Schoonheid en gezondheid

Make-up voor uitpuilende ogen als een manier om ze minder expressief te maken

Over het amandelvormige deel van de ogen, waar je veilig kunt experimenteren met verschillende soorten make-up, helaas, sommige hoeven alleen maar te dromen. Eigenaars van de ronde bolle ogen hebben om te gaan naar de truc om het gebruik van mascara, voering en schaduw juiste kleur visuele verbetering van uw ogen en maken ze niet zo groot als ze werkelijk zijn.

Make-up voor bolle ogen wordt geassocieerd met sommige kenmerken, zoals hieronder zal worden besproken.

Algemene aanbevelingen en tips

Make-up voor uitpuilende ogen als een manier om ze minder expressief te maken

Ik moet zeggen dat de keuze van make-up is niet alleen de vorm van de ogen, maar hun kleur, huidskleur vrouwen haar leeftijd, tijdstip van de dag, evenals de stijl van de kleding en het kleurenschema. Daarom kunnen make-upartiesten alleen algemene aanbevelingen doen met betrekking tot oogmake-up en alle andere nuances die een vrouw nodig heeft om zelfstandig uit te werken. Ze experimenteert met kleuren en kan eindelijk haar universele kleur vinden en deze constant gebruiken.

De schoonheid van de grote ogen is dat ze niet vergroot hoeven te worden, maar alleen prachtig om te framen en zo weinig diepte te geven. En dit betekent dat het alleen toegestaan ​​is om de dunste, vloeiende lijnen langs de contour aan te brengen. Voor deze doeleinden, geschikte vloeibare eyeliner of een zacht, goed gescherpt potlood.

Prorisovyvaya loop van de binnenste hoek van het oog naar buiten, naar het effect, waarbij de ogen groter nog meer, wat betekent dat je nodig hebt om te schilderen niet buiten de zweep, en de interne voorkomen. Dit is voor het onderste ooglid en vanaf de bovenkant is het beter om langs de tussenruimte te bewegen, daarom is een vloeibare voering niet geschikt voor dit doel - alleen een potlood.

Het is echter niet toegestaan ​​om het onderste ooglid met een potlood te schilderen. Deze methode voor het aanbrengen van make-up is alleen geschikt voor jonge meisjes: vrouwen na 40-ka van deze methode is beter te weigeren. Geef uw ogen een diepte hulp tint donkerder tinten, maar het belangrijkste is hier niet te overdrijven, anders wordt het meisje met een volledig zwarte schaduwen in het overdag gemakkelijk verward met een vertegenwoordiger van een subcultuur.

Overdag make-up moet worden uitgevoerd met behulp van tinten van beige en grijze tinten. Als u naar een feestje gaat, kunt u het zich veroorloven om donkergrijze, bruine, paarse en zwarte tonen te gebruiken.

Spreken van make-up voor de grote uitpuilende ogen, moet ik zeggen dat, hanteren tinten van een kleur met de iris, kun je visueel maken ze meer saai dan het eigenlijk is. Hoewel dit voor alle vormen zonder uitzondering geldt.

Om dit te voorkomen, moet je zorgvuldig kiezen van de schaduw van de schaduw, in overeenstemming met hun eigen kleur van de ogen, en daarom moet je om te werken aan het contrast, het oppakken van voor groene ogen alle tinten van bruin, koper, pruim en roze.

Bezitters van bruine ogen om zich te concentreren op blauwe, turquoise en lavendelkleuren. Blauw-eyed eerlijke seks kan vrijwel elke andere dan blauwe kleuren gebruiken, maar ze werken het beste grijs, parel, pruim, perzik en roze kleur.

Werk met oogmake-up

Hier zijn enkele geheimen, waarmee u het gewenste resultaat kunt bereiken:

Make-up voor uitpuilende ogen als een manier om ze minder expressief te maken
  • het maken van make-up voor ronde, licht convexe ogen, het is noodzakelijk om te proberen om de ogen uit te breiden en iets naar boven op te heffen, en deze taak is gemakkelijk te hanteren door de leidingen. Het is niet verboden om de omtrek iets uit te breiden naar de buitenste hoek, omdat hierdoor de ogen visueel smaller kunnen worden, wat precies in dit geval nodig is. Dag make-up doen, kan het einde van de pijl worden overschaduwd met een borstel. Verander het in de avond is gemakkelijk - teken opnieuw een duidelijke lijn opnieuw met een piping of potlood;
  • Werkwijze alle beweegbare gedeelte van het bovenste ooglid koele tint grijs, bruin of beige, breng dan een donkere kleur op het uitstekende deel oogleden en beplanting het opzij en naar boven in de richting van de wenkbrauwen;
  • als de uitpuilende ogen, en ook ver uit elkaar, vervolgens visueel smalle ruimte tussen hen zal helpen de donkere schaduw van een kleur afgezet op de binnenste hoek van het oog en goed bevederd.

Nuances van cosmetica

Dat wil zeggen, in een ideale vrouw moet een make-up worden gemaakt, waarin de middentintige tint van de binnenhoek van het oog verandert in een donkerdere en meer verzadigde toon dichter bij de buitenste hoek. Met deze vorm van de ogen moeten parelmoeren worden vermeden, omdat ze het gehele diepte-effect teniet doen, waardoor onnodige aandacht voor de ogen wordt getrokken.

Make-up voor uitpuilende ogen als een manier om ze minder expressief te maken

Het is bekend dat volumineuze mascara in meerdere lagen wordt afgezet, visueel de ogen vergroot en het effect van openheid vergroot. Dit zou in ieder geval niet mogen worden toegestaan. Het is dus noodzakelijk om de meest gebruikelijke mascara te gebruiken en deze in één laag toe te passen. Het is toegestaan ​​om de wimpers aan de buitenste rand te verven om de ogen visueel nog meer uit te strekken.

Donkere meisjes worden aanbevolen om zwarte mascara te gebruiken, lichtbruin - bruin. Welnu, maak de make-up van de eyeliner af. Van smalle, zwaar geplukte wenkbrauwen tot de eigenaar van een oog van een vergelijkbare vorm moet worden weggegooid, omdat je ze alleen nog meer kunt maken.

Nu in zwang is het natuurlijk, en daarom is het voldoende om ze lichtjes in een donker potlood te brengen voor één toon van een hint van haar. Wees niet bang voor de kansen die moderne cosmetica tegenwoordig bieden en neem het advies in dat professionele make-upartiesten geven.

Correct en subtiel uitgevoerde make-up maakt het mogelijk om bestaande tekortkomingen te verbergen en om voordelen te benadrukken. Bovendien moet de onberispelijke dame perfect zijn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 1