Bølget hår med stryking | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Bølget hår med stryking

Enhver kvinne skal kunne lage vakre frisyrer, og jo mer variert, jo mer interessant er hvert nytt bilde. For å se fasjonable må du lære flere måter å legge og krølle grasiøse krøller på bølget hår, så vel som alle slags måter å lage hår bølgete hvis strenger er naturlig rett.

Moderne metoder for styling - kosmetikk og skjønnhetsutstyr - lar deg lage elegante festlige og daglige frisyrer til bølget hår, uavhengig av lengden og strukturen. Det viktigste er å handle med kunnskap om saken.

Hvordan lage hår for styling

Bølget hår med stryking

Eventuell frisyre gjøres alltid bare på rent vasket hår, og resultatet avhenger direkte av om du er egnet for sjampo. Eiere av fet hårtype er best å velge en gjennomsiktig sjampo, gels basert på forfriskende ingredienser som bjørk, lind, brennesle, peppermynte, rosmarin og andre. Men de som har håret fra rot til tupp tørrdrakt shampoo nærende kremer rik pearl farge med silke proteiner, avokadoolje, olivenolje, kakao, kokos og andre.

Et spesielt tilfelle er fett på røttene og tørt hår på spissene. For denne typen er det spesielle kombinert sjampo, men det er bedre å bruke sjampo for fet hår, og etter vask, fuk tippene ordentlig.

Å vite om den kommende stylingen, bruk ikke etter å ha tørket de nærende masker og tykke klimaanlegg. Din omsorg etter vask skal vaskes av og la et tynt beskyttelseslag, som har til formål å gjøre håret mer lydig og for å lette kamingen under tørking.

Ideelt sett bør håret tørkes naturlig - tørk med et håndkle og la dem tørke helt i luften. Imidlertid, før legging, er denne metoden ikke egnet - for en pen frisyre er det nødvendig med tørking med hårføner.

For å unngå å skade håret med høy temperatur, bruk minimum oppvarming av hårføner. Også, før du tørker hårføner på røttene, må du bruke et lite middel for å gi volum (mousse eller spray). Tørt hår fra røttene til spissene og før luftstrålen fra topp til bunn - dette vil beskytte mot tørking og hjelpe flakene til å lukke. Etter tørking kan du begynne å lage effektive krøller.

Hvordan lage et bølget bølget hår

Med hjelp av stryking kan være krøllet langt hår på flere måter: å skape en tredimensjonal lys bølge fra røttene, eller uforsiktig krøller pene stramme krøller som rammer inn ansiktet. Hårklipp for bølget hår er også bra for å markere flere stryker av stryking - dette gir frisøren en stilig form og et ferdig utseende.

For å krølle håret ditt med et strykejern, følg trinnene:

Bølget hår med stryking
 1. dele håret i flere symmetriske sektorer: kronen, baksiden av hodet, bangs, whisky og bak ørene på hver side, fest med hårnål;
 2. Arbeid med hver sektor separat, rengjøring av en barrette;
 3. dele hver sektor i flere tråder med omtrent to fingre tykk;
 4. Komb strenget, bruk et lite beskyttelsesmiddel mot overoppheting (krem, krystaller, gel), kam igjen;
 5. Ta en lås med et oppvarmet jern i selve røttene;
 6. Vri strykejernet på sin akse, skape en krølle;
 7. strekk den resulterende krølleflyvningen langs hele lengden;
 8. arbeid jevnt, men raskt - effekten av varmt stryking bør ikke overstige 15 sekunder.

Etter å ha behandlet alle trådene, fest håret med en spray med sterk fiksering, legg vekt på de enkelte bøyene på krøllene med en liten mengde voks eller glanset gel.

Hvis du skal dekorere håret ditt med krøller bare rundt ansiktet ditt, samle håret i halen, trekke ut de midlertidige låser slik at de dekker ørene. Legg avskjed og smell, hvis noe. Ta tak i strengen ved røttene og roter strykejernet på sin akse i retning ned, strekk langs hele lengden. For å lage en spiralkrølle, hold krøllplaten skråt og fortsett å vri den langs hele lengden av strengen, vri krøllen litt strammere.

På tipsene for stryking er bedre å ikke forsinke - det overdriver dem og unødvendig krølling. Hovedvekten er på krøllene i nærheten av haken og nakken, hvor de ser spesielt spektakulære ut.

Noen ord om valg av stryking (curling):

Bølget hår med stryking
 1. stol på kun kjente merkevarer av hvitevarer som bruker høy kvalitet metall, keramikk og plast for å lage deler, og innenfor - pålitelig elektronikk med beskyttelse mot overoppheting;
 2. riktig utyuzhok må ha flere varme modi: tynt, mykt hår få den ønskede form, selv ved 120 ° C, beiset og skadet, avhengig av hardheten eller krølle justert ved temperatur 120-160 ° C, den maksimale varme for vanskelig ufargede hår - 180 ° C;
 3. Korrugerte stryking er bra for å skape aksenter i håret, men hvis du forventer å komme forbi med en enhet, velg et universelt flatt jern med glatte plater;
 4. Avanserte modeller med en spesiell funksjon under installasjonen vil ionisere håret, som virker som en antistatisk og forlenger stylingen.

Vellykkede eksperimenter og la håret ditt alltid være fantastisk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

58 − = 54