Ozontherapie | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Ozontherapie

Ozon therapie - een nieuwe drug-free, maar zeer effectieve methode van de behandeling die virusocidal, bactericide, fungicide, antihypoxische, ontgifting, cytostatica en immunomodulerende effecten heeft. Deze behandelmethode heeft een zeer hoge tolerantie en bijna geen bijwerkingen.

Ozontherapie

Ozontherapie heeft ook een pathogenetisch effect, dat wordt bepaald door een zeer hoog niveau van het oxidatie-reductiepotentieel van ozon.

Dit effect verschaft een dubbel werkingsmechanisme: de eerste - systemische en metabole tegen celmembranen en eiwit-lipide plasma complexen, wat leidt tot een toename van PO2, synthese en transformatie van actieve biologische middelen, alsook de functie zuurstoftransport in het bloed reologie en opregulatie van verbeteren in immunocompetente cellen.

Een dergelijke behandelingsmethode als ozontherapie wordt gebruikt in vele takken van de geneeskunde, voornamelijk in chirurgie, neurologie, therapie, gynaecologie, urologie en dermatologie, en ozontherapie in de cosmetologie is wijdverspreid.

Ozonotherapie in cosmetica van de XXI eeuw

De moderne medische wetenschap, gericht op het creëren van nieuwe technologieën, ontwikkelt zich razendsnel. Het breidt haar grenzen van het mogelijke, komen met nieuwe technologie, terwijl het verbeteren van oude methoden van behandeling die niet alleen de ziekte kan detecteren in een korte tijd, en is zeer effectief om ze te behandelen, maar ook om de ontwikkeling van diverse ziekten in een vroeg stadium te voorkomen, waardoor de vitaliteit van het lichaam toeneemt.

Het zou vreemd zijn als ozonotherapie niet werd gebruikt in de cosmetologie, omdat deze methode een van de meest progressieve is. De methode van behandeling met ozon werd erkend als vrij effectief vanwege een aantal nuttige eigenschappen: oxygenatie, huidbescherming, verbetering van de microcirculatie en energietoevoer naar cellen, wat leidt tot adequate voeding en een verbeterd metabolisme.

Verschillende cosmetische problemen zoals acne, acne, rosacea, rimpels, haaruitval, allergieën, obesitas en cellulitis zijn een directe weerspiegeling van de staat van het lichaam, zodat deze problemen is niet alleen nodig vanaf de buitenkant te behandelen, maar ook aan de binnenkant. Artsen en schoonheidsspecialisten herkennen ozon al lang als een uniek middel dat de gezondheid van de huid en de natuurlijke schoonheid herstelt en conserveert.

De ozonmethode voor het behandelen van tekorten maskeert ze niet, maar normaliseert en stimuleert natuurlijke functies en onafhankelijk werk.

Ozonbehandeling van haar en obesitas

Ozontherapie

Ozontherapie voor haar is erg handig: deze procedure herstelt de wortels en huidcellen
hoofd, hen van zuurstof voorzien. Zuurstof stimuleert en verbetert op zijn beurt de structuur van het haar en herstelt zo hun gezondheid.

Ozonmethode beïnvloedt de hoofdhuid met een zeer actieve vorm van zuurstof, die de toevoer van bloed en zuurstof naar de huid verbetert. Over het algemeen stimuleert deze techniek het immuunsysteem, werkt het ontstekingsremmend en worden gifstoffen uit het lichaam verwijderd.


Ook helpt de ozonmethode haaruitval te verminderen. Dit komt omdat schadelijke stoffen in het lichaam hun normen overschrijden en ozon dit niveau verlaagt, waardoor het haarverlies vermindert, hun structuur verbetert en de wortels stimuleert nieuwe te groeien.

Na 1-2 sessies ozontherapie merk je een merkbaar verschil, omdat ozon praktisch vanaf de eerste toepassing in de haarzakjes doordringt en deze van binnenuit voedt en ook pathogene bacteriën doodt.

