Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Kayal voor de ogen – de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken

Decoratieve cosmetica is lang een tekort geweest. Vrouwen hoeven niet langer te jagen op geïmporteerde cosmetische producten, of tevreden te zijn met zoiets als een mascara voor wimpers "Leningrad".

Tool-functies

Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken

Vandaag in fashion heeft elke fashionista minstens één eyeliner, ook al is het niet de gewoonte om elke dag pijlen te tekenen. Producten voor decoratieve make-up worden voortdurend verbeterd en gediversifieerd, en geavanceerde middelen worden erin geïntroduceerd. Dus, de gebruikelijke potloden voor eyeliner geleidelijk "Transform" in markers, voeringen en kayala's. En de laatstgenoemden hebben recent een speciale populariteit gekregen.

Wat is Kayal voor de ogen? Dit is een zacht en vet contourpotlood, waarvan de klassieke samenstelling natuurlijke roet omvat, aangevuld met natuurlijke mineralen en antiseptica van plantaardige oorsprong.

Dit potlood wordt van oudsher door vrouwen gebruikt voor de binnenbekleding van de oogleden. Waarom hij? Als u een ander standaard potlood voor dit doel kunt gebruiken?

Inderdaad, om de binnenste oogleden langs de wimperlijn te tekenen, kunt u een standaard potlood gebruiken. Maar dit is al erg genoeg voor de gezondheid van het oog. Het gewone potlood bevat droog en stevig grafiet, dat niet alleen niet het gewenste patroon creëert, maar ook de conditie van de oogleden schaadt. In kayal, dezelfde vettige, zelfs olieachtige textuur, die geen schurende onzuiverheden bevat. Bovendien hij "Verborgen" in een plastic of metalen behuizing, die het binnendringen van deeltjes hout in de kleurmassa uitsluit, en als gevolg daarvan een trauma van gevoelige slijmvliezen.

Vooral opmerkelijk is het gebruik van witte kayala voor de ogen. Zoals je weet, kan het, als je het binnenste gedeelte van de oogleden in het zwart brengt, aanzienlijk verkleinen en de ogen verminderen. Witte of beige kajal doet precies het tegenovergestelde - hij is visueel "Ploegen" ogen, waardoor ze fantastisch groot en expressief zijn.

Waarom alleen maar Kayal?

Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken

Professionele make-upartiesten claimen dat kwaliteit kayal volledig kan vervangen
traditionele voering. En dat allemaal omdat hij een meer vloeiende, zachte en natuurlijke lijn geeft. Sommige deskundigen zeggen dat hij dat niet doet "Cuts" ogen en maakt ze niet smal, en het kan zelfs worden gebruikt met permanente make-up.

Waar komt dit universele cosmetische product vandaan? De eerste kayal verscheen in India, waar vrouwen altijd geprobeerd hebben hun visie op magnetisme en mysterieuze zeggingskracht te geven. Hetzelfde woord «Kajal» Het gaat diep in oude Indiase wortels, en in vertaling betekent "Oogcontour".

Maar het bleek dat de Indianen dit potlood niet alleen als decoratief hulpmiddel gebruikten.

Men geloofde dat het wonderbaarlijke helende eigenschappen heeft vanwege de natuurlijke plantensamenstelling, gevuld met vitamines, mineralen en sporenelementen. Zo kan een echte kajal op betrouwbare wijze het slijmvlies van het oog beschermen tegen verschillende infecties en ontstekingen. Het valt te betwijfelen of moderne industriële potloden genezende effecten hebben, maar het lijdt geen twijfel dat ze de ogen niet echt schaden.

Het gebruik van kayal-potlood voor ogen is ook belangrijk omdat het een uitstekende zachte textuur heeft die netjes op het ooglid ligt, zonder het te traumatiseren of te irriteren. U merkt echter niet dat wanneer u de binnenkant van het ooglid schildert met een gewoon hard potlood, u op de een of andere manier de integriteit ervan schendt. Op het oppervlak zijn er microscheuren, die weliswaar onzichtbaar voor het oog, maar leiden tot actieve veroudering van de huid van de oogleden. Dat is nog erger, als in deze kleinste krassen stof en pathogene micro-organismen doordringen.

Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken

Tegenwoordig worden kayala's voor de ogen voornamelijk gemaakt van Nederlands roet, op basis van berkenschors en hars. Grondstoffen worden verbrand door een specifieke technologie en krijgen een materiaal voor het maken van potloden.

Natuurlijk wordt deze methode alleen gebruikt voor het produceren van grafiet, hars en zwarte tinten.

De op deze manier verkregen kleurstof ligt zacht op de ogen en is uitzonderlijk resistent, rolt niet in onaantrekkelijke klonten en verspreidt zich niet van de geringste windvlaag.

Naast donkere potloden zijn er andere kayala's - mat wit, parel (met lichte parelmoer), terracotta, blauw, violet, koffie, huid, beige, olijf en anderen. Wat een schaduw om te gebruiken - u beslist natuurlijk.

