Lamineren van nagels: methoden, materialen en gebruikte middelen, efficiëntie | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Lamineren van nagels: methoden, materialen en gebruikte middelen, efficiëntie

De schoonheid van de handen is een teken dat een vrouw voor zichzelf zorgt, en een belangrijke rol hierin wordt gespeeld door spijkers. Helaas laat hun uiterlijk vaak te wensen over. De schuld kan zijn slechte ecologie, het gebruik van ondermaatse vernissen, gebrek aan vitamines, het gebruik van agressieve chemicaliën in het dagelijks leven en vele andere factoren.

Ze dragen allemaal bij aan het feit dat de nagels beginnen te scheiden, dun en saai worden. Elimineer deze onplezierige verschijnselen om het lamineren van nagels mogelijk te maken, geproduceerd met gebruik van verschillende middelen. Deze procedure is absoluut pijnloos en kan worden uitgevoerd, niet alleen in de omstandigheden van de salon, maar ook onafhankelijk.

Wat is het?

Deze procedure is herstellend. Het maakt het niet alleen mogelijk om de tekortkomingen van spijkerplaten die zijn beschadigd als gevolg van de hierboven genoemde factoren te verbergen.

Lamineren van nagels: methoden, materialen en gebruikte middelen, efficiëntie

Stratificatie en verzwakking hiervan is een gevolg van uitdroging en verlies van lipiden. Wanneer ze worden gelamineerd, worden de platen op een zodanige manier gecoat dat het gebruikte materiaal alle verdiepingen en vervormde gebieden vult. Het vervult niet alleen een cosmetische functie, verbergt defecten en maakt nagelplaten esthetisch, maar voedt ze, waardoor integriteit en gezondheid terugkeren.

Bovendien wordt het hierdoor mogelijk om de nagels te versterken, krijgen ze kracht voor natuurlijk herstel en wordt de substantie die lange tijd wordt gebruikt niet van hun oppervlak afgewreven. De plaat, bedekt met een speciale samenstelling, wordt glad en gelijkmatig beschermd tegen externe factoren.

Een dergelijk resultaat kan worden bereikt na de eerste lamineersessie.

Dit evenement is veelomvattend en wordt in twee fasen uitgevoerd:

 • Voorbereidende. Het omvat het verwerken van de plaat met verschillende soorten serums, massage, het verwijderen van verontreinigingen van het oppervlak en nagelriemen. Dankzij serums wordt de bloedcirculatie in het behandelde gebied gestimuleerd. Bovendien produceren ze ontstekingsremmende en antiseptische effecten. Deze procedure kan thuis alleen worden uitgevoerd, maar het is beter om de uitvoering van deze manipulaties toe te vertrouwen aan een specialist die de juiste stoffen op de juiste manier selecteert;
 • De laatste. In de voorbereidende fase aangebrachte serums voeden de platen, maar in de laatste fase worden ze behandeld met oliën die fruitzuren bevatten die dezelfde functie vervullen. Daarna pasten zij de serum-lak, die wordt gekozen individueel op een lijn met wat er moet worden gericht aan de gezondheid en de esthetiek van de platen te herstellen.

Biogel-coating

Dit materiaal is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het hoofdbestanddeel is de toonhoogte van een tixic-boom, rijk aan mineralen, eiwitten.

Het heeft ook andere voordelen:

Lamineren van nagels: methoden, materialen en gebruikte middelen, efficiëntie
 • Bij het bedekken van de nagels met biogel veroorzaken ze geen schade, alleen goede nagels "Adem" en hersteld;
 • Het veroorzaakt bijna nooit een allergische reactie;
 • Eenvoudige plaatsing ligt in het feit dat het niet alleen als een geneesmiddel, maar ook als een conventionele gel-bekleding, die is bekleed met nagel platen. Met de tool kun je een manicure doen in elke stijl (klassiek, jas, gradiënt, "Rainbow" enzovoort);
 • In tegenstelling tot een gewone gel is de biogel na verloop van tijd niet bedekt met barsten, barst hij niet en duurt deze ongeveer 3 weken.

