere haar.

Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden?

De punt van het haar wordt door de klem vastgegrepen en komt terecht op de plek waar de krullen beginnen. Het meisje beslist zelf naar welke plek om de permanent te produceren.

Tijdens het draaien, moet je ervoor zorgen dat de punt van de streng niet eruit springt en het haar gelijkmatig wordt verdeeld over de tang van de tang.

Elke streng zou niet meer dan 20 seconden moeten bevatten. Als het hele hoofd klaar is, moeten de krullen ongeveer 10-15 minuten afkoelen.

De naam van het krultang, dat zelf het haar windt

Dit apparaat is een roterend element, dat het meisje ontlast van het draaien van haar armen.

Hoe mooi en correct om haar op een krultang te winden?

Vertegenwoordigers van dit model zijn merken zoals Rowenta en Babyliss.

Het eerste model draait het haar als volgt: het puntje van de krul wordt met de handen op de roterende trommel bevestigd. Vervolgens beweegt de hand die de greep van de zekering vasthoudt naar boven en produceert daardoor een krul.

Een hulpmiddel Babyliss moet bij de wortel worden gehouden met een krul. De draad zelf wordt er door gedraaid en het geluidssignaal meldt dat het slot gereed is.

Het kapsel gemaakt door de truc ziet er erg mooi uit en duurt lang, wat erg handig is. Immers, met behulp van curling blijkt een krul soepel en nauwkeurig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 8 = 9