Turquoise ogen: hoe de nadruk te leggen op de zeldzame kleur van make-up | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Turquoise ogen: hoe de nadruk te leggen op de zeldzame kleur van make-up

Possessors van een zeldzame iris van een turquoise tint make-up kunt u de kleur van uw ogen variëren als u wilt. Het feit is dat de vlekken van blauw, grijs, groen in hun ogen perfect worden gecombineerd met de schaduwen en eyeliner van elk van deze kleuren. Dus, je kunt een van de natuurlijke tonen verdiepen en veranderen in een schoonheid met doordringende blauwe, mysterieus groene of mysterieuze donkergrijze ogen, zonder tegelijkertijd de heerlijke zee-lichtheid van natuurlijk turkoois te verliezen.

Turkooise ogen en karakter van een persoon

Turquoise ogen: hoe de nadruk te leggen op de zeldzame kleur van make-up

De turquoise oogkleur is zo zeldzaam dat dergelijke meisjes in elke situatie de aandacht trekken. Een fantastische schaduw van de zeegolf en hemelsblauw afhankelijk van de verlichting, het tijdstip van de dag en zelfs de gemoedstoestand van een meisje kan donkerder of lichter worden en de iris kan zelfs groene, grijze of blauwe tinten krijgen.

Wetenschappers hebben nog steeds geen nauwkeurig beeld van hoe de turquoise oogkleur wordt geërfd. Het is duidelijk dat de kleur van de iris blauw, donkergrijs, groen en zelfs bruin moet zijn bij ouders en naaste familieleden, maar het precieze mechanisme voor de geboorte van een kind met dergelijke zeldzame gegevens is niet tot het einde onderzocht. Te veel hangt af van de individuele kenmerken, bijvoorbeeld de hoeveelheid pigment in verschillende structurele lagen van de iris.

Turkooise ogen geven hun bezitter een speciaal karakter. Er wordt aangenomen dat deze meisjes mysterieus en mysterieus zijn, in staat om iets belangrijks te verbergen en zelfs te misleiden zonder enige schaamte. Ze zijn vreemd aan sentimentaliteit en daarom vertrouwen ze op hun medelijden niet de moeite waard, omdat het niet de moeite waard is en proberen een dergelijke schoonheidsromance in een relatie aan te trekken.

Turquoise meisjes hebben een sterk karakter en zijn soms gevoelig voor woede-uitbarstingen. Op zulke momenten moeten ze alleen gelaten worden om tijd te geven om met zichzelf om te gaan.

De neiging tot depressie is een ander kenmerk dat turquoise ogen hun eigenaren geven. De aard van dergelijke mensen is echter vrij rustig en vredig. Ze zijn niet geneigd om de situatie te escaleren, en depressieve aanvallen of stemmingswisselingen zijn vrij zeldzaam.

Als je een relatie aangaat met een meisje met zo’n zeldzame kleur van de iris, moet je het begrijpen: ze tolereert geen middelmatigheid, en ze zal zich snel vervelen met eentonigheid. Het gaat niet om natuurlijk egoïsme, maar om het feit dat zo’n persoon voortdurend nieuwe indrukken, sterke emoties en een positieve houding nodig heeft.

Kenmerken van make-up voor turkooise ogen

Een zeldzame kleur laat meisjes experimenteren door make-up te kiezen voor turquoise ogen. Als je het juiste basis- en schaduwaccent kiest, verandert de look in alles: groen, felblauw, donkergrijs. Er is nog een andere optie: de natuurlijke kleur benadrukken door make-up in turquoise kleuren uit te voeren.

De kleur van het haar voor turquoise ogen is erg belangrijk bij het kiezen van make-up. Cosmetica moet zorgvuldig worden geselecteerd, in een poging zich te concentreren op de volgende kenmerken:

Turquoise ogen: hoe de nadruk te leggen op de zeldzame kleur van make-up
 • blondjes geschikte licht gedempte toon: zacht lila op het mobiele ooglid, lichtgrijs of lichtbruin (zonder roodachtig) op de wenkbrauwen, abrikoos of licht roze – op de lippen;
 • op brunettes en bruinharig beige, chocolade en gouden tinten op de oogleden, perzikkleurige blos, groenachtige eyeliner op het onderste ooglid en tinten van kers, as, rozen op de lippen zien er goed uit;
 • roodharige schoonheden moeten spelen met lichtgroen, beige-goud palet voor ogen, karamel-koraal lippenstift en perzik blozen.

Turquoise en groene kleuren van de iris behoren tot de zeldzaamste ter wereld, in tegenstelling tot de gewone bruine iris, en daarom is het voor hen een moeilijke taak om make-up voor hen uit te voeren, maar dit is zeer interessant. Er is geen regel voor alle gevallen van leven. Het is mogelijk om alleen algemene aanbevelingen te doen, die door ervaring moeten worden getest.

De enige regel die niet mag worden verbroken, het klinkt als volgt: gebruik geen schaduwen in make-up die absoluut geschikt zijn voor de natuurlijke kleur van de ogen. Het is lelijk, onelegant. Dit is van toepassing op de eigenaren van ogen: helder blauw, bruin, grijs.

