Schoonheid en gezondheid

Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis

Fytosomen voor de oren worden gebruikt bij de behandeling van KNO-ziekten. Het voordeel van een dergelijk preparaat is dat het uitsluitend is gemaakt van natuurlijke componenten. Bovendien kan het niet alleen voor behandeling, maar ook voor de preventie van bepaalde ziekten in het oor worden geïnjecteerd. Hierdoor zal een goede hoorzitting lang duren. En dankzij de natuurlijkheid van alle componenten veroorzaken de kaarsen geen irritatie of allergische reacties. Je kunt fytokaarsen voor de oren gebruiken tijdens de zwangerschap en zelfs tijdens de borstvoeding.

Wanneer moet ik gebruiken?

Omdat de samenstelling van kaarsen alleen natuurlijke stoffen bevat, wordt na gebruik ervan een verdovend en ontstekingsremmend effect geboden.

Fyto-kandelaars worden in de volgende gevallen gebruikt:

Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis
 • Ontsteking in het oor, neus of keel. Deze groep omvat een aantal ziekten: rhinitis, otitis media, sinusitis.
 • Uiterlijk in de oorgangen van zwavelproppen. Onder invloed van warmte worden ze zachter en kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd.
 • Regelmatige hoofdpijn, oorsuizen.
 • Ontsteking van zenuwuiteinden, otosclerose.
 • Slaapstoornissen, prikkelbaarheid.

Fyto-kaarsen voor de oren, instructies voor het gebruik die eenvoudig zijn, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Vaak worden ze voorgeschreven voor verhoogde fysieke of mentale stress. Het medicijn heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en ontspant de spieren.

De samenstelling van phyto-kandelaars

Componenten van phyto-candlesticks zijn bijenwas en essentiële oliën van verschillende planten. Bij verschillende fabrikanten kan de samenstelling van kaarsen variëren, maar de producten van de bijenteelt worden in elk geval gebruikt. Fyto-kaarsen voor de oren zijn dunne en lange gaasbuizen, geïmpregneerd met was.

Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis

Bovendien voegen ze vaak andere componenten toe: propolis, gepoederde grasachtige kruiden, etherische oliën van kaneel, lavendel, kruidnagel, ceder, spar. In de verkoop worden ook fytokaarsen gevonden zonder het gehalte aan additieven.

Er wordt aangenomen dat de kaarsen hetzelfde effect hebben met of zonder additieven. De eerste zijn echter veel duurder.

Door het impregneren van natuurlijk weefsel met bijenwas nemen de eigenschappen van het branden af. Daarom brandt de kaars lang en binnenin neemt de druk af. Hierdoor wordt de zwavelprop verzacht, die geleidelijk aan wordt onttrokken aan de gehoorgang.

Hoe het correct te gebruiken?

Vaak schrijven artsen met KNO-ziekten fyto-kaarsen voor op de oren. Gebruiksaanwijzingen zijn eenvoudig, maar u moet het goed bestuderen voordat u de medicatie gebruikt.

Je kunt ze niet gebruiken zonder een arts voor te schrijven, omdat hij zijn oren moet onderzoeken. Immers, in de aanwezigheid van acute etterende ziekten, kan het gebruik van zetpillen de situatie verder verergeren. De procedure is ongewenst en bij verhoogde temperatuur.

Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis

Als er geen bijkomende ziekten zijn en de instructie wordt bestudeerd, is het mogelijk om door te gaan met de procedure. Naast kaarsen heb je een hoofdband, oordopjes, watten met lucifers, warm water en elke crème nodig.

Je kunt de operatie zelf uitvoeren, maar het is beter om het aan iemand te vragen. Zelfs als de oorplug of ontsteking in slechts één oor verschijnt, wordt de procedure uitgevoerd voor beide gehoororganen.

Het bevat verschillende hoofdfasen:

