Reis naar een magisch land: doe Indiase haarstijlen | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Reis naar een magisch land: doe Indiase haarstijlen

Mysterieus India ruikt naar specerijen, klinkt muziek uit de film en zit vol met fleurig versierde sari's. Oosterse vrouwen, lokale bewoners van een ver land, worden aangetrokken door die exotische schoonheid die onwillekeurig ontzag zaait bij de noorderlingen.

En zo fel als bloemen, waren ze toch in staat om hun uiting te geven "I" met vrij bescheiden vrouwelijke kapsels.

Kenmerken van exotische kapsels in Indiase stijl

Reis naar een magisch land: doe Indiase haarstijlen

Indiase vrouwen houden van mooie dingen, dus haar voor hen is niet zozeer een voorwerp van experimenteren als een deel van het lichaam waar je zorgvuldig voor moet zorgen. Fumigatie van haar met geurige rook is een bevestiging.

Kortom, de schoonheid krullen voor hen in de eerste plaats ligt in de gezondheid van het haar, terwijl het zelf Indiase kapsels zijn vrij eenvoudig, maar ongelooflijk vrouwelijk.

Het enige dat het vermelden waard is, zijn decoraties. Goud, zilver, edelstenen worden gebruikt door edele en rijke dames. Bijouterie, linten, hoepels en bloemen - vrouwen zijn gemakkelijker.

Ook wordt een belangrijke rol gespeeld door bij de kaste te behoren, de verdeling van de mensen op basis van hun sociale en professionele status. Door de manier waarop het haar wordt gelegd en gedecoreerd, kun je eenvoudig bepalen welke kaste van hun eigenaar is.

Hoe maak je een Indiase haarsnit correct?

Kapsel in Indiase stijl veredelt elk meisje, met haar zal ze meer aanhankelijk en charmant overkomen.

Maak het heel simpel, niet moeilijker dan welk ander ook. Helaas kunnen meisjes met kort haar niet zo'n beeld creëren, omdat Indiase haarstijlen alleen op lang of halflang haar worden gemaakt. Hetzelfde geldt voor vrouwen met een korte pony.

Indiase haarstijl voor lang haar

Om het te maken heb je de volgende dingen nodig:

  • kam;
  • Schuim of mousse voor styling;
  • gewone onzichtbaarheid van het tandvlees;
  • studs;
  • decoraties om uit te kiezen.

Kam de strengen en maak een recht stuk in het midden van het hoofd. Als de krullen "Niet gehoorzamen" of ze zijn geschud, het is beter om haarmousse te gebruiken. Verzamel de draden in de staart op de achterkant van het hoofd met behulp van elastische banden.

Verdeel de staart in drie delen. Maak van twee delen een bos, draaiende harnassen en maak ze vast met nopjes. Van de overblijvende strengen weven de vlecht en wikkel het om de balk. Om het einde te fixeren is het noodzakelijk onder een bundel met vaste haarspelden.

Nu is het de beurt aan sieraden. Indiase vrouwen zijn dol op allerlei haarspeldjes, oorbellen, kettingen. Daarom, hoe meer, hoe beter. Traditionele kettingen op het voorhoofd en langs de scheiding zullen de oorbellen in een vergelijkbare stijl perfect aanvullen. Gebruik voor dagelijks gebruik kunstbloemen en haarspelden, versierd met parels en steentjes.

Kapsel voor halflang haar in Indiase stijl

Reis naar een magisch land: doe Indiase haarstijlen

Indiana natuur begiftigd met dikke zwarte krullen. Als u de eigenaar bent van zo'n haar, dan kunt u deze stijl veilig zelf proberen.

Op de middenstrengen zullen we een meer feestelijke versie van het Indiase kapsel overwegen. Voor accessoires, naast het bovenstaande, is het noodzakelijk om een ​​speciale schuimspons toe te voegen voor een groter volume. Je kunt het kopen in elke winkel waar haarspelden worden verkocht.

Kam het haar, scheid de suprapubische en supratemporele strengen, verdeel ze in twee trossen door recht in het midden te scheiden. Verzamel de rest van het haar in de staart op de achterkant van het hoofd, leg er een spons bovenop. Verdeel de staart in drie delen. Twee derde wikkelen rondom de spons van alle kanten, verberg de uiteinden eronder.

Maak het nodig, zodat de spons niet zichtbaar is onder het haar, met als resultaat een nette, prachtige knot.

Strengen van slapen en voorhoofd veranderen in staartjes, gericht naar de zijkanten van de nek. In deze vlechten kun je de tape direct weven. Als je weet hoe je moet weven "Spike", dan kun je het doen. Verberg de resulterende vlechten verbergen onder de bundel, bevestig ze met nopjes.

Verdeel het resterende haar van de staart in twee delen. Verander een deel in verschillende kleine krullen, die op de balk moeten worden gelegd. De laatste streng vlecht in een vrije vlecht en wikkel het met een bundel. Versier je haar met kralen, bloemen of decoratieve haarspelden. Dientengevolge, een feestelijke versie van Indiase kapsel voor medium haar, die kan worden gedaan voor een avond of een vakantie.

Het is vermeldenswaard dat de meeste Indiase vrouwen hun haar liever in de gebruikelijke vlecht op de achterkant van het hoofd leggen, wat ons al bekend is sinds de kindertijd. In combinatie met prachtige ornamenten en jurken zal dit Indiase kapsel er exotisch en vrouwelijk uitzien.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

44 − 40 =