Magische turquoise-groene ogen hebben een geweldige eigenschap. Het feit is dat turquoise schoonheden geschikt zijn voor zowel warme als koude tinten. Afhankelijk van de gekozen toon krijg je een zuivere kleur van de zeegolf, een transparante groene of een mysterieuze donkerblauwe tint.

Probeer omwille van de belangstelling de kleurlenzen op te zetten, om zeker te zijn van het fantastische effect dat samen met zo’n ongewone tint verschijnt. Dus, turquoise lenzen op bruine ogen maken van een meisje een mysterieuze schoonheid. Ongeacht de kleur van het haar kan ze make-up iets proberen dat onaanvaardbaar is met de natuurlijke kleur van de iris. Bijvoorbeeld grijs-staal of koel-grafiet, licht lila of donker perzik schaduw.

Techniek om make-up stap voor stap toe te passen

Turquoise ogen: hoe de nadruk te leggen op de zeldzame kleur van make-up

Er zijn twee hoofdtechnieken voor het maken van oogleden. In het eerste geval hebben we het over een eenvoudige make-up met het gebruik van een discrete monofilament. Het is noodzakelijk om met behulp van een zachte borstel, een spons of een vingertop een basiskleur op het hele mobiele ooglid en de schaduw toe te passen. Deze optie is geschikt voor express-make-up, wanneer er geen tijd is voor het zorgvuldig tekenen van details.

De tweede optie – een smokey-aise of rokerige make-up. De techniek heeft ook verschillende variëteiten, maar over het algemeen is de essentie om een ​​paar tinten op het bovenste ooglid te verduisteren, waardoor een karakteristiek neveleffect wordt bereikt. In dit geval is de kleur van haar en kleding belangrijk.

Algemene regels voor het aanbrengen van make-up zijn als volgt:

 • maak het gezicht schoon, breng een basis crème basis op het gezicht aan en zorg ervoor dat u zich onder de schaduwen op het gehele bovenste ooglid bevindt. Zonder dit zal de kleurweergave slechter zijn en zullen de schaduwen niet lang duren;
 • afhankelijk van de conditie van de huid een tonale basis aanbrengen, fixeren met een mineraal kleurloos poeder. Als het gezicht in perfecte staat is, is de tonale remedie niet nodig;
 • wenkbrauwen tekenen;
 • maak op elke manier eyeliner (potlood, voering, gel). De lijn moet heel dun zijn in de binnenste hoek van de eeuw, geleidelijk uitlopend naar de buitenste;
 • op het bovenste ooglid wordt een lichte toonbasis gesuperponeerd;
 • podbrovnoe ruimte, de binnenste hoek van het oog moet worden benadrukt door een lichte hailer of potlood;
 • Breng in de vouw van de eeuw een donkerdere kleurtoon aan, schaduw het zodat de kleur meer verzadigd is aan de buitenste hoek;
 • op de buitenste hoek van de eeuw om donkere schaduwen op te leggen, schaduw van onder naar boven, enigszins de grens van het mobiele tijdperk achterlatend.

Als je de make-up voltooit, rest het om de wangen met blos aan te raken, je wimpers te verven, lipgloss of lippenstift aan te brengen en je haar op te zetten.

Dag make-up voor turquoise ogen

Helder-turquoise ogen zijn zo mooi dat ze geen speciale make-up nodig hebben bij de uitvoering overdag. Het is voldoende om te onthouden dat scherpe contrasten moeten worden vermeden. De schaduwen moeten een gemiddelde verzadiging hebben of eerder licht zijn om de transparantie en de bodemloze dieptewerking te benadrukken.

Turquoise ogen: hoe de nadruk te leggen op de zeldzame kleur van make-up

Kies de beste zachte, zachte tinten: licht lila, perzik, beige, melkachtige crème. Zorg ervoor dat je de kleur van champagne probeert. De algemene regel voor het toepassen van schaduwen: als het gezicht ouder is, moet het van parelmoer worden geweigerd: het benadrukt rimpels.

Als u een meer intrigerende afbeelding wilt maken, probeert u deze methode: breng een groene lijn onder het onderste ooglid aan met een dunne lijn en op de bovenkant – een koele kleur: as, staal, grafiet. Het blijkt een heerlijke turkoois-groene oogkleur, die tegelijkertijd groenachtig en donkergrijs lijkt. Experimenteer romantisch met koffie, dofgeel of abrikozen op de bovenste oogleden.

Avondmake-up voor turkooise ogen

De avondmake-up zou meer verzadigd moeten zijn. In de regel wordt het uitgevoerd in de techniek van fig-ayz. U kunt de indruk echter verbeteren door een heldere eyeliner te maken.

De azuurblauwe ogen kunnen worden benadrukt door een briljante gedurfde lijn van violet, felblauw, grijs-staal, grafiet, groen en zelfs goud. Bij helder licht is het onwaarschijnlijk dat de diepte en transparantie van de ogen worden verkregen, dus je kunt het contrast alleen verbeteren door een donkere accentschaduw te gebruiken in combinatie met kleding.

Zo kunnen de donkerblauwe ogen benadrukt worden met een pakkende grijsbruine tint, die het versterkt met zwarte schaduwen in de hoeken van de ogen en grondig overschaduwd. Als je pijlen met scherpe punten toevoegt, naar boven uitgerekt, zal het beeld van de fatale schoonheid veel meer dan één mannelijk hart tot hamer dwingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

41 − 32 =

Adblock
detector