Maar de ozonmethode voor haar heeft zijn contra-indicaties:

 • hyperthyreoïdie;
 • Hemorragische beroerte;
 • Vroege periode na verschillende inwendige bloedingen;
 • trombocytopenie;
 • Acute alcoholvergiftiging;
 • Allergie voor ozon;
 • Slechte bloedstolling;
 • Myocardinfarct;
 • Ziekten van de schildklier;
 • De neiging tot convulsies.

Ozonotherapie voor gewichtsverlies

Ozontherapie

Deze methode helpt niet alleen om af te vallen, maar ook om de huid van het lichaam te verjongen en strakker te maken. De hele procedure ziet er ongeveer zo uit: meng ozon en zuurstof en injecteer het in de cellen.

Het hele hoofdproces begint daar: er komen gifstoffen vrij, cellen worden voorzien van zuurstof, vetafzettingen beginnen zich te splitsen en ook neutralisatie van vrije radicalen begint, waardoor veroudering vertraagt ​​en de huid strakker wordt.


De probleemgebieden beginnen te verdwijnen en glad te strijken, de "sinaasappelschil" en de slappe toestand verdwijnen. Het resultaat na dergelijke procedures begint na ongeveer 10-15 sessies gedurende ongeveer 40 minuten merkbaar te worden.

Indien de patiënt beslist om ozon te gebruiken als de enige manier om gewicht te verliezen en zich te ontdoen van cellulitis en slappe gebieden, de deskundigen adviseren over het algemeen te combineren met ozon therapie met andere behandelingen, zoals massage en ultrazvukovoy- en mesotherapie. Kortom, voor gewichtsverlies wordt een cursus van 10 sessies voorgeschreven, na 4 sessies wordt het resultaat zichtbaar: het onderhuidse vet begint te smelten.

Veel vrouwen kiezen de ozonmethode van gewichtsverlies in plaats van de gebruikelijke voeding, juist omdat ze plaatsen kunnen kiezen waar ze min of meer afvallen, en met behulp van diëten is het onmogelijk. Dit is het belangrijkste voordeel van de ozonmethode voor het bestrijden van obesitas.

Contra-indicaties ozon voor gewichtsverlies:

 • hypotensie;
 • Acute pancreatitis;
 • hyperthyreoïdie
 • oncologie
 • Interne bloeding;
 • Glipoklikemiya;
 • trombocytopenie;
 • Acute alcoholvergiftiging;
 • Allergie voor ozon;
 • Slechte bloedstolling;
 • Myocardinfarct;
 • Gipokaltsiomiya;
 • Ziekten van de schildklier;
 • De neiging tot convulsies.

Het gebruik van ozonbehandeling thuis

Ozontherapie

Ozontherapie thuis is het gebruik van verschillende ozonizers en
hydromassers voor het bad, waarin er een functie is van ozonisatie. Hiermee kunt u de toon verbeteren, uw gezondheid verbeteren en lichaamsvet en cellulitis verminderen.

Met behulp van Hydro met water ozonation laat slechts drie beauty behandelingen, waaronder massages, hydrotherapie, en ozon therapie die de structuur en de kleur van de huid kan verbeteren en het verwijderen van dode cellen te verzadigen met zuurstof, waardoor de huid soepel en zacht.

Ozonotherapie voor zwangere vrouwen

Tijdens een zwangerschap met verkoudheid kan een vrouw haar toevlucht nemen tot ozontherapie. De procedure is ook nuttig voor het versterken van de immuniteit, omdat een sterke immuniteit alle virussen en infecties voor infectie van het lichaam zal vernietigen.

Dit maakt de procedure nuttig voor zwangere vrouwen. Ozontherapie wordt beoefend door vrouwen die op het punt staan ​​een miskraam te krijgen en haar helpen om zwangerschap te besparen. In het geval van problemen met de nieren, het hart, de lever, tijdens de zwangerschap, wordt aanbevolen om de behandeling met ozon te starten. Gebruik deze procedure voor de behandeling van chronische gynaecologische en acute ziekten.

De voordelen van ozontherapie zijn talrijk, maar voordat u begint met het beloop van ozonherstel, raden we aan een specialist te raadplegen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 2