Volksrecepten voor haarverzorging met eigeel | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Volksrecepten voor haarverzorging met eigeel

Veel vrouwen dromen ervan een dichte, dikke haardos te hebben, maar de natuur was niet genereus voor iedereen. Om dit onrecht te herstellen, zitten sommige vrouwen uren in kapsalons en schoonheidssalons, en gebruikt iemand volksrecepten en versterkt het haar van het huis.

Volksrecepten voor haarverzorging met eigeel

Wij bieden u vertrouwd te maken met eenvoudige middelen op basis van eigeel, die zullen helpen om de groei te versnellen en krullen dikker te maken.

Dan nuttig?

De dooier uit een kippenei werd lange tijd gewassen. Dit is de eenvoudigste vervanging voor shampoo, die niet alleen reinigt, maar ook voedt.

En dit is niet verrassend, omdat het de volgende elementen bevat:

  • Aminozuren;
  • Vitaminen: A, E, B, D;
  • Micro-elementen: kalium, fosfor, magnesium;
  • Eiwit.

Wat is het gebruik van eierdooiers voor haar? Ten eerste is het een volledig natuurlijk product. Ten tweede helpen de nuttige stoffen erin de structuur van de strengen te versterken. Ten derde stimuleren ze de groei. Na het wassen op het haar, zal er een film worden gevormd, die zal helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van de externe omgeving.

Je kunt eieren gebruiken als een shampoo, balsem of masker. In elk geval worden de voordelen zichtbaar na een aantal toepassingen. Om maskers te maken en je hoofd te wassen, is het het beste om een ​​dooier uit verse eieren te nemen.

Er moet aan worden herinnerd dat het in de open lucht snel droogt en in een nauwelijks verwijderbare film verandert. Daarom raden deskundigen aan om de shampoo onmiddellijk uit het haar te wassen of het hoofd met een plastic zak te bedekken.

Dit is een universeel hulpmiddel en het is geschikt voor alle soorten haar. Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik ervan, alleen individuele intolerantie. Om te bereiden, heb je een verse dooier nodig, zorgvuldig gescheiden van het eiwit. Het wordt aanbevolen om constant geld te gebruiken, minstens 2 keer per week.

Eiwashampoos

Een shampoo genaamd "ei"Is niet ongewoon op de cosmetische afdeling. Het is perfect voor alle soorten krullen en perfect voor de wortels. Hetzelfde effect, alleen voor minder geld kunt u krijgen als u uw hoofd zorgvuldig gescheiden van het eierdooiersei mengt dat in een schuim met water is geslagen.

Voor droge en loszittende sloten is een remedie voor bier, eieren en babyshampoo geschikt. Alle ingrediënten worden in de verhouding 1: 2: 2 genomen en grondig gemengd. De resulterende vloeistof wordt aangebracht op de kop en zorgvuldig gemasseerd, vervolgens 3 minuten gelaten en gespoeld. Spoel daarna af met aangezuurd water.

Sommigen wassen het haar met eigeel met de toevoeging van etherische oliën. Om dit te doen, worden een paar druppels aromatische olie toegevoegd aan de eidooiers geslagen met water. Goed geschikt olie van citroen, denneappel, grapefruit, dennen of citroenmelisse. Het ontvangen product kan met een hoofd worden gewassen en de wortelbollen worden gemasseerd. Daarna worden de krullen grondig gewassen.

Stop met het laten vallen zal shampoo van 1 ei, 1 eetl. Helpen. lepels olijfolie, 1 eetl. l. vloeibaar geperst uit citroen, en 4 el. l. wortelsap. Dit alles wordt opgeklopt met een blender en op krullen aangebracht. Was deze massa binnen 5 minuten voorzichtig in wortels en krullen en was dan af met water.

Ei kan ook worden gebruikt als een balsem, die de strengen zal versterken en schijnen.

Balsem van kippeneieren

Volksrecepten voor haarverzorging met eigeel

Als de gebruikelijke shampoo in orde is, en je wilt toch eierprocedures hebben, dan kun je haarbalsem van eierdooiers gebruiken. Een dergelijke procedure zal nuttig zijn voor de groei en versterking van hun structuur. Voor het koken wordt aanbevolen om alleen verse, natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

Versterking van het haar met eigeel zal plantaardige olie en avocado helpen. In het eerste geval worden de ingrediënten in gelijke verhoudingen genomen en grondig geslagen. Het resulterende mengsel wordt over de gehele lengte van de strengen aangebracht en gedurende 5 minuten gelaten om te laten weken. Aan het einde van de procedure wordt het haar grondig gewassen en gespoeld met een afkooksel van kamille.

