Klis olie: we maken wenkbrauwen mooi! | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Klis olie: we maken wenkbrauwen mooi!

Communicerend met een persoon, eerst kijken we naar zijn gezicht, inclusief zijn wenkbrauwen. Dit deel van het gezicht kan elke verschijning ten goede verbeteren of het geheel bederven.

Klis olie: we maken wenkbrauwen mooi!

Naast de niet-succesvolle vorm van de wenkbrauwen, die correctie vereisen, lichte wenkbrauwen, die moeten worden geverfd, klagen veel meisjes dat ze zeldzame wenkbrauwen hebben.

Onder de beschikbare, en vooral effectieve middelen om dit veel voorkomende probleem op te lossen, heeft de klisolie voor wenkbrauwen zichzelf bewezen. De vrouwen die het testten beweren dat het toepassen van klit olie regelmatig voor wenkbrauwen, het is mogelijk om de woekering van wenkbrauwen te versterken en de groei van nieuwe te stimuleren.

Wat maakt klis olie

Het is de moeite waard om de natuurlijkheid te noteren, en daarmee de onschadelijkheid van klisolie. Het kan het menselijk lichaam niet schaden, omdat het een natuurlijk bioactief product is. Het bevat inuline, essentiële oliën, bèta-caroteen, bioflavonoïden, vitamine C, E, silicium, zink, selenium en vele andere sporenelementen.

Vanwege de palmitine- en stearine vetzuren die erin zitten, zullen de wenkbrauwen niet meer uitvallen, elastisch en glanzend worden. Daarom zeggen toonaangevende cosmetologen dat het regelmatige gebruik van klisolie helpt bij het verlies van wenkbrauwen, en bijdraagt ​​aan de versnelling van hun groei.

Antioxiderende en regeneratieve eigenschappen van klisolie maken het een wondermiddel, het resultaat daarvan is zichtbaar in een week.
In tegenstelling tot veel dure, geadverteerde medicijnen, die vaak hormonen bevatten, brengt het middel uit klis geen tijdelijk, maar langdurig en langdurig effect.

Manieren om klisolie te gebruiken voor wenkbrauwgroei

Om haarbollen te versterken en te stimuleren, is het erg belangrijk om klitolie dagelijks op wenkbrauwen toe te passen. Het is het beste om hiervoor een zachte borstel te gebruiken, masserende bewegingen toe te passen, in dit geval, door het toe te passen, stimuleer je tegelijkertijd de bloedsomloop, wat erg goed is voor het versterken van de haarbol.

Voor het beste effect, raden we aan dat u een beetje olieachtige substantie voor gebruik in een waterbad voorverwarmt. Het is voldoende om de vloeistof in een theelepel te gieten en deze boven de stoom van een kokende ketel of een andere container te houden.

Breng de remedie aan, meerdere keren eenvoudig om wenkbrauwen in de richting en tegen de haargroeirichting in te borstelen. Zijn overschot, indien aanwezig, veegt voorzichtig af met een katoenen schijf. Het is het gemakkelijkst om deze medische procedure uit te voeren voordat u gaat slapen en de oplossing voor de nacht laat. In de ochtend is het niet nodig om het product af te wassen, het is voldoende om het te wassen, zoals u gewoonlijk doet.

Over een paar dagen zult u de eerste resultaten opmerken - de jeuk en afschilfering zullen verdwijnen en een maand later wordt u de eigenaar van lange, donzige, gezonde, goed verzorgde wenkbrauwen.

Welke klisolie kan worden gebruikt om de wenkbrauwen te versterken?

Tegen een zeer betaalbare prijs in pure vorm, noodzakelijkerwijs in een fles donker glas, wordt distelolie verkocht in eender welke, niet noodzakelijkerwijs homeopathische, apotheek. Naar de cosmetica-afdeling van de winkel gaan, in de schappen vind je het in een kleurrijker verpakking, meestal voegen fabrikanten daar extra oliën (bijvoorbeeld castor) en kruidenextracten aan toe.

Let bij het kopen van een product op de productiedatum en de vervaldatum. Als het product meer dan twee jaar oud is, is het de moeite waard om een ​​nieuw product te zoeken. De oude olie zal immers niet uw wenkbrauwen ten goede komen, maar tot huidirritatie leiden.

Recepten op basis van klisolie

Klis olie: we maken wenkbrauwen mooi!

Natuurlijk, om de groei van wenkbrauwen te stimuleren, kun je pure klisolie gebruiken, en je kunt er verschillende producten op baseren, die het positieve effect versterken. De hoofdregel van dergelijke cocktails is dat ze vers (alleen gekookt) moeten zijn, dat ze niet gemaakt kunnen worden voor toekomstig gebruik en opgeslagen in de koelkast.

Hier zijn een paar bewezen recepten:

  • Je kunt vitamine A aan de klis olie toevoegen door het in een apotheek te kopen of "krijgen"Van geïmproviseerde producten, bijvoorbeeld wortels. Rasp een klein stukje groente op een rasp en pers het sap eruit. Na vermenging met het hoofdbestanddeel in gelijke verhoudingen;
  • Als optie, vooral voor stijve en uitstekende haren, suggereren schoonheidsspecialisten het mengen van de klis en olijfolie. Vervolgens moet u een klein wattenstaafje in de resulterende vloeistof onderdompelen, comfortabel op de bank zitten en het gedurende maximaal 10 minuten op uw wenkbrauwen leggen. In dit recept kan de olijfvoet worden vervangen door perzik of duindoorn;
  • Als je merkt dat je wenkbrauwen minder vaak voorkomen, moet je de gelijke delen klit, castor en amandelolie mengen en met een penseel aanbrengen zoals we hierboven hebben verteld.
    Deze tool is ook geschikt voor het versterken van wimpers, maar het is noodzakelijk om een ​​olieachtig mengsel heel voorzichtig op te brengen, zonder in de ogen te komen en noodzakelijkerwijs 2 uur voor het slapen gaan. Als je het middel aanbrengt voordat je naar bed gaat, zal het medicijn geen tijd hebben om te absorberen, en 's morgens word je wakker met rode, geïrriteerde, waterige ogen;
  • Om de groei van wenkbrauwen te stimuleren, meng je 3 druppels klisolie met 3 druppels rum (je kunt cognac). Alleen bij het aanbrengen, wees heel voorzichtig, als je in de ogen komt, het mengsel waarin alcohol aanwezig is, bakt zeer.

Burdock wenkbrauwolie

Als het belangrijk voor je is om een ​​middel te maken voor wenkbrauwen om jezelf te klemmen, dan is het niet zo moeilijk.

Om dit te doen, hebt u nodig:

  • Olijf- of zonnebloemolie (voor de basis) - 100 gram;
  • De gemalen wortel van een grote klis (klis) is 40 gram.
Klis olie: we maken wenkbrauwen mooi!

Het is noodzakelijk om olijfolie of zonnebloemolie te mengen met een voorzichtig geplette wortel van een grote klis en gedurende tien dagen in een gesloten bak op een donkere plaats te staan. Het is noodzakelijk om het mengsel in een pan te gieten en 15 minuten op laag vuur te koken. Als het afkoelt, moet je het oprekken!

Het is de moeite waard hieraan toe te voegen dat het zeer zeldzaam is, maar er zijn gevallen van individuele intolerantie voor klisolie. Daarom moet u het product testen voordat u het op de wenkbrauwen aanbrengt, bijvoorbeeld op de arm.

Dat zijn alle kneepjes van gebruik en koken! Als u uw ogen wilt versieren - wenkbrauwen en wimpers, er gezond uitzien, handolie bij de hand hebben!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 50 = 55