Er zijn ook lip-cutters die in staat zijn om hun vorm en volume visueel te vergroten en om lipstick te fixeren, die als een uitstekende standbasis fungeert.

Hoe correct gebruik van kayal?

Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken

Het blijkt dat elke tint van de contour-eyeliner zekere draagt
-functie. Met behulp van een bepaalde kleur is het zeer voordelig "Beat" vorm en incisie van de ogen, nivellering van tekortkomingen en de nadruk op deugden. Dus, bij verlangen en de zekere ijver, is het mogelijk om de asymmetrie van ogen te corrigeren, om ze meer volume en expressiviteit te geven, om noodzakelijke expressiviteit te geven.

Te ronde ogen kunnen worden benaderd tot amandelvormig, te klein - om te openen en groter en te groot te maken - om iets smaller te worden.

Hoe correct gebruik van kayalom voor ogen? In dit geval hebt u geen speciale vaardigheden en vaardigheden nodig.

Maar u moet de juiste nauwkeurigheid en matiging hebben bij het toepassen van decoratieve cosmetica. Omdat dit product op zich al vet genoeg is, zou het dat niet moeten zijn "Te veel". Probeer het niet te overdrijven, zodat je uiteindelijke make-up niet vulgair begint te lijken en teveel contrasteert voor anderen.

We gebruiken het "delicate" potlood correct:

Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruiken
 • Als je grote ogen hebt met een bruine iris, zal een zwarte kayal een echte vondst voor je zijn. Als je het toepast op het binnenste deel van de eeuw, kun je de diepte, breedte en lengte van de ogen aanpassen. In dit geval zullen de lijnen er glad en natuurlijk uitzien, die zich alleen maar kunnen verheugen;
 • Als je ogen smal of klein genoeg zijn, kun je beter een witte, beige of stevige kayal gebruiken om ze uit te vouwen en "Fling open" kijken;
 • Als u besluit een blauwe, terracotta of olijfkleurige tint van het potlood te kiezen, zal de analyse van uw eigen kleurweergave optimaal zijn. Om te beginnen "Probeer maar eens" voor zijn oogleden een bepaalde schaduw, om uiteindelijk te beslissen over de keuze;
 • Je kunt ook de cayal-lijnen langs de buitenste delen van de eeuw tekenen. Maar in dit geval moet je extreem voorzichtig zijn, want "Pencil" het product is vrij groot en breed, wat betekent dat een dunne pijl a-la naturel nauwelijks zal worden verkregen;
 • Met behulp van dit potlood kun je een smokey-ayz-kwaliteit maken. Om dit te doen, genoeg
  Breng een dikke lijn aan op het bovenste ooglid en beschaduw het vervolgens met de juiste borstel. Van bovenaf is het nodig om brokkelige of geperste schaduwen te plaatsen om het ontvangen resultaat te fixeren en te voorkomen dat er in een plooi van een eeuw wordt gerold;
 • Wanneer u make-up op de ogen aanbrengt, kunt u kayal als basis gebruiken. Strikt genomen doen recent alle professionele make-up artiesten dat ze geleidelijk de synthetische primers willen verlaten. Ze noemen deze methode "Substraat". Voor dit doel wordt alleen een wit of vleesproduct gebruikt (ongeacht welke kleuren de boventoon voeren in de definitieve, voltooide make-up). Breng een dikke lijn witte cayal aan op het bovenste beweegbare ooglid en zorg voor een grondige schaduw van het potlood. Breng nu oogschaduw aan met een droge of vochtige techniek. Je zult ervan overtuigd zijn dat de schaduwen ongelofelijk sappige, heldere en expressieve tinten krijgen, en de make-up zelf lijkt veel meer kwalitatief dan zonder "Substraat";
 • Kayal voor de ogen - de belangrijkste regels voor het kiezen en gebruikenHet is niet nodig om zwarte kajal te gebruiken voor diegenen die roodheid in de oogeiwitten hebben of aanwezig zijn
  barsten van bloedvaten. Het trekt alleen maar ongewenste aandacht naar het defect en maakt het uiterlijk nog vermoeider en huilerig;
 • Kayal als voering moet alleen worden aangebracht als de hoofdmake-up klaar is (dwz de schaduwen worden op de oogleden aangebracht en op de juiste manier gearceerd). En pas daarna kun je verder gaan met het kleuren van de wimpers. De lijnen van Kayal zullen zeer gunstig zijn om te combineren met valse wimpers. Je kijk krijgt zo een oosterse sprookjesachtige charme en mysterie, en de make-up zelf zal hiervoor een uitstekende oplossing zijn "Kom uit".

Je kunt kayal en op de gebruikelijke basis onder de schaduwen gebruiken - zodat de lijnen nog stabieler en helderder worden.

Ga je kayal kopen? Geef alleen de voorkeur aan bewezen merken. Het beste is om de voorkeur te geven aan merken van professionele en semi-professionele cosmetica. Wees onweerstaanbaar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 85 = 90