Neuspiercing | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Neuspiercing

Piercing (piercing) van bepaalde plaatsen op het lichaam wordt gebruikt om ze te versieren met verschillende sieraden en sierraden. Voor onze cultuur is er slechts één type piercing - een piercing van oren bij vrouwen voor het dragen van oorbellen in alle soorten en maten.

Mode op oorbellen op andere plaatsen op het gezicht en lichaam kwam gelijktijdig vanuit Europa en India naar ons toe. De Europese jeugd doorboorde de neusgaten, het neustussenschot, de wenkbrauwen en de navel als teken van een subcultuur, waarvan de wortels teruggaan tot de stamtradities van Afrikaanse immigranten. En deze richting wordt gekenmerkt door mannelijke piercings, en in de jaren 80 van de 20e eeuw begon het door meisjes te worden gedaan.

Neuspiercing

In India, goud doorboord neus en doorboorde oorlellen - de traditionele methode van het lichaam van decoratie voor getrouwde vrouwen, met uitzondering van oorbellen in haar oren, die werden gedragen door mannen, monniken, derwisjen en zeilers.

Tegenwoordig neus piercing kan een jongen of een meisje te maken, ongeacht beroep en leeftijd, maar nog steeds, na dertig jaar, de meerderheid van de jongeren neergestreken voormalige verwijderen van de sieraden in een team of als de ouders van de jongere kinderen meer solide te kijken.

Wat is de aantrekkingskracht van neuspiercing?

De decoratie in de neus kan anders zijn, afhankelijk van de prikplaats en de gekozen stijl. Dus, de gothic subcultuur maakte een mode voor decoraties die doet denken aan het gevoel van pijn - het zijn allerlei spikes, haakjes en anjers. Gebruikt metaal van witte kleur met een laconieke silhouet en zonder gekleurde inzetstukken. Punctie, in de regel, gebeurt in een of twee neusgaten.

Piercing in de stijl van punk is ontworpen om de agressiviteit en opstandige geest te benadrukken, zo vaak gebruikt bij het doorprikken van de huid in het midden van de neus (nasaal septum doet geen pijn vanwege het gevaar van een dergelijke operatie). Hier zijn oorbellen in de vorm van ringen en dwarsbalken - oorbellen-halters, ook zonder speciale inrichting.

Glamoureuze stijl vereist dat decoraties schijnen met strass-kleuren van modieuze kleuren - roze, smaragd, geel, wit. Ook kunnen het natuurlijke edelstenen zijn: veel Hollywood-beroemdheden nemen een piercing in de neus met een diamant. Indiase stijl heeft vooral de voorkeur van meisjes - bescheiden ornamenten in oosterse stijl zijn geschikt voor het maken van kattenogen en lichte kleding zoals sari's.

Neuspiercing

Het heeft de voorkeur om anjers met een bloemmotief of een kleine gouden ring, misschien niet een, maar twee of drie zeer kleine.

De aantrekkingskracht van neuspiercing is dat op dit centrale en uitstekende deel van het gezicht de decoratie het meest opvallend is.

Stijlvolle studs of ringen kunnen een slimme en mysterieuze look geven, en het is ook de beste manier om je individualiteit te verklaren, niet afhankelijk van vooroordelen.


Professioneel uitgevoerde piercing van de neus met de originele oorbel is een modieus element van de jeugdstijl en met een diamant - ook een status in de samenleving.

Wat u moet weten over neuspiercing thuis

Het is de moeite waard om op te merken dat het het beste is om het lichaam te piercen van elk deel van het lichaam in een gespecialiseerde kamer, in een kliniek voor plastische chirurgie of, als alternatief, in een tatoeagestudio.

En dit is niet verbonden met enig speciaal gereedschap daarentegen neus piercing slechts naald gedaan piercing pistool niet fysiek overgaan in het neusgat en niet beoogd zijn voor de perforatie (de plastic delen niet gesteriliseerd). Het is een feit dat voor een neusgatpunctie een bepaalde vaardigheid, nauwkeurigheid van bewegingen en nauwkeurigheid vereist zijn.