 • Eerst ligt de patiënt aan zijn rechterkant. Neem een ​​schoon stoffen servet, het maakt een klein gaatje. Het wordt op het oor aangebracht zodat het gat zich op het gebied van de gehoorgang bevindt. Het is noodzakelijk om zo'n doek te plaatsen, omdat tijdens het branden van een kaars de wasdeeltjes smelten en op de huid kunnen druppelen, waardoor deze zal verbranden.
 • Een lichte massage van het oor en de huid eromheen wordt uitgevoerd met een babycrème om de bloedtoevoer naar het te stimuleren.
 • Vervolgens moet je opnieuw de gebruiksaanwijzing raadplegen om uit te vinden waar de kaars de boven- en onderrand heeft. Het uiteinde van de kaars met folie wordt in de gehoorgang geplaatst en de andere wordt in brand gestoken. Tijdens de procedure moet de warmte gevoeld worden. Als het oor te veel begint te branden, moet de kaars worden uitgetrokken.
 • Als alles normaal is, moet de fyto-kaars branden tot het merkteken waarop de folie begint. Daarna wordt het uit het oor getrokken en in water gestoofd.
 • Terwijl het oorsmeer week wordt, moet het oor met een wattenstaafje worden schoongemaakt. Maar je moet dit heel voorzichtig doen, om de kurk niet dieper te porren. Je kunt een paar druppels peroxide druppelen, een paar minuten wachten en aan de andere kant liggen. In dit geval moet zwavel worden verwijderd zonder gebruik te maken van wattenstaafjes.
 • Breng vervolgens in het oor een wattenstaafje in voor ongeveer 15-20 minuten.
 • Hetzelfde wordt herhaald voor het andere oor.
Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis

Tijdens de procedure wordt warmte gevoeld en de pijn aanzienlijk verminderd.

Het wassen van een hoofd na het opwarmen volgt niet, anders wordt de ontsteking sterker. Bij ziekten van chronische aard wordt de procedure dagelijks uitgevoerd en voor acute ziekten tweemaal per week.

Het is raadzaam om het voor het slapengaan door te brengen, want na het einde van de nacht wordt het aangeraden om ongeveer 30 minuten te liggen. En binnen 12 uur na de procedure mag u niet op straat of in koude kamers zijn.

Beveiligingsmaatregelen

Alvorens het medicijn te gebruiken, is het noodzakelijk om de veiligheidsmaatregelen te bestuderen. Het is vooral belangrijk om kinderen fytosmetica voor de oren correct te gebruiken. Immers, de gehoororganen bij kinderen zijn veel malser dan bij volwassenen. En elke verkeerde stap kan de baby het vermogen ontnemen om te horen.

Hoe dan ook, tijdens het proces is het noodzakelijk om een ​​aantal regels in acht te nemen:

Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis
 1. Er moet altijd een aantal water zijn dat gebruikt moet worden om de kaars te doven. Anders is er een kans op een brandsituatie.
 2. Zorg ervoor dat je je hoofd bedekt met een servet. Als de as in het oor komt, kan deze voorzichtig met een pincet worden uitgetrokken. Maar als er warme wasdeeltjes in zitten, kan dit leiden tot brandwonden.
 3. Het wordt aanbevolen om een ​​beschermende kartonnen cirkel op de kaars te plaatsen, waardoor een extra beschermende barrière tussen het gezicht en de kaars wordt gecreëerd.
 4. De procedure moet alleen onafhankelijk worden uitgevoerd als er niemand in de buurt is. Tijdens de operatie moeten de fytokaarsen zo worden bewaard dat ze niet op de huid vallen.
 5. Het is noodzakelijk om de cake met een pincet te verwijderen, omdat deze op hoge temperatuur kan zijn en kan leiden tot een verbranding van de vingers.
 6. Voor kinderen kunt u alleen dergelijke phytocreams gebruiken, die 'kinderen' aangeven.

Ook te koop vindt u kegelvormige kaarsen voor de oren. Het gebruik van dergelijke geneesmiddelen thuis mag echter niet worden overwogen. Ze kunnen alleen worden gebruikt door een arts, omdat ze veel sneller uitbranden. Als je niet over de juiste vaardigheden beschikt, kun je jezelf alleen maar pijn doen.

Frequentie van kaarsen

Phytoflox voor de oren: correct gebruik thuis

Fyto-parfum is een tamelijk effectieve remedie voor de behandeling van KNO-ziekten. Het positieve resultaat van verwarming duurt ongeveer 48 uur, dus het heeft geen zin om de remedie meer dan eens in 2 dagen te gebruiken.

Om de pluggen uit de gehoorgangen te verwijderen, zijn slechts 1-2 procedures voldoende. Als het juiste effect niet is bereikt, is het beter om contact op te nemen met een specialist die de pluggen door wassen zal verwijderen.

Voor de behandeling van acute en chronische ziekten duurt het proces tot volledig herstel, maar dit kan meerdere cursussen vereisen. Voor één behandelingskuur zijn ongeveer 3-4 herhalingen van de procedure vereist.

Bij elke manipulatie van de oren, moet je uiterst voorzichtig zijn. Na het doorprikken van het trommelvlies kan dit tot een volledig gehoorverlies leiden. Het is dus beter om de procedure alsnog toe te vertrouwen aan een specialist.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 1 =