Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen? | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen?

Een paar jaar geleden stonden jonge meisjes in de rij om naar de schoonheidssalons te gaan om een ​​lange en dikke haardos te bouwen. Het lijkt erop dat alles is gemakkelijker eenvoudig - een beetje kapper "decimeert" je haar bij de wortels en hecht ze aan de kunstmatige speciale capsules. En hier ben je, na een paar uur, word je een echte schoonheid Rapunzel, ook al enige tijd geleden droeg de klassieke bob. Maar het is te mooi om waar te zijn, toch?

Hoe heeft het haar geflitst?

Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen?

Inderdaad, dergelijke onmiddellijke transformaties worden altijd gegeven voor een bepaalde prijs. En dus, toen het tijd was om de geaccentueerde lokken te verwijderen of aan te passen, waren de vrouwen met afschuw vervuld door wat er over was van hun natuurlijke krullen. Haar begon uit te vallen, werd zeldzaam en genadeloos in beslag genomen ...

En dat de meest trieste, opgehouden te groeien, en geen correctieprocedure meer tevreden dames. Daarom moest men na het verwijderen van de kapselopbouw alleen maar dromen van lang haar.

Al deze redenen verving de opbouw snel van de lijst met de meest populaire diensten van stylisten. Maar de dames hielden niettemin op te dromen van een magische transformatie.

En het was voor hen om natuurlijk haar te maken op clips (lokken, haarspelden). Valse strengen moeten aan hun eigen zijn bevestigd, die zich in de nek van het occipitale deel van het hoofd bevinden. Slechts een paar eenvoudige bewegingen, en je bent een gelukkige bezitter "Vlechten tot op de taille", en zonder schade aan hun eigen krullen en schade aan een nette uitstraling.

Deze revolutie in de beauty-industrie is een groot succes, en natuurlijke en kunstmatige haar op deze dag clips zijn actief gerealiseerd in professionele winkels en online winkels bekend. Als je hebt gedroomd om een ​​paar overhead krullen te kopen, maar je bent constant tegengehouden door een groot aantal mythes over hen, we zijn blij om ze te ontmaskeren voor u en zal u helpen kiezen voor een echt hoge kwaliteit, juiste product voor u moderne beauty-industrie.

Een herinnering voor degenen die in het stadium van keuze zijn

Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen?

Als je al hebt besloten om haar in clips te krijgen, moet je over veel dingen beslissen,
wat je zal helpen er meer uit te zien "Natural" wanneer je ze draagt. We raden u ten zeerste af om deze dingen in online catalogi te kopen. Het is een feit dat je de structuur of zelfs de schaduw van het gekozen product niet kunt evalueren.

En zoals u weet, veranderen zelfs textielmaterialen hun kleur op foto's, wat vaak teleurstelt dat vrouwen kleding kopen op internet.

Wat kunnen we zeggen over zo'n verantwoordelijk bedrijf als de keuze van vals haar op clips! Maar zelfs als je naar een behoorlijk niveau gaat "Live" winkel, je moet van tevoren een gids voor jezelf voorbereiden, op basis waarvan je de laatste, en vooral, juiste keuze maakt.

Dus, hoe kies je de juiste haarspelden en krullen op derden?

Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen?
 1. Bepaal de lengte. Het is wenselijk dat het niet te veel contrasteert met je natuurlijke krullen. Als u een langgerekt plein, niet nodig om een ​​streng lengte tot aan het middel of de billen te kopen - op het einde je geld uitgeven voor niets en gewoon niet van plan om ze te dragen. En in het slechtste geval, zelfs als u besluit om dit te doen, zult u er belachelijk en komisch uitzien in de ogen van de mensen om u heen. Bovendien is het de moeite waard om te overwegen dat de haarstukken en de bovenkrullen alleen profiteren van die natuurlijke haren die ten minste 8 cm lang zijn. Als we de lengte van de strengen met de gemiddelde groei meisjes (170 cm) te vergelijken, worden de parameters vastgesteld: onder de schouder - 40 cm, onder de borsten - 50cm, aan de taille - 60 cm, dij - 70cm Als uw huidige scheren uitgevoerd in het vakgebied cascade. voor scherpe overgangen en contrasten, moet men niet bang zijn;
 2. Bepaal het volume. Vrouwen die geen lengte willen toevoegen, kunnen heel goed zonder
  strengen in 60 g gewicht - ze zijn ontworpen om het volume te corrigeren en het haar de gewenste vorm te geven. Als u beide wilt, moet u op krullen van 100-120 g letten en mogen ze niet in één exemplaar worden genomen. Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met de natuurlijke dichtheid "Native" Haar. Als je een benijdenswaardig volume hebt, moet je alleen strengen nemen voor 150-180 g. Anders kunsthaar, uitkijken van onderen "Native", ziet er vloeibaar uit. Het is noodzakelijk om de parameters van kunstmatige strengen te vergelijken. Bijvoorbeeld, voor 40 cm is 120 g voldoende, maar als de lengte 75 cm is en de dichtheid hetzelfde is, d.w.z. 120 g - dit is niet genoeg, omdat meer gewicht alleen de lengte is, en niet het volume;
 3. Beslis over de kleur. Mee eens - er is niets erger dan het uiterlijk, waarin de natuurlijke schaduw in schril contrast staat met de kunstmatige! En als je denkt dat je de ideale kleur moet bepalen van een vals kapsel op je eigen haarwortels, dan vergis je je diep. "Samenvoegen" alleen de uiteinden van de krullen, dus focus alleen op hen en hun toon. En in dit geval zal de overgang volledig onmerkbaar en soepel zijn.
Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen?

