Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap? | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

Alle stoffen die het lichaam binnenkomen, hebben er op zijn minst enige invloed op. Hier is eten, zonder welke je niet kunt leven. Het verzadigt niet alleen, maar absorbeert ook voedingsstoffen uit het voedsel in het lichaam. Onverteerde residuen worden op natuurlijke wijze verwijderd, als het voedsel iets schadelijk bevat - het adsorbeert de lever en verwijdert het ook.

Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

Elk medicijn wordt ook geassimileerd en het beïnvloedt niet alleen de pathogene flora die in een bepaald orgaan moet worden vernietigd of om een ​​individueel systeem te corrigeren, maar beïnvloedt ook het hele lichaam.

Bijvoorbeeld "Regidron" tijdens de zwangerschap, herstelt niet alleen de zuur-base balans bij een vrouw, maar heeft ook invloed op de foetus. Stoffen die in het medicijn zitten, komen via de placenta het nieuwe organisme binnen.

Hoe beïnvloeden ze de foetale ontwikkeling en kunnen ze "Regidron" tijdens de zwangerschap?

Waarom "Regidron" accepteren

In de gebruiksaanwijzing "Rehydron" er wordt niet aangegeven dat het tijdens de zwangerschap niet kan worden gebruikt. Dit medicijn, geproduceerd in poeder, te oordelen naar de beschrijving, kan door iedereen worden gebruikt - van baby's tot ouderen.

"Regidron" is een poeder met een interessante, zoetzure brakke smaak, verpakt voor tassen voor het gemak.

Het bestaat uit de volgende componenten:

 • zout van 2 soorten - verrijkt en niet-rijk - NaCl en Na-citraat;
 • calciumchloride;
 • glucose;
 • natrium;
 • chloor;
 • kalium;
 • citraat.
Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

In welke verhouding om het poeder met water te verdunnen, geeft de instructie.

Diarree en braken veroorzaken waterverlies, bloed condenseert. Met het uitwassen van het lichaam van voedingsstoffen treden er storingen op in het werk van het cardiovasculaire systeem en de bloedcirculatie vertraagt ​​langs de derde cirkel van de bloedtoevoer naar de baarmoeder.

De verandering in bloedkwaliteit verstoort de werking van organische systemen, de foetus in de baarmoeder mist zuurstof. Bij het nemen van de medicijnzuur-base balans, gebroken als gevolg van toxische condities of infecties, normaliseert, kunnen organische systemen werken in de normale modus.

Dit is erg belangrijk, vooral in de vroege stadia van de zwangerschap. Elke afwijking in het lichaam, een schending van zijn functies, kan leiden tot een miskraam.

Toepassing van het medicijn

gebruik "Rehydron" heel eenvoudig. Het poeder wordt verdund in een liter warm water, afgekoeld tot kamertemperatuur, drink na elke ontlasting of braken in kleine slokjes. Wanneer de dosering 10 ml substantie per 1 kg lichaamsgewicht is, veroorzaken bijwerkingen dit niet. Het is toegestaan ​​om de dosis 2 maal te verhogen als braken wordt gecombineerd met diarree.

Contra-indicaties en bijwerkingen bij gebruik van het product:

 • individuele intolerantie;
 • allergie voor componenten.
Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

Met de nodige voorzichtigheid is het noodzakelijk om te gebruiken voor diabetes en nierfalen.

Gebruik de remedie niet voor braken veroorzaakt door intestinale obstructie, giet het niet in het onderbewustzijn als braken wordt veroorzaakt door verhoogde druk.

Voor bewusteloze vrouwen, onder steady-state condities, kan fysiologische zoutoplossing in het lichaam worden geïnjecteerd met een druppelaar, maar niet via een sonde.