Als je helemaal zeker bent, wees dan niet verlegen voor de naald en bij het zien van bloed, zul je in staat zijn om met succes het neusgat-kraakbeen thuis te doorboren. Om dit te doen, bereidt u een steriele katheternaald (verkocht in een apotheek), een desinfecterende oplossing (salicylzuur alcohol, waterstofperoxide), steriele doekjes of watten, een decoratie.

Neuspiercing

Plaats de volgende perforatie met alcohol, zelfverzekerde bewegingen maken een punctie in de richting van de binnenkant van het neusgat naar de wang (dat is, doorboor het naar buiten). Zorg ervoor dat u de punctie-afstand vanaf de rand van het neusgat berekent: als het gat te dicht bij de rand is, is het decoratiedetail zichtbaar en dit is niet esthetisch. Steek de anjernaalden in de naaldcatheter en verwijder de naald met een zelfverzekerde maar soepele beweging. Stop het bloeden (het gebeurt wanneer je het vat raakt) met waterstofperoxide, maak de sluiting voorzichtig aan de buitenkant vast.

De procedure is afgelopen, het hele ding is de wond genezen.

Eerste keuze van oorbellen voor neuspiercing:

  1. decoratie moet worden gemaakt van palladium, platina, titanium, niobium, wit of geel goud 18 karaat;
  2. zilver is niet geschikt voor de genezingsperiode - dit metaal is geoxideerd, wat irritatie van de wond en donkere vlekken veroorzaakt;
  3. voor een periode van helende wonden vorm oorbellen heel eenvoudig moet zijn, omdat de sterren en halve maan aan te hangen de handdoek, kleding en beddengoed, verwonden de wond (van overspannen wond litteken kan blijven).

Hoe goed voor een wond te zorgen

Het belangrijkste is - raak niet aan, trek niet aan de wond. Raak het alleen aan met een steriel wattenstaafje en een servet tijdens de dagelijkse reiniging. Handdoeken zullen tijdelijk moeten worden verlaten: hygiëne van de periode van genezing van de piercing vereist wegwerpbare papieren handdoeken of servetten, dit zal de wond beschermen tegen het krijgen van bacteriën.

Anjers kunnen niet worden verwijderd voordat de wond volledig is genezen, anders kan deze sluiten (zelfs op een dag) en opnieuw prikken is beladen met de vorming van een lelijk litteken.

Gebruik voor het reinigen van alcohol kan niet, vanwege zijn zeer grovere huid, kunnen er scheuren zijn. Elke olie, zelfs antibacterieel, is niet geschikt om voor de wond te zorgen vanaf de piercing.

Een beetje over de gevolgen van neuspiercing

Neuspiercing

Zoals in elke andere situatie, beginnen de trieste gevolgen wanneer er iets fout is gegaan. In het geval van een punctie van een neusgat zijn de complicaties niet het gevolg van de punctie zelf (hoewel het raadzaam is om het bij de eerste poging te doen, netjes en zonder bloed), maar met het genezingsproces van de wond. Kraakbeenweefsel geneest langer dan de huid en het zachte weefsel, vaker zijn er littekens op de prikplaats en de infectie krijgt een aanzienlijk oedeem.

Om problemen te voorkomen, moet u tijdens het lek de steriliteit in acht nemen en zorgen voor een goede wondverzorging.

Zwangere vrouwen mogen niet worden doorboord. Naast de pijn en irritatie van de huid immuunsysteem, wat op zich hormonale mechanismen kan leiden tot leiden en de toon van de baarmoeder, is het belangrijk om in het achterhoofd de gevaren van alle uitbraken van ontstekingen in het lichaam van de toekomstige moeder te houden. Piercing tijdens de zwangerschap is een enorm risico om de infectie in het bloed te leggen en deze door te geven aan de baby in de baarmoeder.

Het prikken in de neus geneest ongeveer twee maanden. In de eerste week verdwijnt het oedeem en stoppen de bloedkorsten met vormen. De wond moet worden behandeld met een wattenstaafje gedrenkt in gekookt, gezout water, waarbij de korsten rond de oorbel voorzichtig worden verwijderd.

Bij pijn, temperatuur of etterende afscheiding uit de wond moet u onmiddellijk een arts-chirurg raadplegen die een helende zalf zal adviseren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 + 2 =