Deze drie objectieve regels zullen u helpen echt materiaal van hoge kwaliteit en geschikt materiaal te krijgen. Maar we mogen subjectieve criteria niet vergeten. In dit geval hebben ze betrekking op het aantal te kopen strengen.

Het zou volledig moeten afhangen van het uiteindelijke effect dat je op je hoofd wilt zien. Om het gewenste aantal strengen te bepalen, moet u de formules voor de verhouding van lengte en dichtheid van de bovenliggende strengen niet vergeten. Aangezien het totale gewicht van 100 g 4 en 8 strengen kan zijn.


Als u al een keuze hebt gemaakt en er zelfs in bent geslaagd om een ​​bepaald materiaal te kopen, laten wij u graag zien hoe u het moet kleden en dragen.

Hoe de sporen netjes en correct te bevestigen?

Het hoofddoel dat moet worden nagestreefd bij het creëren van een harmonieus kapsel is camouflage van kunstmatige lokken en naderende natuurlijkheid. Niets mag een aandachtige blik werpen rond het geheim van uw prachtige stapel!

Hoe fixeer je haar op clips:

Natuurlijk en kunsthaar op clips: hoe kiezen en dragen?
 1. Kam je haar met een borstel, niet verward te brokken in hen (met speciale aandacht voor dit punt moet worden besteed aan de eigenaars van de poreuze structuur van de sluizen);
 2. Om te beginnen met het bevestigen van strengen is strikt noodzakelijk van het occipitale deel van het hoofd. Daarom is het noodzakelijk om het bovenste deel van het haar te scheiden en op de kruin vast te maken met een haarspeld, zodat het zich niet bemoeit met het proces van het vormen van het kapsel;
 3. Demonteer het haar op horizontale strengen, op een afstand van 2 cm van elkaar. Dit is het
  Het is belangrijk dat de volgende laag op betrouwbare wijze de vorige overlapt;
 4. Maak een eigen haarlok in het midden van je eigen om te voorkomen dat de tepels uitsteken van de zijkanten van het hoofd;
 5. Verdeel de houder zodat deze niet uitsteekt of uitstak;
 6. Zodra de eerste draad is voltooid, bedek je deze met een gescheiden horizontale streng van je eigen haar en ga je naar de tweede laag;
 7. De tweede laag zag er mooi en harmonieus uit, je moet je haar verdelen en kammen, zodat de plek voldoende is voor alle andere kunstmatige lokken;
 8. Over de bovenste lagen heen is het zeer wenselijk om een ​​wortelvolume met een vlies te maken. Het kan ook worden gedaan door eenvoudigweg de haardroger te drogen met behulp van een speciale technologie. Het basale volume is nodig om de sporen steviger te houden en de haarspelden steken niet uit vanwege het haar dat er bovenop is;
 9. Je kunt de zijstrengen niet te dicht bij het gezicht bevestigen;
 10. Professionals raden aan om clips niet direct te bevestigen "Native" wortel en een paar millimeter er vanaf.

Nu weet je hoe je haar goed op clips moet kleden.

Bleef het kleinste ding - om de definitieve versie van het kapsel aan te passen en versier het met een decoratief element zoals een broche, rand of krans. Wees schattig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 4