Kenmerken van het gebruik van het geneesmiddel

"Regidron" handhaaft de zuurbalans in het lichaam vanwege het gehalte aan citraten, zouten en glucose. Als kalium in het verleden de overhand had, hebben fabrikanten nu de hoeveelheid natrium verhoogd, dus de vraag rees over het gebruik bij zwangere vrouwen.

Het moet niet worden geannuleerd, het moet alleen worden verdund volgens de instructies en er wordt 1/3 extra water toegevoegd. Deze dosering wordt aanbevolen als u zich moet aanmelden "Regidron" tijdens de zwangerschap in de vroege stadia.

Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

Het middel heeft een licht alkalische reactie en hiermee moet rekening worden gehouden als gelijktijdig andere medicijnen nodig zijn.

Tijdens diarree worden ze niet volledig geabsorbeerd door de dikke darm als gevolg van verhoogde peristaltiek, en hun effect op het lichaam kan worden veranderd met een afname van de zuurgraad van de maagomgeving.

Als het niet nodig is om een ​​medicijn te nemen dat oraal, strikt bij het uur wordt toegediend, is het wenselijk om de ontvangst uit te stellen totdat de acute toestand stabieler wordt.

Wanneer de toegestane dosis wordt overschreden, veroorzaakt "Regidron" de volgende bijwerkingen:

 • zwakte;
 • slaperigheid;
 • verwarring van bewustzijn.

Opgemerkt moet worden dat het nog niet precies is bepaald, het wordt veroorzaakt door een verhoogd gehalte aan natrium en kalium in het bloed, of door de invloed van toxines in het lichaam die gevaarlijke symptomen veroorzaken - diarree en braken.

Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

Problemen met de ademhaling en de opkomst van spontaniteit van het bewustzijn in enkele gevallen werden geregistreerd bij patiënten met een voorgeschiedenis van nierfalen en nieraandoeningen geassocieerd met een afname van de functie van glomerulaire filtratie. Ze hadden ook krampen in de spieren van de ledematen.

In sommige gevallen wordt het medicijn tijdens de zwangerschap voorgeschreven met acute toxicose - constant braken. In dit geval moet de dosering worden besproken met de behandelende arts.

Als de patiënt 500 g gewicht heeft verloren als gevolg van een acute aandoening, is het noodzakelijk om 1 liter van een verdunde oplossing te drinken "Rehydron". Maar deze regel wordt alleen waargenomen in acute omstandigheden.

Moet weten

Tijdens de zwangerschap veranderen de smaakvoorkeuren van een vrouw en "Regidron" lijkt misschien te zoet of te zout. Je kunt de samenstelling van het medicijn niet naar eigen smaak veranderen - dozhacharivat of zout - in dit geval zal het niet de nodige actie op het lichaam hebben.

De temperatuur van de oplossing moet gelijk zijn aan de lichaamstemperatuur van de zieke - anders duurt het een lange tijd om het medicijn te assimileren. De maag moet worden verwarmd of gekoeld.

Wanneer de acute toestand voorbij is, is de intoxicatie beëindigd - het is merkbaar door het optreden van het eetlustgevoel - "Regidron" mag niet nog eens 4-6 uur worden geannuleerd. Drink het elk uur voor de laatste stabilisatie van de staat voor verschillende lepels in kleine slokjes.

Hoe om te gaan met braken en misselijkheid tijdens de zwangerschap?

Om het therapeutische effect te versterken, kun je er in dit stadium 5-6 druppels citroensap in druppelen - dit zal helpen om het braken volledig te stoppen.

Het stabiliseren van de zuur-base balans in de lichaamsoplossing kan onafhankelijk worden voorbereid, als het verpakte product niet bij de hand is. Meng hiervoor een glas warmgekookt water 2/3 theelepel suiker en dezelfde hoeveelheid zout. Als de ontlasting bloederig is, is er hoge koorts, hevige pijn in de onderbuik - u moet medische hulp zoeken.

"Regidron" geneest de infectie niet - het normaliseert alleen de zuur-base balans in het lichaam.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 2