Kayal voor de ogen: hoe kiezen en gebruiken | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Kayal voor de ogen: hoe kiezen en gebruiken

Het is niet voor niets dat er een mening is dat "de ogen de spiegel van de ziel zijn". Denk aan hen, kijk ernaar, je kunt veel over een persoon begrijpen, over zijn karakter en kwaliteiten. Elke blik kan op verschillende manieren worden beschreven, en de ogen van vrouwen zijn over het algemeen een apart verhaal, dat zijn eigen bijzonderheden en raadsels heeft.

Nu is de industrie van cosmetische producten goed ontwikkeld. elk "Medewerkers" om de schoonheid van het oog genoeg te benadrukken voor elke gelegenheid: een vloeibare voering, een harde en zachte eyeliner, schaduwen en dit alles verbaast een verscheidenheid aan kleuren en tinten.

Maar toch, in onze tijd is een nieuw oogpotlood een speciale aandacht geworden - het is Kayal.

Wat is de kajal voor de ogen?

Kayal voor de ogen: hoe kiezen en gebruiken

Wat is de eigenaardigheid van Kayal, of, zoals het nog steeds wordt genoemd, "Kayal", van een gewoon potlood voor eyeliner?

Het belangrijkste is de textuur - het is veel zachter en vaak vettig, omdat droog en hard grafiet gevaarlijk is voor het dunne slijmvlies dat het binnenste ooglid bedekt.

Dan is er op Kayal geen standaard "Hull" gemaakt van hout. Het is meestal verborgen in een schaal van metaal of plastic. Dit komt door het feit dat de deeltjes van de boom, die in de ogen komen, gemakkelijk irritatie of ontsteking kunnen veroorzaken en met andere materialen doen zich dergelijke problemen niet voor.


Zelfs professionele make-upartiesten stoppen in toenemende mate de keuze ten gunste van een dergelijke cosmetica en vervangen ze door conventionele voeringen en voeringen, omdat u hierdoor de meest natuurlijke kleur krijgt die de visuele grootte van de ogen niet vermindert. En zelfs degenen die zichzelf gewoonlijk permanent make-up maken, in een dagelijkse of feestelijke versie, is het duidelijk nuttig.

Kenmerken van potlood cueal

Professionele Makepeakers zorgen ervoor dat kwaliteit Kayal bijna volledig kan "Om te overleven" traditionele voeringen en voeringen. En dit komt omdat het meer vloeiende, zachte en natuurlijke lijnen geeft. Sommige visagisten weten zeker dat hij dat niet doet "Verdeelt" oog en maakt het niet smal, ze kunnen worden geverfd, zelfs als er permanente make-up is.

Hoe en waar verscheen dit wonderproduct?

De eerste kayal is ontstaan ​​in India, waar de mooie seks altijd probeerde zijn blik van magie en mysterieuze aantrekkingskracht te geven. Een woord «Kajal» heeft een oude Indiase oorsprong, en in vertaalmiddelen "Oogcontour".

Toen dachten ze dat er wonderbaarlijke medicinale kwaliteiten in zaten dankzij een uitzonderlijk natuurlijke plantaardige productie gevuld met nuttige vitaminen en mineralen. Aldus kan een authentieke kajal het slijmvlies beschermen tegen verschillende infecties en roodheid. Niet het feit dat het moderne potlood helende eigenschappen heeft, maar het feit dat het de ogen niet precies beschadigt, staat buiten twijfel.

Tegenwoordig wordt een dergelijke bereiding gemaakt in de meeste Nederlandse roet, die is gebaseerd op berkenschors en hars. De grondstof wordt verbrand door speciale apparatuur en als resultaat wordt het materiaal verkregen voor de productie van de felbegeerde buis. Natuurlijk wordt deze methode alleen gebruikt bij het ontvangen van blauwoog kajals.

Kayal voor de ogen: hoe kiezen en gebruiken

De aldus gevormde verf ligt zachtjes op de ogen en wordt extreem stabiel gehouden, rolt niet naar beneden en verspreidt zich niet van de minste schade. Naast het donkere potlood zijn er nog vele andere kayala's - mat wit, parel (met parelmoer), terracotta, blauw, paars, koffie, vlees, lichtbeige, olijf en anderen.