De tweede balsem is gemaakt van de pulp van een halve avocado. Ze kneedde zorgvuldig met een vork, en toen, het toevoegen van de dooier, zorgvuldig klopte in een homogene massa. De resulterende puree wordt aangebracht op de krullen, gelijkmatig verdeeld over de gehele lengte. Gedurende 7 minuten worden de strengen gewassen met niet-ontvlambaar water.

Zowel de eerste als de tweede balsem wordt aanbevolen om niet vaker dan 3 keer per week te worden gebruikt. Je haar wassen voordat je het toepast, is niet nodig.

Maskers voor haargroei en versterking

Voedend masker. Voor de bereiding ervan, natuurlijke yoghurt zonder additieven ongezoet (1 el.), Ei, honing (1 eetl.) En amandelolie (1 theelepel) zal nodig zijn. Meng in glaswerk alle ingrediënten. De resulterende pap wordt over de gehele lengte op de lokken aangebracht en in de hoofdhuid gewreven, vervolgens omwikkeld met een film en een handdoek. Je kunt het na 2 uur wassen met een normale shampoo.

Masker voor herstel en groei. Meng op een kleine rasp of in een blender 1 ui, voeg ook een eetlepel zwezerik of klisolie en ei-inhoud toe zonder eiwit, meng goed. Bereide pasta wordt aangebracht op droog haar, op een polyethyleen hoed gedaan om te baden en dus ga ¾ uur. Aan het einde van deze periode wordt het masker afgewassen met water en shampoo.

Masker voor haar van eierdooiers en kruiden voor hun groei. In een glazen pot 1 ei zonder eiwit kloppen, 3 el. l. brandnetelinfusie, een lepel aloë-sap en vloeibaar geperst uit 2 teentjes knoflook, 1 tl. van lijnolie. De gerede mix wordt in de kop ingewreven en over de hele lengte van de krullen verdeeld. Bedek de krullen met polyethyleen en een handdoek, laat 40 minuten staan, dan wordt het masker afgewassen. Na het aanbrengen kunt u uw haar spoelen met water met toevoeging van citroensap.

Warm oliemasker. In een waterbad, mix en verwarm 1 eetl. lepels olijf- en klis olie, voeg dan de inhoud van het ei aan hen toe, maar zonder het eiwit, en zorgvuldig raspen, zonder de potten uit het vuur te verwijderen. De resulterende samenstelling wordt over de gehele lengte op de lokken aangebracht en in de wortels gewreven. Omwikkeld haar met een pet, ze worden verwarmd met een föhn. Na 35 minuten kun je je hoofd al wassen om de olie te wassen die je nodig hebt om shampoo te gebruiken.

Masker-balsem voor vettige krullen. Maak de eierdooiers grondig 2 stukjes, voeg er een theelepel mineraalwater en alcohol aan toe, roer en breng op de hoofdhuid aan. Licht gemasseerd en vervolgens afgewassen met warm water.

Masker voor fijn haar. Eigeel wordt geslagen in een blender met 1 banaan. De resulterende pap wordt gelijkmatig over de lengte van de strengen verdeeld en in de wortels van het hoofd gewreven. Laat 15 minuten inwerken voor de blootstelling en spoel af met niet-bijtend water en bij voorkeur een warm mineraalwater.

Zoals je ziet, zijn er veel recepten waarmee je je haar kunt herstellen, revitaliseren, versterken en verbeteren. Eigeel is nuttig voor de haargroei en niet alleen. Hierop is het mogelijk om praktisch alle ingrediënten toe te voegen die in de keuken en in de koelkast te vinden zijn. Het is alleen maar wenselijk om uit te zoeken voor welk type strengen deze mengsels geschikt zijn.

En nog een paar tips

Volksrecepten voor haarverzorging met eigeel

Alle bovenstaande hulpmiddelen zijn erg handig en zullen in een vrij korte tijd helpen om elk haar in normale vorm te brengen, maar je moet een aantal geheimen kennen. Het blijkt dat eierrecepten eieren op kamertemperatuur gebruiken, dus je moet ze van tevoren uit de koelkast halen. Klop de garde of de mixer beter, zodat de massa homogeen is.

Eierdooier voor haar is erg handig, maar als je het afwast met heet water, wordt het gekookt en veranderd in gele vlokken die moeilijk te verwijderen zijn.

Elk mengsel wordt aangebracht op droge krullen, ongeacht of ze schoon zijn of niet. Na deze tips te hebben beluisterd, kunt u onverwachte en onaangename situaties voorkomen. Wees mooi en gezond!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 5