Wees de beste - contouringstechnieken | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Wees de beste – contouringstechnieken

Hoe je de juiste make-up kunt maken om jukbeenderen te verbergen – deze vraag verstoort de geest van vrouwen die er aantrekkelijk uit willen zien. Waarom is dit noodzakelijk? Het is een feit dat niet iedereen sierlijke gelaatstrekken heeft en soms geeft dit zichtbaar ongemak.

Eigenaren van brede jukbeenderen, volumineuze neus, dubbele kin proberen onvolkomenheden te verbergen met behulp van cosmetica.

Om je make-up natuurlijk te maken, hoef je geen contact op te nemen met stylisten. Het belangrijkste is om rekening te houden met verschillende regels bij het toepassen van decoratieve producten, het oppakken van natuurlijke tinten en “Vul je hand”. Laten we het vandaag hebben over de techniek van het contouren van het gezicht en leren hoe je zelf make-up kunt maken om grote jukbeenderen te verminderen.

Beeldhouwen – advies van visagisten

Wees de beste - contouringstechnieken

De techniek wordt uitgevoerd met losse of romige texturen. Een dergelijke make-up wordt niet aanbevolen om dagelijks te gebruiken, omdat cosmetica het gezicht overbelasten, poriën verstoppen, de natuurlijke processen van de waterbalans vertragen.

Beeldhouwen is geschikt voor het bezoeken van fotoshoots, nachtclubs en andere sociale evenementen.

Als je slanke functies hebt en tevreden bent met het ovaal, heeft het geen zin om de techniek toe te passen. Visagisten adviseren “Sculpt” zie meisjes met grove tekortkomingen, om de vorm aan te passen en verlichting te geven.

Hoe de brede jukbeenderen met make-up te verminderen – wat we nodig hebben:

  1. poeder;
  2. bronzer;
  3. blozen;
  4. een stem-frequentie crème;
  5. matte oogschaduw.

Hoe grote jukbeenderen te verbergen met make-up. Zorg ervoor dat u een basiscorrectie maakt voordat u begint met contouren met een foundation en poeder, overeenkomend met de natuurlijke tint van de huid. Hierna moet je de kleur kiezen voor schaduw-make-up. Middel met glitters werkt niet. Het is moeilijker om tinten sneeuwwit te kiezen, omdat de witte huid er slordig rood en donkerbruin uitziet.

Gebruik de lastige methode om de lichte huid te transformeren, druk met je vinger op de jukbeenderen en onderzoek het spoor. U moet kleuren op 2 tinten donkerder dan de afdruk, dan krijgt de make-up natuurlijke eigenschappen.

Meisjes met een kleurtje zijn geschikt voor een beeldhouwer van koude bruinachtige tinten. Bronzers worden aanbevolen om alleen zwarte dames te gebruiken. Om de grenzen er natuurlijk uit te laten zien, kiest u de tools die gemakkelijk te kweken zijn. Maak voor de neusbrug en kleine gebieden zachte borstels van kleinere afmetingen. Kies voor het contouren van het voorhoofd en grote jukbeenderen volumineuze borstels met wijd verspreide villi.

Make-up voor het verbergen van brede jukbeenderen

Beeldhouwen begint vanaf het voorhoofd. Neem een ​​zachte borstel en breng de beeldhouwer aan op het gebied van de slapen en de haargroeirijn. Kleur grondig. Als u een laag voorhoofd heeft, wordt aangeraden het niet aan te raken. Donkere tonen verminderen de haargroei visueel naar de wenkbrauwen – het is niet mooi.

Wees de beste - contouringstechnieken

Ga nu naar de neus. Je kunt een lijn tekenen vanaf de toppen van de wenkbrauwen of het bovenste gedeelte van de oogleden pakken, samenvloeien met de schaduwen. Zachtjes met een fijne borstel, teken duidelijke lijnen langs de zijkanten van de neus en meng, niet vallen op de bovenste zone van de brug van de neus.

Als je een lange neus hebt en je wilt hem visueel verminderen, breng dan blos aan op de punt en tussen de neusgaten.

De juiste make-up is nodig om jukbeenderen te verbergen, als ze breed zijn.

Trek een potlood in de richting van de punt van de mond om een ​​duidelijke lijn te tekenen. Deze schuine zone is een contourzone. Je kunt ook je wangen tekenen – vissponzen maken. Dus de depressie valt ook op. Om geen ruige mannelijke kenmerken te krijgen, moet je niet blozen op de mond aanbrengen. Stop op het midden van je wangen. Tekenen begint vanuit het oor.

Leeg de remedie correct – van de rand tot de rand. Als je van boven naar beneden begint te borstelen, strek je de schaduw uit naar je lippen. Onze taak is jukbeenderen te verminderen en geen vuil op het gezicht te verspreiden. Overtollig pigment is hier niet wat.

Nu moeten we het afmaken. Gebruik een dikke borstel om een ​​blos te tekenen en trek het ovale gezicht en de kin naar beneden, zonder de kleur op het gezicht zelf uit te rekken. Rek de kleur rond de nek en sleutelbeenderen uit voor een harmonieus uiterlijk. Aan het einde van de actie, neem een ​​schone borstel en loop voorzichtig door het gezicht. Maak de scherpe randen glad. De juiste make-up werkt niet de eerste keer, oefen, bestudeer de foto’s met de toepassingslijnen en selecteer zorgvuldig de tinten.

De rol van het kapsel in het ideale beeld

Wees de beste - contouringstechnieken

Verberg het massieve onderste deel dat je kunt maken en haar.

Om de uitstekende delen van de Mongoolse contouren te verbergen, wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan kapsels met lang haar.

Overweeg korte kapsels met of zonder bamboe. Organisch lijkt het een schuine of rechte semi-lijn. Vermijd ronde variaties. Haar, pompeus op de schouders gelegd, drukt grote jukbeenderen uit.


Verklein het gezicht met lange kapsels met veel details. Als u besluit op te krullen, pak ze dan niet vanaf de achterkant, laat ze vrij op de voorkant van het gezicht liggen. Er zijn speciale kapsels, waarvan de vorm helpt om ruwe contouren te verbergen.

Als u alleen op weg bent naar de kapper, overleg dan met de kapitein over welke styling u wilt kiezen. In ieder geval, hou van jezelf voor wat de natuur heeft gecreëerd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

31 − 25 =