Ziet eruit als een zigeuner: een lichte make-up voor verzengende schoonheden | pangudownloads.com
Schoonheid en gezondheid

Ziet eruit als een zigeuner: een lichte make-up voor verzengende schoonheden

Vrouwen van deze nationaliteit zijn onmiddellijk zichtbaar in de menigte, zelfs als ze gekleed zijn "op een Europese manier". Ongeacht de kleur van het haar en de huid - onder hen zijn er ook bruinharige vrouwen met een lichte huid en zelfs "bijna"Blondjes - ze vallen op met een heldere uitstraling. 

Ziet eruit als een zigeuner: een lichte make-up voor verzengende schoonheden

Zigeunervrouwen hebben een doordringende blik, felle lippen, trekken de aandacht, rijk, dik haar en een massa opzichtige sieraden. Ze kunnen ze niet weigeren, zelfs als de meisjes werden geassimileerd onder de Slavische bevolking. 

Dus, om eerst de zigeunermake-up te verzinnen, is het de moeite waard om na te denken over het scheiden van de ogen en lippen. 

Het doel van make-up

Wat is het doel van het veranderen van het uiterlijk? Is het nodig om naar een carnaval of een thuisfeest te gaan? Of wil je misschien op een nieuwe manier voor je gekozen verschijnen?

Zigeunermake-up van het maken van een afbeelding in de zigeunerstijl is heel anders. 

In het eerste geval moet je serieus voor je eigen uiterlijk zorgen:

 • Gebruik zelfbruinende of donkerder gezicht;
 • selecteer zorgvuldig de ogen;
 • geef de lippen een uitdagende dikke vorm. 

In de tweede plaats is het genoeg om de nadruk te leggen op ogen en jukbeenderen en om heldere dingen aan te doen. Als een meisje op een date komt, wil een geliefde op zijn minst een klein fysiek contact: knuffel, kus. Als de "pleister" hagelt, wordt de datum verstoord. 

En de voortzetting van een romantische ontmoeting kan een komische situatie worden. Het meisje zal zich uitkleden, en de donkere huid van het gezicht zal contrasteren met de lichte huid van de resterende delen van het lichaam. Ze zal het waarschijnlijk niet leuk vinden als de man er grapjes over maakt. 

Thuis make-up maken van een mooie zigeunervrouw, moet je zeker zijn - in de toekomst zal dit geen ongemak opleveren. 

Lichte make-up

Om te beginnen met het veranderen van uiterlijk kosten of stands met selectie van cosmetische agenten. Laat ze allemaal bij de hand zijn, zodat je niet met half geschilderde ogen de kamer rond moet rennen en naar het benodigde attribuut moet zoeken. 

Een set cosmetica voor het aanbrengen van zigeunermake-up en stap-voor-stap instructies voor het creëren van een zigeunerlook: 

 • De basis voor make-up: foundation, poeder, concealer, bronzer, alles dat de huid een donkere tint zal geven. Deze fondsen moeten worden voorbereid, zelfs als van tevoren een reis naar het solarium is gemaakt. Cosmetica op basis liggen gelijkmatiger en gaan langer mee;
 • Basis voor schaduwen;
 • Potlood of oogslag in het zwart. Het beste ding voor dit doel is een crayon potlood;
 • Zwarte verf voor wenkbrauwen;
 • Mascara is radicaal zwart;
 • Een palet van schaduwen, beter met genialiteit. Reeks kleuren: donkerblauw, donkerpaars, donkerbruin, diep grijs;
 • Lipgloss of lipstick helderrood, bordeaux of een soortgelijke tint. 

En natuurlijk borstels, applicators, servetten en make-up remover. Als het bij de eerste poging niet lukt, maak de make-up dan voorzichtig schoon, zodat de huid niet rood wordt en je de manipulatie meteen kunt herhalen. 

Voor de groene ogen zullen zwart-bordeauxrode tinten naderen, tot karim - donkerbruin, zwart, donkerblauw, tot lichtgrijze, donkere tinten. 

ogen

Het aanbrengen van make-up voor de viering is als volgt:

Ziet eruit als een zigeuner: een lichte make-up voor verzengende schoonheden
 • De hele basis van het gezicht wordt aangebracht op het hele gezicht, de basis voor de schaduwen op de oogleden. Bevedering van de basis op de oogleden is beter gedaan met de pads van de vingers;
 • Dan schaduwen de oogleden in met schaduwen. Het is het beste om de strepen aan de boven- en onderkant in verschillende kleuren vast te houden. Als u bijvoorbeeld bovenaan begint vanaf de ciliaire rand van karmozijnrood en naar bruin brengt, wordt de donkerste hoek van het oog verduisterd door de buitenste hoek van het oog. Lagere gulle brengen vanuit de binnenste ooghoek donkerblauw, en ga naar de buitenste naar donkergrijs;
 • Dan wordt het bovenste ooglid onder de wenkbrauwlijn verdoezeld door parelwitte schaduwen voor grotere expressiviteit;
 • Wenkbrauwen zijn zwart geverfd;
 • Breng de eyeliner aan op de lijn van de oogleden;
 • Wimpers zijn gekleurd in meerdere lagen met zwarte mascara, stretch. Niet nodig om te bewegen, de wimpers van de zigeuners zijn meestal dik en recht. 

Als er gelegenheid is om dichtheid en lengte van wimpers toe te voegen door middel van kunstmatige - dit is alleen welkom. Maar in dit geval zitten de wimpers vast voordat de oogmake-up wordt uitgevoerd. 

Ogen zijn gemaakt. Sommige vrouwen beginnen cosmetica met eyeliner aan te brengen. Deze manier is traditioneler, maar als je het op de "finishing touch" laat, is de weergave meer "brandend". 

De ogen zien er donker uit vanwege de intense eyeliner. En als je de kleur van schaduwen kiest, moet je je richten op het kleuren van je eigen iris. 

lippen

Hoe maak je een lip die het oog trekt? Heel eenvoudig.

Het proces is stap voor stap geregeld:

 • De contour is omgeven door een potlood van natuurlijke kleur, de inkeping van de rand met 2-3 mm;
 • dan moet je een heldere lipstick aanbrengen, het midden van de onderlip zorgt ervoor dat de kleur meer verzadigd is;
 • Lippenstift op lippenstift aanbrengen. 

Ongemerkt pluis over de lip kan worden gemaskeerd met mascara. Antennes boven de lippen geven zelfs meer "zigeuner" kleur. 

Blush wordt gebruikt in donkere perzikkleur of is tevreden met de bronzer. Zigeuners hebben geen heldere blos. 

haar

Het is niet nodig voor één partij of een tijdelijke gril om haar in een radicaal zwarte kleur opnieuw te schilderen:

 • Niet alle zigeuners zijn zwartharig;
 • Om de afbeelding compleet te maken, is het beter om een ​​pruik te gebruiken. 
Ziet eruit als een zigeuner: een lichte make-up voor verzengende schoonheden

Rondom een ​​hoofd is een heldere hoofddoek of een bont lint gebonden. 

Dus, hoe kun je thuis zigeunermake-up maken?

 • Geef de huid een donkere tint;
 • Selecteer tegelijkertijd zowel ogen als lippen. 

Maar om een ​​vertegenwoordiger van de vrijheidslievende stam te zijn, volstaat één make-up niet. Het is noodzakelijk om een ​​geschikt pak te kiezen: een lichte rok, of liever een paar, een blouse en veel, veel grote, schitterende "goud»Ornamenten - ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. 

Als Gypsy-make-up nodig is om je jonge man te verrassen, volstaat het jezelf te beperken tot een gestileerd kostuum en een beetje nadruk te leggen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 + 3 =