Skjønnhet og helse

Brun Henna: En naturlig farge for alle tider

Henna og basma er de første fargene som unge jenter har kjent i lang tid. I dag er det mulig å finne komposisjoner for å fargelegge hår fra de mest forskjellige produsentene, i de fleste utenlandske, i forbindelse med hvilke avkomene av innenlandske bekymringer har gått tilbake i bakgrunnen.

Men mote for alle naturlige og rørte skjønnhet industrien, og hvordan andre, tross alt av det smukke kjønn ønsker å være attraktiv i utseende, uten at det berører hans helse, noe som betyr at den beryktede og kjente henna fikk mange fans rundt om i verden. Spesielt populær er brun henna.

Produktets sammensetning og resultatet av farging

Brun Henna: En naturlig farge for alle tider

Produktet inneholder kakaosmør, indigo, henna, malt kaffe, tang pulver, olje av fedd knopper, malt brennesle, citral, geraniol, eugenol, limonen, linalool og smaker. Brune kulør for hår inneholder ikke syntetiske tilsetningsstoffer, konservative osv. Dette er et helt naturlig produkt. I denne forbindelse, vil han ikke gi fargevalg: hår for det meste tar på en rødlig farge og glans. Men mye avhenger av hårets første farge, deres struktur og tidspunktet for flekker.

Erfarne brukere har lært å oppnå og andre, noe forskjellig fra de vanlige rødaktige, nyanser. Spesielt for å oppnå en lys gylden nyanse anbefales det å fortynne henna ikke med vann, men med avkok av kamille. Brown indisk henna fargestoffer håret en nyanse nær fargen på sjokolade, så de som kjøpte vanlig maling, kan forbedre sin handling indigo pulver, kaffe eller te blader av svart te. En sterkere rødaktig nyanse kan oppnås ved å øke konsentrasjonen av naturlig henna. Den kuleste skyggen gir pulveret amla.

Fargetrinn

Hvordan riktig male en henna i brun farge?

Mengden av stoffet vil avhenge av den innledende lengden på håret. Hvis du har en frisyre "Square", det kan
nok og en kube av midler. Bryt av fra hele flisene så mange kuber som du trenger og fyll det med veldig varmt vann, praktisk talt med kokende vann. Rør grundig. Konsistens skal være lik surkrem. Etter 10 minutter gjelder det forvasket og tørket hår.

Brun Henna: En naturlig farge for alle tider

Dekk håret ditt med polyetylen, og legg opp et håndkle på toppen eller legg på en lue.

Eksponeringstiden er fra 2 til 4 timer. Hårets endelige farge vil avhenge av varigheten av maling på hodet. Jo lengre du holder sammensetningen på håret, desto mørkere og mer intens vil fargene vise seg. Etter skyll håret med varmt vann og prøv å ikke vaske det i 3 dager, da denne tiden vil være nødvendig for fargen til å gå helt dypt og slå seg ned.

Mehendi - trendy moderne retning

Mehendi - den gamle kunsten å dekorere kroppen med spesielle farger og spesielt henna. I det gamle India var jenta som forberedte seg på bryllupet spesielt innredet av søte kvinner dekorert med intrikate mønstre og ornamenter, og brukte dem hovedsakelig på hender og føtter. I dag pryder slike midlertidige tatoveringer seg med både stjerner og vanlige innbyggere.

Tross alt, det åpner opp muligheter for selvutfoldelse, og hver gang du kan komme opp med noe nytt, uten å tenke på hvor i neste mønsteret vil lide fordi mehendi varer bare omtrent en måned.

Indisk, iransk eller annen henna kan brukes ikke bare for farging av hår, men også for påføring på kroppens bilde. Spesielt populære er armbånd på hender og føtter, ornamenter på håndflatene og fotsålene, skuldre, etc. I dette tilfellet, kan du velge et mønster som passer til din stil av kjole i indisk, afrikansk, indonesisk eller Oriental -. Fantasy er rett og slett ingen grenser.

Hvordan lage mehendi kjøpt brun henna:

Brun Henna: En naturlig farge for alle tider
  • Stedet hvor du planlegger å biotagging, bør være rent og jevnt. Følgelig
    Hvis den har hår, må de fjernes, og vask deretter huden med såpe og tørk den.
  • til forberedelse av mehendi, sikt henna i mengden kopp. Legg til det juice av en middels sitron, en kopp brygget te, 3-4 ts. sukker og et par dråper vegetabilsk olje;
  • tørk olivenolje på tørket sted på huden og begynn å lage mønsteret ved å plassere sammensetningen i en sprøyte eller en spesiell kjegle for å påføre malingen. Hvis du ikke er sterk i tegningen, kjøp spesielle stenciler: de gjør jobben mye enklere og utelukker bortkjenningen av bildet.

I løpet av arbeidet, periodisk fuktighet bildet med sitronsaft eller et spesielt middel for maling. Etter 8 timer, når malingen er helt tørr, kan den vaskes av og nyte effekten av omgivende effekt.

Under badning, prøv å gni tatoveringen mindre med en vaskeklut, ellers vil den ikke vare lenge på huden.

Vi lager øyenbryn

Brun henna brukes til øyenbryn. Deres maleri er en populær salongprosedyre. Naturlige blondiner skynder seg for å gjøre øyenbrynene mer uttrykksfulle, male dem en eller to nyanser mørkere enn den opprinnelige hårfarge. Og unaturlige blondiner er tvunget til først å klargjøre øyebrynene, og deretter male dem i en mer naturlig farge, fordi de svarte øyenbrynene i kombinasjon med en hvit nyanse av hår ser for teatralske ut.

Brun Henna: En naturlig farge for alle tider

Henna er en trygg og effektiv måte å gi øyenbrynene på riktig nyanse - vakker og vedvarende. Å male hjemme, trenger ikke å ha syv spenner i pannen. Skaff malingen, fortynn den med vann til konsistensen av grøten og sett på de vasket øyenbrynene.

Eksponeringstiden, som i tilfelle når du flekker håret med henna, velges individuelt. For å få mørkere øyenbryn, hold forbindelsen lengre og bruk produktet ikke bare på hårene selv, men også på huden under dem. Dette vil gjøre øyenbrynene mer uttrykksfulle, og fargen er dyp.

Imidlertid vil huden på bare noen få dager få samme nyanse, og hårene forblir flekker i en uke eller to. Det er alle anbefalingene for å bruke denne maling.

Prøv, eksperiment og ikke vær redd for helsen din, fordi dette er et helt naturlig produkt, hvorav det er svært få på hyllene til butikkene våre. Lykke til!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

45 − = 42