Wanneer het tijd is om de coating te verwijderen, kan deze niet worden gesneden. Een speciale agent wordt op de substantie aangebracht, die het eenvoudig oplost. In sommige gevallen wordt een nieuwe laag toegevoegd aan de reeds bestaande biogel, wanneer de nagels groeien.

De procedure voor het aanbrengen van de substantie kan thuis worden uitgevoerd, omdat deze zich zelf kan nivelleren. Hierdoor wordt de laag zonder enige vorm van inspanning bevestigd. Houd er rekening mee dat een UV-lamp nodig is voor het evenement, omdat de substantie onder andere omstandigheden niet uithardt.

Bouwen met behulp van biogel is niet gedaan, omdat de coating zacht is. Vanuit het oogpunt van het feit dat het wordt gebruikt als een medisch hulpmiddel waarmee nagels kunnen ademen, kan dit ook worden toegeschreven aan zijn voordelen.

Zelfcoating met biogel

Voor het onafhankelijk uitvoeren van de procedure, naast het hoofdmateriaal en een speciale lamp, zijn andere middelen nodig.

namelijk:

Lamineren van nagels: methoden, materialen en gebruikte middelen, efficiëntie
 • Ontvettingsmiddel;
 • Basislaag aangebracht vóór biogel-coating;
 • Hulpmiddelen voor manicure;
 • Afwerkgel;
 • De remedie tegen nagels wrijven aan het einde van de procedure;
 • Penselen bedoeld voor het aanbrengen van een substantie.

Het is ook noodzakelijk om in het arsenaal een middel te hebben om biogel te verwijderen. Om biogel thuis laminaatnagels te maken, moet je je nagels voorbereiden. We doen de gebruikelijke manicure (we vijlen, we verwijderen de cuticula en de verhoornde huiddeeltjes).

Door polijsten, polijst de spijkerplaten. Ontvetten ze dan - met behulp van een katoenen schijf passen we een speciaal gereedschap toe. Bedek de nagels met een basislaag met een borstel en droog ze gedurende 2 minuten in de lamp.

Breng nu de hoofdlaag aan en droog opnieuw gedurende 2 minuten in de lamp. We bedekken het met de laatste substantie, we drogen het zo veel. Daarna blijft er een lijmlaag achter die verwijderd moet worden door middel van een speciale vloeistof en een katoenen schijf.

Gebruik een speciale vloeistof om de coating te verwijderen. Breng het op de watten, van toepassing op de nagel plaat stof 10 minuten zacht, dus het kan gemakkelijk worden verwijderd om manicure schouderblad.

ontharing

Deze techniek is ook behoorlijk populair. De methode om nagels met was te bedekken wordt ook Japanse manicure genoemd. Dankzij het worden dezelfde taken als bij het toepassen van biogel uitgevoerd.

De samenstelling van de gebruikte stof omvat:

 • bijenwas;
 • poeder;
 • Pareldeeltjes.
Lamineren van nagels: methoden, materialen en gebruikte middelen, efficiëntie

Om de platen met behulp van deze techniek te herstellen, kunt u contact opnemen met de salon, maar het is niet een goedkope activiteit, dus het is best om de samenstelling en de procedure om thuis te doen, dat is absoluut niet moeilijk te kopen.

Doe eerst de gebruikelijke manicure en was daarna je handen. Breng een beetje pasta aan op de spons en daarmee op de spijkerplaten. Vervolgens moet de was in het oppervlak worden gewreven, waarbij zowel dwars- als longitudinale bewegingen worden gemaakt.

Deze manipulaties dragen bij aan de vorming van een dunne, maar sterke film die de spijkerplaten beschermt. Het maakt de scheuren strakker, laat de nagels glanzen, maakt het oppervlak glad en glad. In de regel vereist de Japanse manicure niet het gebruik van conventionele vernis, maar als u dat wilt, kunt u het gebruiken - het doet geen pijn. Zelfs na verwijdering met een speciale vloeistof, zal de coating niet worden beschadigd.

Herhaal vervolgens de sessies ongeveer 1 keer / maand.

De nagels correct verzorgen, niet-traumatische middelen gebruiken, maar die een therapeutisch effect hebben, bijvoorbeeld biogel en was.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 6 = 15