Wenkbrauwen: waarom en wat te doen? | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Wenkbrauwen: waarom en wat te doen?

Huidpeeling is een nogal onplezierig verschijnsel dat het uiterlijk bederft. Het komt voor bij zowel adolescenten als volwassenen. En voordat je er vanaf raakt, moet je de redenen voor zijn uiterlijk identificeren.

Waarom de wenkbrauwen en de huid op de brug van de neus, het voorhoofd, het hoofd

De redenen voor deze staat kunnen verschillende zijn:

Wenkbrauwen: waarom en wat te doen?
 1. Hormonale onbalans, veroorzaakt problemen met huidintegument;
 2. Hypervitaminose en beriberi. Gegenereerde metabole processen;
 3. allergieën;
 4. Huidziekten, schimmelinfecties, helmintische invasie;
 5. Acne. De demodexmijt nestelt zich in de haarzakjes en veroorzaakt een ontsteking van de harige delen van het lichaam;
 6. Onjuiste / ineptieve wenkbrauwcorrectie;
 7. Volgens de gezichtsuitdrukking betekent uitslag dat er afwijkingen zijn in het functioneren van de lever, stagnatie in de darmen, stress;
 8. Uitdroging van het lichaam. De dagelijkse norm van een vloeistof is anderhalve liter.

Wat te doen als de wenkbrauwen geschubd zijn: algemene aanbevelingen

Om te voorkomen dat dit fenomeen je ongemak bezorgt, moet je deze aanbevelingen opvolgen:

 1. Na verloop van tijd de huid reinigen. Ga nooit met make-up naar bed;
 2. Beperk vette, zoete, pittige en koolzuurhoudende dranken in het dieet;
 3. Houd u aan de hygiënemaatregelen, raak uw gezicht niet aan met vuile handen;
 4. Selecteer de make-up zorgvuldig. Besteed aandacht aan de samenstelling en vervaldatum. Achterstallige fondsen kunnen allergieën veroorzaken;
 5. Gebruik tijdens wenkbrauwcorrectie alleen steriele instrumenten, behandel de huid voorzichtig voor en na de ingreep, trek de haartjes alleen langs de lijn van hun groei.

De wenkbrauwen van Shepherd

Er zijn verschillende redenen voor dit probleem. Bij pasgeborenen en zuigelingen tijdens de eerste levensmaanden, wordt dit geassocieerd met de aanpassing van de huid aan nieuwe levensomstandigheden. Als er geen roodheid, zwelling, zwelling is - geen reden om te ervaren.

Peeling in de baby kan een reactie zijn op het gebrek aan vocht in de lucht. De optimale vochtigheid voor de leefomstandigheden van het kind is 50-75%.

Ouders kunnen zelf het probleem bij baby's provoceren door misbruik te maken van een oplossing van kaliumpermanganaat. De laatste wordt gebruikt tijdens het baden voor de genezing van de navelstrengwond.

Bij de baby kan het afpellen van de wenkbrauwen en het hele gezicht de eerste reactie zijn op zonlicht, wind en koele lucht.

Hoe om te gaan met het afpellen van de wenkbrauwen?

Wenkbrauwen: waarom en wat te doen?

Voordat u apotheekproducten, professionele cosmetica of traditionele recepten koopt, moet u weten wat de oorzaak is van uitdroging. In elk geval wordt de situatie geanalyseerd. Soms kan het alleen worden gedaan, bijvoorbeeld toen het probleem verscheen na het gebruiken / gebruiken van een nieuw product (allergie). Soms moet je naar een arts (hormonale onbalans, ziekten van interne organen).

Vaak verschijnen er problemen met het gezicht bij vrouwen vóór de menstruatie - dit is normaal en vereist geen advies van een arts.

Nieuwe wasmiddelen, onbekende voedingsmiddelen, cosmetica zijn de meest voorkomende allergieprookers. Als de huid regelmatig wordt geëxfolieerd, kunt u hypothermie en verwering verwachten.