Welke schaduw van kajal je moet kiezen - het is natuurlijk aan jou.

Ze kwamen met lipmanchetten die hun vorm en volume gemakkelijk visueel kunnen maken, en ook stevig de lipstick fixeren, die als een stabiele basis fungeert.

Hoe kayal potlood te gebruiken voor de ogen

Het is geen geheim dat elke tint contour eyeliner een specifieke functie heeft. Met behulp van verschillende kleuren is het zeer voordelig om de vorm of snit van de ogen te benadrukken, defecten te verbergen en deugden te benadrukken. Dus, in de aanwezigheid van fantasie en een bepaalde vaardigheid, kun je de asymmetrie van de ogen berekenen, ze veel volumineuzer en expressiever maken.

gebruik kayalom is nodig in verschillende technieken, afhankelijk van het doel:

Kayal voor de ogen: hoe kiezen en gebruiken
  • Als u vrij grote bruine of donkere ogen heeft, is zwarte kayal een onmisbare tool voor u. Breng het aan in het ooglid, zodat u de diepte, lengte, breedte en snit van de ogen kunt veranderen. Tegelijkertijd zal de lijn soepel en natuurlijk verlopen, wat zo hardnekkig wordt bereikt;
  • Als uw ogen een beetje smal of te klein zijn, kunt u beter de tinten van een kaars met een wit oog gebruiken. Bijvoorbeeld beige of vleeskleur om visueel uit te zetten en "Open" kijken;
  • Als u op zoek bent naar een blauwe kleur voor de ogen en hebt besloten om gewoon de blauwe tint van het potlood te kiezen, dan is het in het begin beter om uw eigen kleurweergave te analyseren. gewoon "Probeer maar eens" Voor blauwe ogen, verschillende tinten om zelfverzekerd de keuze te bepalen;
  • Je kunt ook kajalijnen tekenen in de buitenste delen van de eeuw. Maar in deze kwestie moet je extreem voorzichtig zijn, want "Pencil" groot genoeg en dik, wat betekent dat het onwaarschijnlijk is dat een dunne pijl zal worden getrokken;
  • Met behulp van dit potlood kun je een kwaliteit en elegante smokey-ayz tekenen. Om dit te doen, brengt u een dikke lijn langs het bovenste ooglid aan en zorgt u vervolgens voor een zachte schaduw met de juiste borstel. Breng vanaf de bovenkant kruimelige of compacte schaduwen aan om het resulterende resultaat te fixeren en vouwen in het ooglid te voorkomen;
  • Wanneer u make-up op uw ogen doet, kunt u de kajal als basis instellen. Om de waarheid te vertellen, en alle professionele stylisten doen, die geleidelijk primers van synthetische materialen weigeren. Ze noemden deze methode "Substraat". Neem voor dergelijke doeleinden alleen witte of effen tinten (en ongeacht welke kleuren er in de definitieve versie zijn, voltooide make-up). Breng een dikke witte lijn aan op de bovenkant van het rollende ooglid en zorg voor schaduw van het potlood. Breng nu oogschaduw aan met een droge of vochtige techniek. Je zult zien dat de schaduwen een ongelooflijk sappige, heldere en expressieve schaduw krijgen, en dat make-up veel meer kwalitatief en professioneel lijkt dan zonder een "substraat";
  • Gebruik geen zwarte cayal voor degenen die roodheid hebben aan de oogproteïnen of er zijn sosudiki die uiteenspatten. Dit zal alleen de aandacht vestigen op het defect, en het uiterlijk nog zwaarder en vermoeider maken;
  • Kayal in de vorm van een voering kan alleen worden toegepast als het grootste deel van de make-up klaar is (dwz de tinten zijn geverfd en voldoende in de schaduw). En alleen dan kun je verder gaan om je wimpers te verven. De lijn van kajal zal zeer voordelig zijn om te kijken met de bovenkant dikke dikke wimpers. De look krijgt dan een oosterse sprookjeschique en mysterie, en met name make-up is de beste oplossing voor een feestelijk imago.

Kies bij voorkeur voor geteste merken bij het kiezen van een kayala. Wees onweerstaanbaar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 82 = 83