Skjønnhet og helse

Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?

Om sommeren er det smidig å bruke sminke hver dag. Veldig anstrengende konstant kontroll av sminke, fordi hele tiden du trenger å se, svømte bort blekk fra svetten eller ikke. Er det mulig å fargelegge øyevipper med uutslettelig maling, som hår, for ikke å tenke på hvert minutt av ditt utseende, for eksempel på stranden? Eller er det nok å isolere ciliary-linjen med vanntett tykk blekk, og det vil vare hele dagen, eller kanskje enda en kveld?

Skader og fordeler med kosmetikk

Jo mer konserveringsmidler og oksidanter i kosmetikk, desto mer skadelig er det.

Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?

For eksempel er syntetisk mastikk, innhyllende hår, nødvendigvis inkludert i vanntett mascara. De, med hyppig bruk av stoffet, tørkes, blir sprø, får nok søvn. Også i det vannavstøtende fargemidlet finnes det ofte: timerazol, nikkel, krom.

Hvis du ikke vet hvordan du skal dye øyevipper med blekk, vil alle disse stoffene reagere med huden, absorbert, spredt av blodbanen i hele kroppen, deponert i leveren.

De er ikke bare i vedvarende kosmetikk, men også i neglelakk, husholdnings kjemikalier. La akkumuleringen gå av mikrodoser, men antallet øker gradvis. Er det mulig å fargelegge øyevipper med vedvarende maling, og er det skadelig? Den inneholder også skadelige stoffer, som vanntett mascara, men de er bare aktive til produktet tørker helt.

I tillegg, å vite hvordan å fargelegge øyevipper med maling, bruk den aktive substansen, og 2-3 måneder for å gjenta prosedyren du ikke kan tenke på. Det vil si at den skadelige effekten på kroppen er minimal.

I hjemmet kan du understreke ciliarylinjen med basma - et naturlig middel, og da vil de ikke miste mykheten og vil ikke "Hell ned".

Øyenvippe farging

Å sette et bevismaling koster eller står når du vet hvordan riktig å male øyevipper. Ikke å beherske en enkel operasjon, det anbefales ikke å gå til komplekse prosedyrer.

Det ser ut til at du kan fargere øynene dine innen 2-3 minutter.

Hvis du vil markere dem, gjør ciliary-linjen mer tett, se uttrykksfulle, må du vite noen hemmeligheter:

Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?
 1. Først blir hårene avfettet. For dette er det spesielle tonics for øynene. Hvis ciliary linjen er sjelden, bør den være pulverisert;
 2. Mascara brukes først til det nedre øyelokk. Penselen holdes vertikalt, og kun kanten er brukt;
 3. Mens den nedre ciliary-serien tørker opp, er det uønsket å ta den øvre livmoderhalsen. Du vil skynde deg, og hårene vil holde seg sammen;
 4. Å male de øvre øyevippene med en pensel er nødvendig med en sikker gest, ellers fungerer det ikke jevnt. Penselen holdes horisontalt. Begynn med den midterste delen av ciliary-linjen, og gå til det indre. Til det ytre hjørnet av århundret begynner de sist.

Avhengig av hvilken type øyevipper du vil få, ta til spesielle teknikker.

Hvis drømmen din er lange piler, da når du bruker mascara, strekker øyevipper fra røttene til spissene.

Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?

Ønsker du å få et naivt marionettutseende?

Hvis du starter en pensel med mascara for øvre øyelokk, vil bøyningen være maksimal. Kattens syn vil bidra til å gjenskape følgende metode: børsten styres ikke langs hårets vekst, men fra midten av øyelokket til templene.

Du kan visuelt forstørre øynene, det er bare de øverste vippene å male.

Du bør velge god kvalitet mascara og gi sminke for øynene på tid mer enn 2-3 minutter. Mascara bør ikke smuldre, sløre og gå utenfor ciliary linjen.