In de volksgeneeskunde recepten met plantaardige, anti-inflammatoire, antiseptische, milde effect -. Series, aloë, kamille, speenkruid, Elecampane, enz. Deze recepten kunnen zelfs behandelen grudnichka.

Zonder overleg met een dermatoloog kan het niet met demodicose en schimmellaesies van de huid.

Wat te doen met demodicose?

Om de diagnose te bevestigen, neemt de arts het materiaal ter analyse - verwijder wat epitheel of een gedroogde korst bij de wenkbrauwen. Als het schrapen positief is, is een complexe therapie vereist.

De specialist zal fondsen voor extern gebruik voorschrijven, waaronder metronidazol, vitamines en immunomodulerende medicijnen.

Het is noodzakelijk om linnengoed, handdoeken enzovoort vaker te vervangen. Dergelijke dingen moeten na het wassen gestreken worden. Linnen en veel andere dingen moeten individueel zijn. Bovendien moet je een dieet volgen en zoveel mogelijk stresssituaties elimineren.

Huidziekten en schimmelinfecties

Soskob kan mycotische huidlaesies of andere dermatologische ziekten opsporen. Behandeling wordt benoemd afhankelijk van de diagnose. Vóór de benoeming van de cursus kunt u verschillende crèmes en volksrecepten gebruiken, maar het resultaat is van korte duur.

Breng geen tijd door met een bezoek aan de dokter, omdat de ziekte zich naar andere delen van het lichaam kan verspreiden.

Peeling van het trekken van wenkbrauwen

Wenkbrauwen: waarom en wat te doen?

Deze reden is een van de meest voorkomende. Het is soms onmogelijk om de procedure te weigeren, dus u moet deze corrigeren.

Als de procedure in de salon is uitgevoerd, is het aan te bevelen de specialist te vervangen. Vooral als er ontstekingen van de follikel zijn. Dit betekent dat de meester geen hygiënische maatregelen in acht neemt, werkt met niet-steriele hulpmiddelen of de procedure onjuist uitvoert en de huid verwondt.

Met zelfcorrectie voor en na de ingreep, moet u niet alleen de wenkbrauw hanteren, ook de huid rondom wrijft. Gereedschappen mogen niet met alcohol worden afgeveegd, het is beter om ze te koken.

Om haren te verwijderen was het minder pijnlijk, het wordt aanbevolen om eerst een stoombad te maken en een crème te gebruiken om de huid te verzachten. Dit vermindert de toon.

Soms is de schil schilferig vanwege de te dikke crème.

Het kan worden vervangen door baby- of groente-gesteriliseerde olie. Het laatste kan gemakkelijk worden verwijderd met een alcoholbevattende oplossing.

Wat als de droge huid bij de wenkbrauwen?

 1. Veeg de huid af met een afkooksel van calendula bloemen, die in gelijke verhouding wordt gemengd met een afkooksel van kamille of komkommersap. Bloemafkooksels kunnen helpen om jeuk en roodheid te overwinnen, ontstekingen te verwijderen;
 2. Een natuurlijke scrub die zachtaardig zelfs gevoelige huid beïnvloedt - geplette havermout. Ze kunnen eenvoudig met water worden gebruikt, met de gebruikelijke middelen voor wassen, zure room of gekonfijte honing
 3. Maskers van natuurlijke producten. Van de droogte van de eigeel, gemengd met een lepel honing en plantaardige olie. Voordat u een masker maakt, moet u ervoor zorgen dat er geen allergie is voor de componenten;
 4. Uitstekend verzacht de schil van fruit / bessen puree, vermengd met boter en honing. Je kunt elk fruit gebruiken, behalve citrusvruchten;
 5. Uitstekende remedie voor peeling - zelfgemaakte mayonaise.

Door zich aan deze regels te houden, kunt u permanent van huiduitslag tussen de wenkbrauwen, peeling en andere esthetische problemen af.

Als de droogte niet overgaat, moet u een arts raadplegen voor advies. Traditionele recepten, cosmetica en hygiënische procedures worden matig toegepast en niet misbruikt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 3