Akne og måter å håndtere dem | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Akne og måter å håndtere dem

Akne er horror og mareritt av moderne ungdom! Tross alt, de, som ingenting annet, påvirker humøret til en person, som avhenger av det generelle utseendet. På vitenskapelige er dette problemet kalt akne. Det er denne sykdommen som skjer på menneskelig hud, oftest på ansiktet, som følge av tilstopping av porene og sebaceøse kanaler.

Akne og måter å håndtere dem

Det er verdt å merke seg at det er på ansiktet er et bestemt sone, som blant spesialistene til kosmetologer ble kalt “Bermuda Triangle”. Det inkluderer området nær øynene, samt punktet mellom øyenbrynene. Her, under ingen omstendigheter, bør ikke klemme ut noen kviser, selv de mest uskadelige.

Det er i dette bestemte området at du må bruke et middel for akne. For dette er antiseptiske kremer best egnet, som velges individuelt for hver hudtype.

Men utseendet på dette problemet kan unngås hvis det er riktig og på forhånd å ta vare på huden – å rense, nære og fukte det.

Metoder for å bekjempe akne

Akne og måter å håndtere dem
  1. Et utmerket hjem rette for akne er enkel vask, som er tilgjengelig for alle. Det er denne metoden som vil bidra til å forhindre utseendet på denne forferdelige huddefekten. Kviser vanligvis skyldes det faktum at talgkjertlene jobber veldig godt, øke oiliness av huden, noe som bidrar til tilstopping por.Odnako ikke misbruke denne metoden. For å bevare skjønnheten og friskhet i huden, til ganske et par ganger om dagen vasker akkurat som vann, og med tillegg av en liten mengde sitronsaft, som tørker huden, bidrar til å forsinke utgivelsen av fett;
  2. En påvist tid er folkemidlene for akne – gni ansiktet med en isbit. Denne prosedyren renser ikke bare, men fukter og nærer huden, bringer den til tonus og gir friskhet. Frosset i formen kan også være en avkok av kamille, som forhindrer den inflammatoriske prosessen;
  3. Et effektivt middel for akne er hudskalling. Det er verdt å merke seg at ekspertene anbefaler ikke å gjøre det ofte, for ikke å irritere huden, noe som er mulig på grunn av effekten av små partikler som utgjør sredstva.Dlya raskt og kvalitativt å rense huden, er kosmetologer rådes til å ty til midler som har en gel rammeverk som har en mykere effekt;
  4. Dampbad er et effektivt middel for subkutan akne. Å ty til et slikt rensemiddel er best et par ganger i uken, for ikke å forårsake irritasjon og sår. Dette verktøyet hjelper deg raskt og effektivt bli kvitt akne, samt fra mulig sledov.Sleduet hell kokende vann i en liten beholder, og sitte, lener seg over henne og skjermet håndkle (for å “Lagre” damp), omtrent ti minutter. For å rense huden kan du legge til vannbakken, som er en effektiv absorberende.
  5. Etter at huden er tilstrekkelig avkokt, er det nødvendig å skylle det med isvann for å begrense porene og gi det fasthet. Deretter er det nødvendig å tørke ansiktet med et håndkle og gni av med et apotek fra akne – salicylsyre. Det er hun som raskt og kvalitativt kan kvitte seg med problemer forårsaket av betennelse i huden.
  6. Bøte for akne merker, noe som gjør at du raskt og effektivt kvitte seg med skadelige problemer – tinkturer og kremer. De constrict porene, fortrenge skitt og zhir.Ezhednevno morgen og kveld bør påføres huden med en bomullsdott kremer som inneholder eller calendula ekstrakt, eller agurk ekstrakt, gunstige effekter på helse og skjønnhet av huden.

Folkemetoder for aknebehandling

I tillegg til det faktum at akne kan helbredes ved hjelp av legemidler, kommer unike folkemetoder til redning. Deres største fordel er produktets naturlighet. I tillegg kan bruken av hjemmemedisiner for akne redusere antall forskjellige bivirkninger som oppstår når du bruker “Kjemisk” medikamenter.

Akne og måter å håndtere dem

Raskt å fjerne betennelsen i varierende kompleksitet hjelper et slikt middel for akne som aloe juice. For at juice skal være av høy kvalitet, er det nødvendig å først sette aloebladet på et mørkt sted i omtrent en uke. Deretter må du blande juice med vann i forholdet 1: 5, for ikke å skade huden og tørke det en gang om dagen, helst før du legger deg til sengs.

Den neste måten, som bidrar til å raskt og kvalitativt bli kvitt utslett, regnes som renhet, eller rettere sagt, dens tinktur.


Det er nødvendig å samle om fem blader av celandine, skyll grundig og hell et glass kokende vann, og insister deretter på et par timer og belastning. Dette verktøyet kan ikke bare tørke hele huden, men også gjelde for de stedene hvor den er mest berørt.

Maske av enkle agurker, kan ikke bare gi huden friskhet, men også fjerne overflødig fett, og dermed forhindre utseendet av akne. Det er verdt å merke seg at agurken også har en god evne til å bleke huden.

Det er nok bare å holde sin vassel på ansiktet i omtrent tjue minutter, og huden vil vise seg ikke bare vakker, men også frisk. Utmerkede rengjøringsegenskaper har leiremaske, som ikke bare reduserer fettutslipp, men fjerner også smuss perfekt. For slike masker er egnet som hvit, og rød leire, som avles med varmt vann.

Så, for å forhindre utseendet av akne på ansiktshuden, er det nødvendig å ta vare på det på forhånd, ikke bare riktig rengjøring, men også nærende, med de nødvendige stoffene.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =