Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren? | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

De wetgever van deze mode is de popdiva Madonna. Zij was het die eens in het licht verscheen met een schitterende glimlach in de letterlijke zin van het woord. Het idee werd onmiddellijk opgepikt door andere Hollywood-sterren en alleen meisjes die de aandacht op hun lach willen vestigen. By the way, tandartsen in deze trend zien ook de voordelen – voor het bevestigen van de bergkristallen aan de tanden, moet de laatste in perfecte staat worden gebracht. Anders geeft de decoratie al hun tekortkomingen.

In de loop van de tijd waren er nieuwe manieren om de schoonheid van een glimlach te benadrukken – met behulp van grills, twinkles, stickers, maar met de Skays konden ze nooit de strass steentjes matchen.

Over decoratie

De eerste fabrikant van tandsteentjes is het bedrijf Ivoclar Vivadent. De fabrikant heeft SKYCE genoemd. Momenteel zijn er twee soorten van deze ornamenten, die verschillen in grootte – 1,8 mm, 2,5 mm en het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie – blauwe saffier of kristal.

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

Ze zijn gemaakt van Swarovski-kristallen. Ziet er uit dat sieraden niet saaier is dan een echte diamant of andere edelstenen. Ze verliezen hun glans niet, zelfs niet na verloop van tijd, met behoud van de structuur en de ideale textuur van het oppervlak. Zelfs als je naar de foto’s van kristallen kijkt, kun je zien hoe prachtig ze zijn.

De onderste laag met steentjes heeft een spiegeloppervlak en wanneer er licht op valt, wordt deze volledig gereflecteerd.

Dankzij dit hebben de kristallen een onberispelijke uitstraling.

Na verloop van tijd werden alle tandsteentjes Skyses genoemd, ongeacht wie de fabrikant van de producten is.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat skyses gewone kristallen zijn die kleding, schoenen, enz. Versieren. In feite zijn dergelijke decorelementen niet geschikt voor gebruik in de tandheelkunde. Hun structuur is zodanig dat ze minder duurzaam zijn dan het materiaal dat speciaal hiervoor is ontworpen, dus ze slijten snel in een vochtige omgeving. Decoratie kan op elk moment eenvoudig loslaten, waardoor een spoor achterblijft dat anders is dan de kleur van de tand en een onaangenaam gevoel. Overigens is het gemakkelijk om van het spoor af te komen.

Een ander verschil tussen conventionele steentjes van tandheelkundige is dat ze niet die prachtige uitstraling hebben, in het belang van meisjes klaar om in het tandornament te steken.

In welke gevallen is het handig om steentjes te gebruiken?

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?
  • Aanwezigheid van glazuurhypoplasie;
  • Vlekken op het tandglazuur;
  • De aanwezigheid van defecten in het glazuur.

Met allerlei gebreken, die helemaal niet aan te raden of onmogelijk te behandelen zijn, stoppen de meisjes de kristallen in hun tanden om ze te verbergen. Soms is zelfs een kleine kiezel genoeg om de lach van aantrekking terug te brengen en het ook stralend te maken.

Maar onthoud dat ze wit en glad moeten zijn, omdat ze een ornament verspreiden en zelfs alle tekortkomingen benadrukken.

Wanneer moet ik mij onthouden?

Ondanks dit effect zijn er contra-indicaties voor het gebruik van Skys voor cosmetische doeleinden:

  • Pathologie van occlusie;
  • Aanwezigheid van allergie voor metalen;
  • Age. Bij kinderen jonger dan 12 jaar kan de procedure de ontwikkeling van ziekten veroorzaken.
Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

De tandarts neemt de installatie van het kristal alleen op in het geval dat uw tanden in perfecte staat zijn. De verhoogde gevoeligheid van tandglazuur, cariës, stenen, spanen, barsten – dit is een contra-indicatie voor de installatie van steentjes. In dit verband, vóór de procedure, indien nodig, behandel de tanden, doe een professionele reiniging van de mondholte. Als ze donker zijn, is het nodig om ze te verraden tot bleken.

Kristallen kunnen aan zuivel- of molaren worden gehecht, maar ze zijn erger voor implantaten en kronen.

Als dit kan worden gedaan, is de decoratie hoogstwaarschijnlijk van korte duur, maar voor kracht is het mogelijk om het oppervlak te behandelen met een speciale oplossing.

Een dergelijke geëmailleerde decoratie veroorzaakt geen schade tijdens installatie of tijdens het dragen. Indien nodig worden de kristallen zonder problemen verwijderd. Als het oppervlak is voorbereid voor een kostbare steen, worden de weefsels meestal ontleed. Wanneer u de decoratie verwijdert, wordt het resulterende gat verzegeld. Hetzelfde gebeurt als de steen deel uitmaakt van de vulling.

installatie

Ondanks het feit dat deze procedure verwijst naar cosmetische producten, wordt deze uitgevoerd door de tandarts in de kliniek. Hiervoor worden speciale materialen en gereedschappen gebruikt. De duur van het evenement is niet meer dan 15 minuten. Kristallen – de decoratie van tanden, die pijnloos is vastgesteld.

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

Allereerst wordt het oppervlak gereinigd en vervolgens gedroogd. Verder past de specialist tandlijm toe met een reflecterend composiet.

Door middel van deze materialen is een kristal gefixeerd. De laatste fase van de installatie is het polijsten van het oppervlak rond de steen.

Overigens bevat de compositie waarmee de versiering is bevestigd fluoride, wat bijdraagt ​​aan de versterking van het glazuur.

kosten van

De prijs kan 1-3 duizend roebels zijn. Deze prijs omvat de prijs van de steen en de kosten van het werk. U zult waarschijnlijk een kliniek vinden waarin u de procedure veel goedkoper zult maken, maar is het de moeite waard om zelfs 300 roebel te betalen voor een zeer dubieuze kwaliteit? Plaats goedkope bergkristallen in de tand, je kunt natuurlijk geen kwaad, maar gedurende meer dan een paar maanden zal een stralende lach je niet behagen.

Producten waarvan de prijs hoger is dan 1000 roebel, zijn gecertificeerd en het bijbehorende document moet in de kliniek worden getoond. Hun levensduur is in de orde van meerdere jaren.

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

Het installeren van sieraden, waarvan de kosten meer dan 3000 roebel bedragen, kunt u rekenen op het feit dat ze zijn ingelegd met edelstenen.

In zeldzame gevallen kan de kliniek alleen de procedure zelf aanbieden, maar je moet het kristal zelf kopen en meenemen. Als je je hebt aangemeld bij een dergelijke instelling, zoek dan naar een andere, waar professionals je een volledig dienstenaanbod zullen aanbieden.

zorg

Met betrekking tot het dragen en onderhouden van kristallen, kunt u niet bang zijn om alle hygiëneprocedures die u gewoonlijk produceert, uit te voeren. Tegelijkertijd blijven de geïnstalleerde skyses op de tanden stevig vasthouden. Om de mondholte te reinigen, gebruikt u gewone tandpasta en een borstel.

Als na een maaltijd voedsel tussen de tanden zit, moet u een speciale draad gebruiken.

Spoel na elke maaltijd de mond met warm water.

Bezoek regelmatig de tandarts – minstens twee keer per jaar.

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

Het is belangrijk om te onthouden dat het in de aanwezigheid van steentjes wenselijk is om het voedsel met alle tanden te kauwen om de versiering te verminderen.

Het wordt aanbevolen om geen vast voedsel te eten (crackers, noten, harde groenten, fruit).

Er zijn tijden dat je alleen op de foto kunt zien hoe je glinsterende tanden eerder glommen, want met het verstrijken van de tijd vervaagden ze en werden saai. In dit geval kan het kristal eenvoudig worden vervangen. Als het om een ​​juweel gaat, richt u tot de expert – hij zal u adviseren hoe het ontstane probleem op te lossen.

Kan ik de steentjes zelf installeren?

U hebt waarschijnlijk gehoord dat het heel goed mogelijk is, vooral als het antwoord op uw vraag wordt gegeven door de distributeurs van stenen.

Gewoonlijk suggereren ze het gebruik van het volgende algoritme. Het is noodzakelijk om het glazuur te behandelen met alcohol (70%) om het te ontvetten. Bij het installeren van de steentjes op de tanden die thuis worden geproduceerd, moet u de verbinding aanbrengen, een tandlijm. Je kunt het kristal steviger bevestigen. Nu is het noodzakelijk om de mondholte te reinigen met pasta, in de samenstelling waarvan er geen fluoride is, droog het. Breng vervolgens de gel aan met een dikke laag, gedroogd. Nogmaals, we leggen de binding en dan de vloeibare composiet. Nu zit de steen zacht vast. Door middel van een polymerisatielamp decoreren we de decoratie.

Tijdens de procedure kunnen overtollige composieten achterblijven, ze moeten zorgvuldig worden verwijderd.

Wie kan hun tanden versieren met steentjes en in welke gevallen moet dit niet gebeuren?

Is het de moeite waard om dit algoritme te gebruiken en de steentjes zelf thuis te bevestigen? Nauwelijks. Voor de procedure is het beter om contact op te nemen met de kliniek. Waarom?

Ten eerste, zoals we zien, hebt u voor het bevestigen van de sieraden een speciaal materiaal nodig dat geld kost.

Ten tweede kunnen alle onafhankelijke experimenten met tanden resulteren in tenminste schade aan het glazuur. Alleen een tandarts kan de procedure professioneel uitvoeren.

Ten derde kun je, wanneer je zelf kristallen koopt, slachtoffer worden van oplichters die je zullen verkopen in plaats van gewone tandsteen. Je kunt je niet afdekken tegen de slechte kwaliteit van de steen. In de kliniek wordt u gecertificeerd kwaliteitsmateriaal aangeboden.

Een stralende lach is de droom van veel meisjes, wat, zoals we zien, vandaag heel goed mogelijk is. Een heldere en stralende lach voor jou!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1

Adblock
detector