Coating søknad

Hvis en beslutning er fattet, fargelys øyevippene hjemme med vedvarende maling, må du velge riktig produkt. Dette bør i ingen tilfelle være hårfarger - ellers må hårene på øyelokkene gjenopprettes i lang tid. Og den delikate huden kan begynne å skrelle av etter kontakt med aggressiv maling.

Før du bruker fargestoffet, er det nødvendig å ta en test på innsiden av håndleddet for å forhindre forekomst av en allergisk reaksjon.

Butikker tilbyr et bredt spekter av fargestoffer, etter type og farge. Fargen på øyevippene bør ikke være mørkere enn hårfargen mer enn 2 toner.

Det er nødvendig å forberede:

Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?
 • en beholder for fortynning av fargestoffet - glass eller keramikk;
 • bomullspinne;
 • en børste fra slaktkroppen som må vaskes godt;
 • bomullsfelger;
 • gummi hansker;
 • fet krem ​​for å beskytte huden;
 • forstørrelsespeil.

Pass på å ta vare på en god lyskilde.

Hvis du må utføre prosedyren selv, må du bruke malingen til hvert øye separat.

Løsningen er fortynnet i henhold til instruksjonene.

De fleste malinger er utarbeidet slik:

Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?
 1. 2 mm av fargestoffet blandes med en emulsjon eller hydroperitol. Først vil blandingen være lett. Men det skal være slik - malingen vil mørkere allerede på øyevippene;
 2. på øyelokkets hud forårsaker en fettete krem. Under de nederste øyenvippene legges bomullsputer;
 3. fargen påføres med en pensel. Slik at det ikke rammer øyet, lukker øyelokkene seg;
 4. Skyll overflødig maling etter 15 minutter med rennende vann;
 5. Ved hjelp av spesielle uutslettbare betyr problemet med å fargestille korte øyenvipper løses. Det er vanskelig å behandle dem med blekk.

Er det mulig å fargelegge øyevippene? Basma er en naturlig maling, den inneholder ikke tungmetaller og kjemikalier som akkumuleres i kroppen. Det brenner ikke hårene på ciliary-linjen, men styrker dem heller.

Basmaling er utarbeidet på denne måten:

 • svart: 2 deler av basma / 1 henna;
 • kastanje eller brun: 1/1.

Hvis du vil bli mørkbrun, legg til malt kaffe, fortynnet 1/1. Dette additivet bidrar til å unngå grønn skygge og for den radikale svarte fargen.

Lag mer mettede, myke brune eller lysebrune farger ved hjelp av kamille. Henna er på sin side avlet.

Fargeringsprosedyren utføres i henhold til ovennevnte algoritme ved bruk av følgende metoder:

 1. Til basaet dekket hårene jevnt, et par dråper glycerin bør legges til fargestoffet;
 2. Ikke rus, vask av produktet med øyenvipper. Øyelokkene blir vasket til malingen slutter å smelte den wadded platen;
 3. Det er ikke nok farge - prosedyren gjentas, skyggen er for sterk - sitronsaft påføres håret.
Er det mulig å profesjonelt farge øyenvipper hjemme?

Korte øyevipper på grunn av basma vil visuelt virke lengre, hovne og kanskje vokse opp. Dette naturlige middelet inneholder tanniner som har en gunstig effekt på hårets struktur.

Minus ved farging av øyevipper er bare en - det er umulig å forutse det endelige resultatet. Det avhenger av "Menneskelig faktor" - hvordan å dele malingen, og kvaliteten på øyevipper i øyeblikket.

Svake øyenvipper er lettere å farge, for å endre fargen på elastiske hår er det nødvendig å bruke mer tid.

Kjemisk fargestoff anbefales ikke å bruke oftere enn en gang i 2 måneder, basma kan brukes månedlig. På en daglig sminke er det mulig å passere naturlig - vedvarende maling fades i 3-5 måneder, den maksimale løpetiden på øyevipper - 40-45 dager.

Vakker sminke og uttrykksfullhet til dine vakre øyne!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

95 − 93 =