Schoonheid en gezondheid

Wat is de lipgloss?

Vertegenwoordigers van de eerlijke seks cosmetische industrie biedt bijna elke dag nieuwe producten. Lip voor lippen is sinds kort populair bij vrouwen in de mode, dus het is geen wonder dat hij al snel de gebruikelijke schoonheden en lipsticks uit de make-uptas van de vrouw verwijdert. 

Wat is de lipgloss?

Het woord “vernis“De meesten van ons associëren zich met een chemische, persistente en schadelijke stof. Om deze reden vertrouwen niet alle meisjes en vrouwen op dergelijke producten en durven ze het veilig op zo’n kwetsbaar gebied toe te passen.

Fabrikanten van cosmetische producten verzekeren echter mooie dames voor hun veiligheid en vele voordelen van deze decoratieve cosmetica. 

Contents

Wat is de lipgloss?

Het idee om een ​​vernis te maken is niet zo nieuw, zoals velen denken. Voor het eerst werden dergelijke producten in 2009 gemaakt Chanel en Lancome, Ze presenteerden het publiek hulpmiddelen als: Rouge Allure Laque en la laque fever. Deze cosmetica absorbeerde de beste eigenschappen van lippenstift en glans, en zelfs meerdere malen overtroffen ze deze.

Helaas heeft de nieuwigheid geen aanhang gevonden, ondanks de mogelijkheid om in één product een crèmekleurige textuur en kleurechtheid te combineren. Volgens de meisjes hebben lipsticklakverven, ontwikkeld door bedrijven met wereldnamen, de huid gedroogd, verstopt in rimpels en onplezierige gevoelens gecreëerd. 

Persistentie van kleur en glans maakte het niet mogelijk om vernissen te laten bezinken, maar een dergelijke ontwikkeling ontstond uit het idee van een revolutionair concept, dat al snel in staat was om de wereld een uniek middel te geven dat de voordelen van glans en lippenstift combineert.

Lippenstift wordt goed op de lippen aangebracht, benadrukt de vorm positief, blijft stevig en ziet er aristocratisch en duurder uit. Maar veel meisjes noemen dit soort nadelen van het gebruik van lippenstift, zoals droogheid en barstjes in de lippen. Make-upartiesten merken op dat glans er altijd natuurlijker uitziet en de huid hydrateert. 

  We behandelen tanden volgens de maankalender

De concurrentie van deze twee fondsen duurde de hele tijd, maar geen van hen hield op te bestaan ​​en vond hun bewonderaars.

Glitter is in feite een vloeibare lipstick met dergelijke basisvoordelen als:

  • eenvoudige applicatie;
  • geweldige schittering;
  • duurzaamheid;
  • kleurverzadiging.

Professionele make-upartiesten geven de voorkeur aan deze specifieke lipcosmetica en geven hun aanbevelingen over het aanbrengen van glans. Als u het in meerdere lagen toepast, wordt de kleur helderder.

Vrouwen die gewend zijn om de huid die gebruikt wordt om lippenstiftbalsem toe te passen, te hydrateren, zullen dit moeten opgeven, anders zal de lak gewoon drijven. 

Hoe een persistente lipliner te kiezen

De eisen voor deze nieuwigheid van de cosmetische industrie zijn vrij hoog. Als de glans eerder als een kortstondige glanzende laag werd ervaren, kunt u met dit populaire product nog lang de duurzaamheid en uitstraling behouden.

Wat is de lipgloss?

De belangrijkste taak van het nieuwe product is het hydrateren van de lippen, en aangezien de klassieke lipsticks de huid droogden, hebben de toonaangevende fabrikanten dit probleem opgelost door een gestage glanzende glans los te laten.

Lak en glans zijn hetzelfde product, het enige verschil tussen cosmetische producten is dat de eerste vanwege de rijke pigmentatie meer overeenkomsten vertoont met lippenstift. 

De verklaarde kwaliteit van moderne producten van zelfs de beroemdste merken komt niet altijd overeen met de werkelijkheid. Dat is waarom, bij het kopen van een vernis, de kwaliteit controleren met een tester. Houd het bij de hand, wacht even en probeer het te wissen: als de kwaliteit van de producten hoog is, wordt deze niet gewist. 

  Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

De meest persistente cosmetica

Veel modieuze vrouwen hielden van glitter Clinique Langdurige glanskleding, wat hij leuk vond met zijn volharding en kleurverzadiging. Echt, vanaf het moment van het tekenen van een bedekking houdt het middel tot 8 uur, dus de huid blijft goed bevochtigd, droogt niet op en barst niet.

Hoge persistentie van cosmetica vanwege de samenstelling, waaronder componenten die een sterke film creëren. Deze vernis wordt vooral goed gebruikt in de zomer, omdat het complex van zonnebrandmiddelen in zijn samenstelling de tere huid beschermt tegen de gevolgen van ultraviolette straling. 

Verdient je aandacht en een vernis, zoals Bourjois Effet 3D MAX 8H. Het heeft iets minder weerstand, maar wordt gecompenseerd door de ideale kleurverzadiging.

Door deze remedie te kiezen, krijgt u een handige applicator die zorgt voor de perfecte toepassing van lipstick-lak, een lange, diepe hydratatie en een extra volume dat uw lippen verleidelijk maakt. 

Een goede keuze is de vernis Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, Het wordt vertegenwoordigd door een breed palet van verzadigde en heldere kleuren. Ook wordt het product gekenmerkt door hoge weerstand en gemakkelijke toepassing. 

Estee Lauder – de juiste oplossing voor vrouwen die in één gereedschapskleurenbestendigheid willen, voldoende hydratatie en een geweldige glans.

Lipstick is voorzien van dergelijke voordelen:

  • Een lichte vernislaag zal uw lippen opvullen met sprankelende straling;
  • Pigmenten van kleur geven verzadiging;
  • Vitamine C en D hebben een verzorgende werking op de huid;
  • De romige en hydraterende textuur geeft je een gevoel van comfort en de huid – een langdurige hydraterende;
  • Biedt een sprankelende uitstraling gedurende 6 uur;
  • Een speciaal ontworpen vorm van de applicator maakt het gemakkelijk om een ​​cosmetisch product aan te brengen, waardoor een ideale lipbuig ontstaat. 
  Hoe zich te ontdoen van runderlintworm?

Vernis a Levres – glans, die, dankzij de innovatieve ultralichte formule op waterbasis, uw lippen een niet-kleverige, stralende en resistente coating zal geven.

De toepassing van het product biedt een ongeëvenaard gevoel van comfort en zelfvertrouwen. Lak wordt nauwkeurig en gemakkelijk aangebracht met een handige applicator van de originele gepatenteerde vorm.

Dit is niet de volledige lijst van kwaliteitscosmetica die de eigenschappen van lippenstift en glans combineert. 

Tips voor het gebruik van lak

Als je nog niet eerder lipgloss hebt gebruikt, moet je de aanbevelingen van make-upartiesten overwegen om alle positieve eigenschappen van deze cosmetica volledig te manifesteren. Om de weerstand van het product te verhogen voordat u het aanbrengt, brengt u een kleine hoeveelheid foundation op de lippen aan.

Wat is de lipgloss?

Lippen beginnen vanuit het midden te schilderen, maken dan een paar kauwbewegingen en lopen dan pas de applicator langs hun contour. Dergelijke acties helpen u voorkomen dat u een te dikke laag aanbrengt, wat onaangename sensaties kan veroorzaken. 

Een laag vernis was gelijkmatiger, na het aanbrengen met een applicator zachtjes mengen met een speciale borstel. Make-upartiesten raden aan dit product alleen voor meisjes en vrouwen van middelbare leeftijd te kiezen.

Meer volwassen dames die ze aanbieden om lipsticks te gebruiken, die hun imago een schaduw van luxe en stevigheid geven. 

Weiger niet om zo’n moderne cosmetica, zoals lipgloss, aan te schaffen. Met zijn hulp zie je eruit als een verleidelijke, goed verzorgde en zelfverzekerde vrouw!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply