Mooie ogen - deze look met een speld | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Mooie ogen – deze look met een speld

Mooie ogen kunnen niet zijn als de wimpers zeldzaam en kort zijn. Vrouwen verlengen zichzelf kunstmatig: ze kleuren, bewegen en bouwen zich op. Als wordt opgemerkt dat wimpers zeldzaam zijn, wordt de oorzaak van de verandering in de meeste gevallen beschouwd als cosmetica van mindere kwaliteit en probeert u het probleem op te lossen door accessoires en cosmetica te vervangen. 

Maar de oorzaak van het verlies van de ciliaire serie is niet altijd geassocieerd met "verlaten"Achter hem. Anders zou er geen sprake van zijn waarom wimpers uitvallen bij kinderen en mannen. 

Afhankelijkheid van de kwaliteit van een haarbedekking op een gezondheidstoestand

Mooie ogen - deze look met een speld

Waarom vallen wimpers eruit? in het algemeen? Ze verwijzen - zoals wenkbrauwen - naar borstelig haar. Hun levensduur is niet langer dan 3 maanden. Dan moeten ze worden bijgewerkt - uitvallen en op hun plaats nieuw worden. Dit proces is bijna onmerkbaar en gaat de hele tijd door. 

Als na het vallen van het haar er op hun plaats gaten ontstaan, dan kan dit ernstige problemen in het lichaam betekenen, die een trofische verstoring van de haarzakjes veroorzaakten. 

Soms hebben deze problemen niet alleen te maken met de tricholoog - een arts die verantwoordelijk is voor de conditie van het haar, en zelfs een psychiater. Verlies van de wimpers in medische termen wordt madarose genoemd. 

Het is de moeite waard na te denken over de redenen waarom borstelig haar eruit kan vallen:

 • Meestal bij vrouwen wordt deze aandoening geassocieerd met cosmetica van slechte kwaliteit of onjuiste zorg. Dit gebeurt als de keuze van cosmetica niet zorgvuldig in overweging wordt genomen, of na het gebruik van cosmetica, ze niet worden afgewassen voordat ze naar bed gaan;
 • Erfelijke ziekten;
 • Hypothyreoïdie - een ziekte die de schildklier verstoort;
 • Chemotherapie, het nemen van bepaalde medicijnen;
 • Ziekten die verband houden met de gezichtsorganen: etterige gerst, blefaritis. Met lokale ontstekingsprocessen kunnen haarbollen aanzienlijk worden beschadigd en zullen de haren helemaal niet groeien;
 • Herpes eenvoudig of zoster. Na de exacerbatie, waarbij de takken van de nervus trigeminus betrokken waren, kunnen de wimpers uitvallen op de aangedane zijde;
 • Syfilis. Een van de symptomen van deze ziekte wordt het Pirkus-symptoom genoemd. Het lijkt ongelijke ciliaire series en haarverlies van de wenkbrauwen;
 • Mijt demodex. Hij legt zijn eieren in de haarzakjes, ze raken verstopt, de groei van wimpers en wenkbrauwen vertraagt. Tegelijkertijd breken bestaande haren af. 

Het is noodzakelijk om het gedrag van het kind nauwlettend in de gaten te houden, als het op de oogleden een gebrek aan haren heeft. Kinderneurosen gaan vaak gepaard met het verwijderen van wimpers. 

Toen ze erachter kwamen waarom de wimpers uit het kind begonnen te vallen, moeten ze een aanvraag indienen bij de kinderarts. Onafhankelijk kinderen neurosen niet genezen, alleen de arts kan bepalen de oorzaak die hen veroorzaakt. Het slaan op handen en het kind straffen voor een slechte gewoonte is geen optie. 

Als het verlies van wimpers wordt veroorzaakt door ontstekingsprocessen, zijn de medicijnen die worden voorgeschreven voor kinderen ook verschillend in componenten en dosering. Zelfmedicatie kan een prikkel zijn voor een verminderd gezichtsvermogen. 

De oorzaak van het verlies van wimpers hangt mogelijk samen met leeftijdgerelateerde veranderingen. Dit gebeurt natuurlijk al heel lang, maar tot een bepaalde leeftijd kunnen oogleden volledig haarloos worden. Haar en wenkbrauwen vallen ook uit. Dit fenomeen is meer waargenomen bij mannen. 

Hoe om te gaan met het probleem van verlies van de ciliaire serie

Mooie ogen - deze look met een speld

Als de reden waarom het haar en de wimpers eruit vielen, chronische organische of infectieziekten was, is haartransplantatie niet het enige middel van zorg.

De belangrijkste therapie is gericht op het verwijderen van pijnlijke symptomen, en daarna, voor het snel herstel van het uiterlijk, worden gevitaliseerde preparaten met vitamine A, E, C en Groep E en mineraalcomplexen voorgeschreven. 

Ontstekingsproces wordt snel verwijderd als aan therapeutische maatregelen fysiotherapeutische procedures worden toegevoegd:

 • ozon;
 • darsonvalization;
 • elektroforese;
 • magneet. 

Er worden ook massages gegeven, waarbij massagebewegingen worden gericht op de haargroeiontegratie. De procedure versnelt de bloedcirculatie, bevordert het zuurstofmetabolisme in de bovenste lagen van de huid, terwijl de haarzakjes worden versterkt. 

De oogleden worden gemasseerd, maar je moet dit heel voorzichtig doen, om je ogen niet te beschadigen. Masseur voor de oogleden veroorzaakt niet: doe zelfmassage strijkbewegingen. 

Als, bij het verhelderen van de omstandigheden, waarom wenkbrauwen en wimpers eruit vallen, vrouwen nog steeds begrijpen dat het een kwestie is van misbruik van cosmetica die niet aan de normen voldoet, dan begint de behandeling met de afschaffing van alle cosmetische procedures. 

Restauratie helpt bij het maskeren van het ooglidgebied, onafhankelijk bereid of gekochte, reeds geprepareerde, therapeutische balsems, voedzame oliën. Middelen van externe actie worden toegepast op de oogleden, totdat de ciliaire reeks wordt hersteld in het juiste volume. 

In de toekomst zal het altijd nodig zijn om wenkbrauwen en wimpers te behandelen met een speciale gel met vitamine C, caroteen en actieve ingrediënten die de haren beschermen tegen de effecten van chemicaliën, voordat cosmetica wordt aangebracht. 

Traditionele geneeskunde voor de behandeling van ciliaire follikels

U kunt de volgende volksrecepten adviseren voor de behandeling van wimpers:

 • Toepassing van oliën: castor, lijnzaad, duindoorn, klis. Dit moet voorzichtig gebeuren - de olie mag niet op het ooglidmucosa of de oogbol vallen;
 • Ciliated follikels liggen dieper dan de haarbollen van de wenkbrauwen en de hoofdhuid. Om de groei van wimpers na ontstekingsprocessen te stimuleren, is het onmogelijk om te doen zonder de middelen te gebruiken om de haargroei te versnellen. Helpt bij het volledig wegwerken van ontstekingen en stimuleert de functie van de follikelkompressen van medicinale kruiden: kamille, korenbloem, salie, draai, sap van peterselie. 

Er is een speciale gymnastiek voor het versterken van de wimpers. Het gezicht wordt ondergedompeld in een kom met een warme kruidenthee en 20 keer met je ogen knipperend. Turnen wordt uitgevoerd in 3-4 benaderingen. Pauzes zijn nodig om de lucht op te slaan. 

Operatieve interventie

Mooie ogen - deze look met een speld

Er zijn gevallen waarin het niet mogelijk is om verloren wimpers te herstellen. Dit gebeurt met alopecia, na traumatische effecten, na radiotherapie. Er zijn speciale operaties die betrekking hebben op de transplantatie van haren. Getransplanteerd niet alleen hun haarzakjes, maar gebruik het materiaal van de nabestaanden. 

Getransplanteerde wimpers vereisen speciale zorg, ze moeten worden gesneden, gevoed met olie, gedraaid. Maar het hoofddoel van de operatie - het behoud van het esthetische uiterlijk - wordt uitgevoerd. U hoeft uw ogen niet te verbergen in de winter en de zomer onder een zwarte bril. 

Om erachter te komen waarom wenkbrauwen en wimpers plotsklaps wegvallen, is het niet nodig vanuit het kantoor van de schoonheidsspecialiste en bij de referentie in het gebruikelijke ziekenhuis. Hun verlies kan worden geassocieerd met problemen die niet op cosmetische wijze worden opgelost.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 8